Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toje CZ+Ital
  • No jo, je to pravda taky jsem si to nechtěl přiznat nejdřív ale po pár hodinách strávených ve hře je to bohužel krutá pravda *11*
  • Skvele napsane, bohuzel i pravdive... Hra je na rychlo spichnuta, bez citu a emoci, hra je plitka a neskutecne povrchni, uspechana:-( ... zacatek mi prisel jako spatny vtip, absolutne neadekvatni reakce postav na situace, vetsina postav pusobi umele a trapne... Jedine, co se mi libilo, byl dabing (zejmena dabing Verrica, nutno dodat, ze nektere postavy jsou nadabovany naopak velmi velmi spatne) a styl vypraveni... Cely pribeh je neskutecne orezany, coz nahrava urcite do karet spouste DLC, ktere prijde...Tam, kde hrac predpoklada, ze se dej bude rozvijet (opet Flemeth napr.), tak se nic nedeje...

CO se tyce hernich mechanismu, to komentovat ani nebudu, je to konzoloidni... Boje jsou clickfest, respawnovani nepratel v uzkych mrtvych koridorech pred vami, za vami, nad vami, pod vami... Hranaty design je otresny a opravdu jedine, co se skutecne povedlo, tak je jiz zminovany design Flemeth.

Mam pocit, ze samotne Bioware jsou corrupted......Prvni spatna hra Bioware.... Samozrejme v tom ma prsty vliv EA....DLC jsou mor a zkaza dobrych her, na kterych se da neskutecne rejzovat a EA to moc dobre vi... Je to skoda:-(
  • Ze vseho nejhorsi je ten respawn nepratel. Objevuji se na nahodnych mistech,obcas vylezou ze zeme,obcas vyskoci ze zdi,obcas na vas spadnou ze stropu,obcas jsou jen proste ''hidnuti''. Clovek ani nevi kolik bude v kazdem souboji respawnu. Jednou,dvakrat,trikrat? Tohle musel vymyslet nekdo hodne ''moudry''. Ta hra je propadak. Zadne vtahnuti do deje jako u jednicky. Akcni souboje,kde cilem je asi zabit co nejvic nepratel a ne taktizovat. Stale stejne dungeony. Ani se to nesnazi nejak zakryt. Mesto o nicem. Neustale behate na ty same lokace,jen s jinym questem. porad dokola. Nedoporucuji nikomu kdo ma rad skutecne RPG
  • Od predvcera som s tymhle vytvorom stravil hodne hodin, dokoncil cely ACT 1, Deep Roads a som spat v meste. Uz ale fakt nemozem...
    Hra celu tu dobu na mna hadze plytke questy, dialogy bez emoci, nepriatel respawnuje na bojisku pred mojimi ocami meter odomna - zakazdym ako pravidlo jak z predu tak zozadu odkial som prisiel(a vycistil). Dej je len minimalny - pohne sa doopravdy len na zaciatku a konci aktu. Cely styl mesta i layout s mapou a pohybom po nom sa nesie v style Final Fantasy XII, dungeony sa recykluju ako snad v ziadnej hre predtym.
    Neni divu, taketo velke hry nejde spravit za rok! Tohle je velmi, VELMI plytke a suche "RPG".
    V tejto chvili mi je uz jedno jak k lepsiemu by sa hra posunula neskor(co pochybujem), honicka za vsemi tymi suchymi(a povinnymi) questami v prvom akte mi zabrala tolko casu a ked som konecne vyplul von lodou a presiel Deep Roads, nemienim zase stravit mladost vybavovanim dalsich "filler quests" v meste - od zaciatku. A zase ignorovat je mi dava pocit neuplnosti, takhle to proste nema byt! Tohle je presne EA styl ktori nenavidim, je to citit i v NFS serii a skoro vsetkych hrach ktore vydaju. Grinding neboli labor namiesto zabavy.
    Nedavno som presiel stary Arcanum a pisal som pred par dnami ze az zahram DA2, porovnam a dam vediet. Ani vam to snad nemusim pisat.
    Aby so nevyznelo, hra sa mi zo zaciatku praveze pacila. Nez ukazala svoju pravu tvar... alebo skor som ju i hned od zaciatku videl len som dufal.
    Pre vas ostatnych: nezabijajte mladost a svoj drahocenny cas s touto hrou, nestoji za to. Emocionalne chvile v hre vypadaju na smiech, text a cely script je bez inspiracie, motivacie, uz-tolko-krat-omielany a onicom, RPG progress feel minimalny, cele to postrada akukolvek inpiraciu - spetku originality. Vratane level design. Je mi tak luto tych stratenych hodin/dni.
    Je to blockbuster, gyc, "gay" rpg, low budget & rushed game pre masy. 4/10. Chystam sa napisat velmi smutnu recenziu na gamespote.
  • LTM3
    Mě trvalo dohrání 28 hodin a vedlejší questy jsem hodně opomíjel, jelikož jsem byl stržen příběhem. Sluší se dodat, že jsem to hrál na normal jako DA1 a obě hry mě přišli stejně těžký (myslím tim, že na normal byl dost lehký i DA1, akorát tady u DA2 mě občas přišli někteří bosové nevyváženě silný). Jinak abych to shrnul, tak vidím DA2 oproti jedničce takto: lepší a hlavně propracovanější příběh (ano není tak "epický", že by hrdina bojoval proti nekonečným hordám nepřátel aneb napodobenina LOTR se nekoná), animace sou rychlejší (beru to jako plus v jedničce mě moc nebavilo čekat 5s než konečně napřáhne mečem, i když musim říct, že se mi to ze začátku zejména v demu vůbec nezamlouvalo), když zmáčknete tabulátor, tak se už nezobrazují itemy přes nespočet stěn, ale musíte je mít nablízku a vidět je přímo (taky beru jako plus), menší linearita, která z DA2 přímo číší, hezčí grafika i stylizace (v DAO byla stylizace taková neutrální nic neříkající, tady se mě velmi líbila, až na tu pustinu ze začátku hry a dema, ta je teda otřesná), vylepšeny byli i vztahy se společníky, které na mě v DAO působili trochu nemotorně podané, tady jsou věrohodnější, nešťastné řešení respawnu nepřátel (naštěstí není všude) a zvětšení obouručních zbraní (to mě docela zaráží, ale vzhledem k tomu, že s obouručákem nehraju a ani nikdo z mých společníků, tak mě to zas tak netrápí). Prostě sečteno podtrženo toto pokračování je evidentní zklamání roku, jak si vůbec mohou dovolit vylepšovat hru, která už byla dobrá? Parchanti.
  • Je to tam, sám jsem si to vypnul. Krev v bojích to nechá, ale charaktery po něm nebudou zacákaný.
  • Hru nemám/nehrál jsem ji. Já mám dojem že v options je volba vypnutí krve celkově, ale ne jenom v konverzacích, popřípadě odstranit ty cákance v obličeji.
  • ...což lze pořešit v options *1*
  • Já bych hlasoval pro patch, kterej dá postavám do ruky hadr a ten ksicht by si na začátku každé konverzace utřeli!
  • +1 za "...jsou fakt hnusní ale hnusní jako hnusní né hnusní jako dobře hnusní" *1*
  • Já kupuji hry jen anglicky...proč?kupuje je přes Steam je to pro mě nejpohodlnější...jediný důvod..mám jich přes steam si 258..
  • To už by bylo příliš složité, jak pro tvůrce, tak i pro hráče.
  • (brutálně) akční adventura
  • Ve zkratce řečeno, jsi takový jednoduchý pitomec.. *4*
  • Jasne ze pocital, free shiping ti cenu nezvedne :D (ok nekde to je libra) a pokud si pro to u nas nekdo nechopi primo do prodejny tak s cenama Ceske posty je uspora ze zahranici jeste vetsi :)
  • jj chybi zoom jako v jednicce a kdyz jsem nadaval na demo tak spousta me posilala do p ze to je v demu zamknute a plne to pujde :-/
  • DeDy
    Neryskuj s DAII a pořiď si jistotu. Drakensang: Řeka času je hodně dobré RPG, které tě vrátí do časů BG.
  • Zdenda666 a k tej moznosti c si zapocital uz aj postovne a balne? Lebo ak nie tak podla mna to vyjde nastejno ako moznosti a a b.
  • A v cem je problem? Je rozdil mezi dvema ruznymy hrami cerpajicimi ze stejneho zakladu a rozdil mezi temer stejnymi hrami(soude dle nekterych prispevku,ja jsem DA2 jeste nehral),kde jedna se tvari jako druhy dil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší