Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Bude to kokotina, ale asi si to zahraju :D Až vyjde čeština...
    • Amylee.Anderson
      Žiš, taky jsme si zahrála Crysis, ikdyž to byla blbost. Zahraju si to jako aby věděla, oč jde, ale ne, že jsme nadržená na dvojku.
      • Já nemluvit jazykem tvého kmene. *7*
        • Amylee.Anderson
          Můj kmen dobrá lidé.
          • To bi ma zaujimalo co nebyt pre tvoj kmen kokotina, lebo co comment to kokotina *12* *12* *12*
    • Dementnější názor sem nikdy neslyšel
    • Noo, to si počkáš *3*
    • Taky mám rád racionální uvažování
    • fallout
      tak teď si to odpráskla... myslím, že tímto téma lokalizace končí... *1*
  • Hra si podepsala nízkou prodejnost v čechách nelokalizací *9*
    • A toto ma fascinuje, doprdele naco sa ucite tie cudzie jazyky ked sotva rozumiete slovakom ked na vas prehovoria a to sme kedysi boli jeden stat ... je fascinujuce za ako malo viete nieco odpistat, anglictina pouzita v hre je plynula pekne vyslovovana a hlavne zrozumitelna tak nechapem aky mate kur+a problem ?
      Okrem toho urcite najdete komunitu cz/sk ktora je schopna za nejaky cas vytvorit lokalizaciu a ak by ste mali tuto hru oficialne a chodili na BioWare forum tak si myslim ze ak by ste takuto komunitu dokazali zastupovat a robili by ste to na volnej nohe tak BioWare by vas s potesenim prijal.
    • ucho
      těžko, většina skutečných hráčů anglicky umí, problémy mají děti, co ve škole nedávají pozor a za hry stejně neplatí (ale v diskuzích si na nepřítomnost češtiny stěžovat umí :) )
      • Jak napsal O.o lokalizace je to jediné co tu hru odlišuje od zahraničních verzí takže když neni lokalizace neni ani důvod nakupovat v našich obchodech a za naše ceny.
        • fallout
          přesně...
      • proc tezko ? diky tomu ze neni lokalizace tak ti co si to i prez to chcou koupit tak to vemou ze zahranici protoze je to tam levnejsi a tim padem bude u nas nizka prodejnost :)
        • ucho
          každý rozumný člověk už v zahraničí nakupuje (z mého okolí každý a lidé, co znám, preferují angličtinu než pochybnou češtinu). dalším faktem je, že většina dospělých nějak s tou angličtinou vyjde, protože musí už minimálně v zaměstnání... a děti, co neumí anglicky, ti žádnou kupní sílu nemají.
          • A od kiaľ zo zahraničia nakupuješ?
            • Ďakujem. A vidím, že sú tam aj knihy, super :)
            • Tak zrovna za tuhle hru bych ani těch 115 korun nedal, ale jako příklad dobré :-)
            • ucho
              Anglie (thehut, zavvi - je to to samé), poštovné je teď zdarma a občas posílají na maily kódy na 10% slevu. naposledy koupen Kane and Lynch 2: Dog Days za £3.85 limitovaná edice (tedy cena 115,- až domů s poštovným zdarma), na xzone mají tuhle limitovanou edici za 1299,- (a to ani není česky). na shopu tiscali za 919,-. takže vidí v tom někdo rozdíl? :D (schválně, zda tady tento příspěvek zůstane)
  • fallout
    Amik: mě se líbí jak tady vždycky všichni machrujete jak vám anglina vyhovuje... osobně znám lidi co mají státnice z angliny, ale jakmile vyjde čeština tak to všichni sosají, protože se jim nechce zdržovat s louskáním... *1*
    • já osobně mám Fce, DAO sem dohrál 1x v cz a 1x v eng. a narozdil od Otresneho prekladu MAsseffectů, v DAo to ušlo a je pravda, že i když anglicky umím plyně a bez problemu, čeština je pro hry typu DAo, a všeobecně RPG prostě pohodlnější :-)
    • Spades
      Obvykle mi cestina vadi kvuli spatnemu prekladu, ale u DA se mi to fakt nechce prekladat :D
      idealni by bylo, kdyby to udelali jak u oblivionu - prelozit konevrzace popisky atd, ale jmena, nazvy kouzel questu a lokaci atd... nechali v anglictine (aspon tam dat volbu)
      bo pak se to blbe hleda na wiki :D
      • Cosi
        Tak třeba speciálně překlad oblivionu byl parodie vydaná skupinou profesionálních překladatelů dal se do google translatoru jako reakce na špatné překládání, a ironií bylo že jim lidi psali že je super že už tomu konečně rozumí.ll

Jinak překlad se tu už řešil s článkem pana Tvrdého, tak proč sem házet znova stejné názory, když jsou v tomto případě zcela mimo mísu.
    • Když je čeština, tak po ní rád sáhnu (pokud je kvalitní), ale zase nefňukám, když není. A to státnice ještě nemám...
      • Ani mafii jsem nehrál v češtině =D
      • smejki
        asi tak. defaultní češtinu taky zpravidla nevypínám
        • fallout
          neříkám, že všichni, ale troufám si říct, že většina lidí češtinou neopovrhne... a každý kdo to přizná je frajer. Proto mě vždycky irituje jak jsou tady všichni nadšení, že lokalizace nebude... *1*
          • Na druhou stranu klidne priznam, ze me irituje, pokud lokalizaci nemuzu vypnout.
            Preklady jako byl treba Mass effect 2 bych asi nesnesl a pokud v CR zakoupena hra ma lokalizaci "na trvdo" tak si myslim,ze pro dost hracu ztraci na zajimavosti a koupi radeji v zahranici (at uz elektronickou formu ala steam, nebo krabici z UK obchodu).
          • LOL a kdo by češtinou opovrhoval? Podle mě každý, kdo se přidá do jednoho tábora je extrémista (zakomplexovanec, ubožák, nevzdělanec atp.)...a někteří se s tím ještě chlubí...
            ...osobně to beru vždy z té lepší stránky, tzn. že když čestina je, tak mám radost, z toho, že hru přeložili a pustím si titulky (na filmy a seriály koukám právě takhle) a když čeština není? Žádný problém, aspoň se při hraní zdokonalím v angličtině...v taková pozice názoru nemá žádné negativy (což se o českém ani anglickém "táboru" říct nedá)
          • ucho
            já veřejně přiznám, že češtinu beru jen u českých her, jinak sáhnu vždy po angličtině :)
      • fallout
        přesně... aspoň že si takový frajer, že to přiznáš... (palec nahoru)
    • To se mi nějak nezdá... podle mne člověk co má státnice s ang by překlad... co překlad... by měl rozumět ang v pohoďe ne ? Mám pocit, že to je nějaká úroveň gramatiky rodilého Angličana a velmi slušná slovní zasoba, ale třeba se pletu *2*
      • smejki
        státnice ti nedají slovní zásobu...
        • Ne ale měli by prověřit jestli jí máš
          • smejki
            prověřuje se schopnost reagovat, vyjádřit se na papír a správná gramatika. K tomu není potřeba nic, než co by se +- učilo/mělo učit na střeních školách. Vyšší levely už jsou samozřejmě náročnější a nesou sebou nutnost mít širší zásobu. Pokud má ale někdo státnici na levelu B2, pak skutečně není schopen vést jen tak jakýkoliv rozhovor či porozumět zcela anglické knize nebo RPGčku. Prakticky bude schopen po dohledání významu některých slov schopen jasně porozumět tomu, co se s čím kde co jak a kdy děje.
            • smejki
              to jsem rád, že to není na mě, protože já s ájinou opravdu problém nemám *1*
            • hele...hra má PG18...všichni dnes víme, že mladá generace se bez angličtiny prostě neobejde...a do 18 let musíš mít znalosti z angličtiny aspoň takové, aby sis mohl ty slova vyhledat a zdokonalit se v jazyce abys mu efektivně porozumněl...pakliže to nedokážeš, doporučuji hry typu Bulletstorm, protože i tam se budeš trápit nad složitostí zápletky *1*
              PS: To není samozřejmně myšleno na tebe, jen ti odpovídám a tak tě oslovuju, nemám v úmyslu tě urážet *5*
      • fallout
        tak třeba zrovna mů bratranec vždycky říká, že je ve hře spousta výrazů které jsou spojené s hrou samotnou a znalost angliny je tady k ničemu. Má velkou státnici s angliny, ale když je čeština tak si to raději zahraje v CZ aby se zbytečně nezdržoval...
        • aha tak asi jo.. ikdyž když je čas tak docela rád hraju v ang a slovíčka co neznám si vedle vypisuju na papír *1* ... BTW ona taky neni ang jako ang, že? třeba taková irská *1*
          http://www.youtube.com/watch?v=3UgpfSp2t6k
    • Právě šetří to čas a je to pohodlnější.
      • hlavně, že na kecání kravin v diskuzích čas máte, kdyby jste se místo mínusování a brekotu věnovali studiu, už jste mohli umět pár slovíček, takhle jste pro smích
        • Aaaa pan je mistr sveta a umi dokonce anglicky hmmm bravo, osobne souhlasim, ze u takto rozsahlych rpg by cestina byla na miste, kdyz uz za to chteji ty penize.
        • fallout
          nevím kdo tady brečí, jen se tady vesměs shodujeme všichni na tom, že bez lokalizace nemá cenu hru v ČR kupovat, tak uber plyn... *3*
        • Pro smích jsi tu možná taky ty. Ty děláš jako kdyby ti co by chtěli lokalizaci dělali něco špatného jako kdyby tu hru snad nějak poškozovali. Neměl by jsi každého posuzovat jen podle sebe.
      • fallout
        neříkám, že spousta her se nedá zahrát v anglině, vesměs je to pořád dokola, takže i když je někdo slabší tak to hlavní pochopí... ale vím moc dobře, že u komplikovanějších dialogů rád stáhne češtinu i dobrý angličtinář...
        • Jaké louskání a překládání? Kdo anglicky umí, tak už anglicky vnímá a nemusí si nic překládat. A kdo ne, tak anglicky neumí a může mít třeba deset státnic.
          • Přesně. Ono mít státnici (což je mimochodem ubohá zkouška z angličtiny) neznamená, že dotyčný anglický jazyk skutečně ovládá. Ono je spousta lidí, co všude uvádí, jaké zkoušky nemají, pak na ně promluvíte anglicky a stěží vám odpoví. Mimochodem, ti z nás, kteří anglicky skutečně umí hrají s češtinou spíš právě proto, aby zjistili stav a kvalitu překladu. Lidé, co se spoléhají na češtinu plně, jsou na některých místech v některých hrách doslova ošizeni špatným překladem:)
            • No prave s dovodu slabosti prekladov CR aj SK preferujem original ci Nemecky/Anglicky....kua kludne radsej aj Madarsky nez CR/SK......tie preklady su hrozne niekedy....aj pri filmoch dabingy su hrozne pre niektore......
        • Jasný no u stříleček to třeba neni potřeba tam ani žádný pořádný příběh neni ale jsou tu i jiné žánry u kterých by to bylo fajn jako třeba tady.
          • a zrovna u tech strilecek , kde ji nikdo nepotrebuje tu cestinu delaji, u ukecanyho rpg kde i prumerne mluvici anglictinar muze mit problem - ne
  • Drom
    K lokalizaci: neumíš anglicky? počkej si na amaterskou češtinu, na které se pracuje. Konec. Nevim, co tu řešíte stále pořád dokola to samé. EA je výdělečně činná firma, nikoli charita. Pokud se jim nevyplatí překlad, tak není a nebude.
    • Na cestinu nemaji a n PR chlastacku co byla nedavno ano? Meli by prehodnotit priority...
      • na počítačové hry peníze máš, ale na kurzy angličtiny ne? Měl bys přehodnotit priority...
    • HAHAHA prej nevyplatí. Jasně oni mají výdělky desítky někdy i stovky milionů ale obyčejné titulky se jim nevyplatí to je gól.
      • Jejich finanční zpráva z konce roku 2010 říká něco jiného.
      • smejki
        ty výdělky (radši zisky) "stovky milionů" se skládají s párdolarových transakcí rozdělených mezi jednotlivé projekty, rozdělené na jednotlivé trhy. Pokud by každý trh produkoval mínus, tak do roka a do dne zavřou vrata. Proč by zisky řekněme z Německa měly sanovat prodělečný český trh? Být na jejich místě tak taky radši naseru pár lidí a prodám toho míň ale se ziskem, než abych uspokojil všechny a prodělal na tom gatě.
        • Cosi
          sorry špatné místo
          prosím o smazání
      • Drom
        že já se vůbec neco snažim vysvětlit *7*
        • MrSanta
          To je zase tóčo *1*. Někdo to buď pochopit nechce nebo nemůže. Můžeš to do nich tlačit horem dolem, ale je to marný, je to marný, je to marný.
        • Jo jo to tvé vysvětlení nemá chybu.
  • Co se týče nepodstatnosti grafického zpracování, musím namítnou, že vždy je lepší mít hezčí hru než ošklivější. Autor příspěvku chtěl jen prohlásit že podle něj má TWII lepší grafiku než DAII, což asi usoudil ze screenů ze hry v porovnání s osobní zkušeností s TWII. A recenze rozhodně neříkají, že by hra poskytovala grafické orgie (Ať už všeobecně nebo v žánru RPG).

http://www.zing.cz/recenze/254/dragon-age-2-znovu-a-jinak
    Přečti si předposlední -.

http://www.eurogamer.cz/articles/dragon-age-2-recenze?page=2
    3. řádek odspoda ve verdiktu
    • Samozřejmě, že lepší je vždy hezčí nez ošklivější hra. Ale RPG je především o hratelnosti a příběhu. Grafika je první věc u stříleček typu CoD či Crysis, ale ne zde. Jinak DA2 jsem samozřejmě ještě nehrál, ale soudím dle zkušeností z prvního dílu a grafiku hodnotím ze screenů. A vedle Two worlds 2 to vypadá jako 5 let stará hra. Obsahem mi tento typ tzv. "RPG s více postavami a pauzovaným bojem, kde zadávám rozkazy" taky nebyl nikdo moc blízký. Mám rád pojetí jednoho hrdiny ve stylu Gothic. Boje na mě působí jako ze sekaček God of war. Mrzí mě, že hry od méně známých vývojářů, se slabým marketingem a hypem, dostávájí pravidelně nižší hodnocení než hry gigantů jako Bioware, byť svojí kvalitu určitě mají.
      • Art of Trolling ... Sorry ale hry ako TW ci Gothic ma vobec nezaujali kedze sa ich ovladanie vacsinou prevalilo v tlachanie postavy ci hladanim v neprehladnom inventary, preto si myslim ze vtomto ma DA prednost aj ked samozrejme ma aj svoje minusy, jedinu hru ktoru by som jej v dnesnej dobe mohol dat do protivnickej kategorie je snad Witcher 2 ale to ukaze cas...
        Okrem toho tie kecy o gygantoch si nechaj kedze BioWare trvalo tiez nejaky rok pokial sa dostal tam kde je dnes a dneska si toto vyslnie uziva. *12*
        • Nemůžeš ale popírat, že pro kvalitního vydavatele s tradicí je jednodušší prodat kvalitní hru než pro malé a neznámé studio. A co se týče jednotlivých RPG, někomu víc sedí RPG jako DA (nebo už třeba kdysi Baldur's Gate atd), kde má člověk partu, pauzuje a taktizuje. Někomu zase sedí RPG jako Gothic, Morrowind, The Witcher. Osobně jsem zkoušel většinu z nich a většinu z nich jsem si užíval, například Gothic se mi svého času líbil opravdu moc. Ale třeba Elder Scrolls mi nikdy neseděly, ač je jejich hodnocení v nebeských výšinách. Morrowind a Oblivion zkrátka nejsou hry pro mě, ale proto nezatracuji ty, kteří je mají rádi. A nikdo si za svoje preference nezaslouží negativní komenty.
          • Ja to nepopieram ale z mojho pohladu ked prvy krat zapnem hru ide o niekolko jednoduchych faktov a to : ovladanie, pohyb postav, dabing, story a ak mi viac veci z toho nevonaju tak v hre ani dalej nepokracujem.
            Ked som zapol Gothic ci Two World tak som usudil ze to nebude moja oblubena hra a pre jednoduche chyby ako ovladanie ci vyzor UI. Nehovorim ze taketo male projekty nemaju sancu ale hovorim o tom ze niektore drobnosti ktore sa vyuzivaju v RPG dost dlho netreba menit, u RPG ide hlavne o pribeh a u Gothicu4 to stalo za hovno (aj ked predchadzajuce boli ovela lepsie) a u TW ma hlavne znechutil dabing. Pri DA ci uz 1 alebo 2 bol pribeh vcelku za 8,5 z 10 a dabing bol taktiez velmi dobry.
            Pri DA2 sa pravdepodobne developery poucili z DA1 a v väcsine pripadov boli vylepsene modely postav a tvary aj ked osobne sa mi najviac nepaci zmena Elfov ktora bola prilis radikalna no na druhu stranu Qannari si prilepsili svojim demonickym vyzorom.
            Pri DA 2 mi prisiel najvacsi nedostatok pri kratsom aj ked stale dobrom pribehu, potom mi prislo trocha na skodu obrezavanie gatheringu surovin ci machanie 2handom ako s udicou a zmensenie inventaru ale na druhu stranu som tu videl viac nez 7-8 vylepseni oproti DA1 co sa vcelku ceni, osobne dufam ze este daju dobru snuru DA2 dlc a ze to Bioware nezabali kedze tato hra ma slusny potencial. Okrem toho BioWare mal hry aj pred tim nez sa stal castou EA a tieto hry boli stale pribehovo lepsie nez mnohe dnesne RPG
            *12*
  • Prijde mi to stejna kokotina jako jednicka. Nechapu proc je tolik humbuku kolem tak prumerne hry. Bioware uz neni takova znacka jak byvala :(
    • No vidíš a mne príde byť kokotina COD Black Ops.. tot každý má rád niečo iné ;-)
      • rage
        jo, to je taky kokotina:D
    • Máš pravdu. Přijde mi to jako CoD mezi RPGckama. Naprosto příšerná hra ve všech směrech horší než jiné novodobé RPG, ale hold stádo je stádo. *4*
      • *1*
    • Musim říct, že SW:KOTORy byly od Bioware nejlepší pecky. DA jednička mě moc nevtáhla a přestal jsem ji hrát po pár levelech ale tahle dvojka špatná bejt nemusí. *4*
      • Cosi
        druhý kotor dělal obsidian ne?
        • Ahh máš pravdu ale koncept vytvořil Bioware. *4*
    • jednička mě vubec nezaujala
      dvojka na tom není o moc lepe
      vyštrachám někde BG1/2 IWD1/2 a budu se bavit 100x lepe za méně peněz a v češtině
    • No comment *7*
  • Me by zajimalo nekolik veci (pokud uz tady nekdo ma zkusenost): Da se hra odzoomovat stejne jako jednicka, nebo to je velmi omezene jako v demu? Da se mysi, pri najeti ke kraji pohybovat obrazovkou a prohlidnout si situaci ke zvoleni adekvatni taktiky? Je moznost nastavit jas a kontrast? v demu to neslo a ja jsem mel hru uplne cernou (a na zkalibrovany monitor jsem sahat nechtel).
    No na zaver se mi podle screenshotu hodne nelibi inventar a co se rpg tyka, tak se mi chybi ty baldurovske lesy, hajky, brizy, hory, reky, podzim, jeleni, atd...
    Jinak to vypada celkem zajimave, ale jestli koupim to tedy jeste opravdu nevim.
    • ales.smutny
      Přiznám se, že už nepamatuji míru zoomu v jedničce. Tady jde solidně odzoomovat pro získání přehledu, ale ne na vzdálenost ne ve stylu BG2.
      Kamera je "připevněná" k postavám, nejde zajet mimo "dohled" postavy, to vás asi zklame. Mně se to vcelku líbilo tím, že vidím jen tam, kde mám lidi, ale nese to samozřejmě svá omezení. Nastavení jasu měnit jde, kontrast nikoliv.
      Ale jak jsme psali v článku, tohle byla review verze, stoprocentní jistotu budeme mít po vyzkoušení té, která jde do obchodů.
      • Diky.
      • Drom
        to odzoomovaní v jedničce se dalo zneužívat, např. koukat do místností se zavřenými dveřmi a pak tam házet area kouzla aniž by NPC zautočili
  • Jozef123
    Videorecenzia by nebola? Mne sa to nechce číťať *1* *1* *1*
    • Že na to vůbec reagujete. Mě stačí ten avatarscreen a je mi vše jasné. Nechce se mi to číst atd. Přesně kvůli takovým lidem se vše zjednodušije. *1* Příště stačí k recenzím hodit jen hodnocení a jede se dál. Nic ve zlem, jen mě to pobavilo.
    • sleepless
      Recenze bude, jako obvykle od Lukáše a se zapracovaným HD packem a z kopie, která je k dostání v obchodech.
      • Jozef123
        Bude aj ebay?Alebo kludne to potom upnite niekam na net.... Do obchodu sa mi totiž nechce ísť.... *3* *3*
    • Drom
      double post
    • Drom
      kdyby sis to přečetl, tak víš, že bude *1* *1* *1*
  • Lepší hodnocení než nedávný Two worlds 2? Ale ne. Je to sice jiné pojetí RPG, ale krom dialogů porází Dragon Age ve všem. Jen rozdíl v grafice, což je věc u RPG spíše nepodstatná, je závratný.
    • No napr. ja sa musim do TW2 vyslovene nutit a uz ma to davno nebavi ale budis animacia apostav nieje sice hrozna ale je vylozene smiesna (teraz neviem co je horise).Strom schopnosti nic moc.Dej ma prosim pekne prestalo bavit sledovat to sa mi hadam pri rpg este nestalo.DE2 som este sice nehral ale myslim ze na tom bude lepsie
    • Tak to jsi musel hrát jinou hru...Two Worlds II je snad nejhorší RPG kterou jsem zatim hrál. Dokonce porazila i skaženej Gothic Arcanii (4). To snad i jednička byla lepší. *7*
      • No každý má svůj vkus, ale hodně se ti divím. Arcania že je lepší dokonce? To snad ne.
    • Drom
      na základě čeho hodnotíš? *7*
      • Co by měl hodnotit? Tu grafiku? Věř mi Two worlds II vypadá skvěle. A to buď víš, anebo si to nehrál a pak zbytečně nekomentuj to o čem nic nevíš. *5*
        • Drom
          sam rika, ze grafika je pro nej u RPG nepodstatna :) tak me zajima, na zaklade ceho hiodnoti, kdyz plnou hru nehral a vsechny dostupne recenze hovori jinak
          • Na základě tzv tuposti.
            • To Ryon: Ber to jako rakci člověka, který je unaven všemi podobnými (chtělo by se říci tupými) příspěvky...To mě ale neomlouvá. Vtip je v tom, že ten člověk hovoří o hře, kterou nehrál a srovnává ji s hrou, kterou hrál a očividně k ní má sympatie. Jak jinak ho nazvat?
            • Každý má na věc svůj názor a není třeba mu nadávat, to totiž potom děláš hlupáka za sebe.
          • Co se týče nepodstatnosti grafického zpracování, musím namítnou, že vždy je lepší mít hezčí hru než ošklivější. Autor příspěvku chtěl jen prohlásit že podle něj má TWII lepší grafiku než DAII, což asi usoudil ze screenů ze hry v porovnání s osobní zkušeností s TWII. A recenze rozhodně neříkají, že by hra poskytovala grafické orgie (Ať už všeobecně nebo v žánru RPG).

http://www.zing.cz/recenze/254/dragon-age-2-znovu-a-jinak
            Přečti si předposlední -.
  • Cosi
    Rozhodně dík za zrecenzování od autora co recenzoval první díl pro Level, a můžu se zeptat na jakou obtížnost autor hru hrál, mně totiž přišla normální v demu jako příliš jednoduchá, a jesti na všech stupních obtížnosti hra nastavuje taktiku, ( myslim jako třeba když si zvolim třídu healera, jestli mi nastaví že má lečit hlavní postavu při méně jak 25% života sebe při 50%, jako to bylo v demu)
    • Drom
      jo, ta recenze v levelu mě rozhoupala koupit si DA :) ta byla hodně dobrá. DA2 už mám předobjednanou měsíce, takže už ta hodnocení neřeším a jen se teším až mi přijde a já si udělám obrázek sám.
    • ales.smutny
      Střední, jak píšu, většinu času mi přišly souboje jednoduché. Rozhodně se to nedá srovnat s jedničkou, kde jsem chvíli něco podcenil a už byly problémy. Jsou boje, které vyžadují taktizování a když uděláte chybu, je to v háji, ale týkalo se to spíš jen bossů.
      Pokud se chcete přiblížit obtížnosti bojů z jedničky, určitě bych volil Hard.
      Nastavení taktiky mi naskakovalo i na hard, ale to jsem do hry jen ťuknul, abych zkusil jak moc se liší, nebyl čas se prodírat o moc dál. Určitě je lepší ty přednastavené taktiky změnit podle vlastních preferencí, ne vždy mi vyhovovaly.
      • Cosi
        Děkuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit