-
styl boje? co to placas? *7*
-
S recenzi naprosto souhlasim, ale uz ne tak s vyslednym honocenim, z toho co Lukas rekl by si hra zaslouzila nanejvyse 7. Ja bych jim to tak snadno vsechno neodpustil jen proto ze jako celek se to teda nakonec pekne hraje i kdyz jednotlive casti jsou prohnile az a pudu.
Jinak je skoda ze kazdy hraje muzskeho Hawka, ja mam teda slecnu Hawkovou a konkretne ji, vidim jako nejvetsi plus cele hry, vzhledove krasna, mila, az roztomila.. no, malinko jako Alyx z HL2.. ale hlavne ten vzhled, ten se tvurcum opravdu povedl, mozna to bude znit jako rouhani, ale kam se hrabe Lara :P -
Naprosto souhlasím... Konzole z toho čpí na sto honů... *12*
-
Mozna to bude i tim,ze tohle neni PC hra uz na prvni pohled. Styl boje,interface...Na PC to spis vydali jen tak mimochodem.
-
dle vysledku prodeje v UK je na tom DA2 nasledovne: Xbox 56%, PS3 23%, PC 21%, Je jasne, ze PC trh uz neni co byval a vyvojarum se nevyplati delat hry pouze na PC
-
no jo, tak mu to ujelo... já taky občas říkám "falout", i když jsem už drahně let poučen a naučen říkat "folaut"
-
To se Baldurs Gate tak spatne prodavala? Kdyz tvurci kteri umi BG musi vyrabet tohleto?
-
bojové animace "kdo neskáče, není cool, hop, hop, hop!" jsou vážně směšné
-
Promin, nikoho se nechci nejak dotknou...ale to je vazne takovej problem napsat : Poodle me?? Tyhle prasohrosi zkratky jsou fakt otresny! Nezlob se... jen jsem se neudrzel... Ja vim.. svoboda a bla bla bla... Ale kdyz uz se clovek k necemu vyjadruje a chce aby to po nem lidi cetli, bylo by vhodne mit k nim aspon trochu respektu a zmacknout o par klaves klidne vic ...
-
Optimalizace žádná? Na mym NB mi DA1 jel 15 fps na nenjnížší detaily, DA2 mi jede na tom stejnym NB 30fps, a ta grafika je o dost hezčí než u předchozího dílu. Horší optimalizace je u velmi vysokého nastavení, kde nestíhá ani moje GTX 470 (hold pomoc od lidí z AMD/ATI je znát).
-
ojojoj, no tak teď už se mně to moc hrát nechce po takovýhle recenzi. Sice dal pán na konci osmičku, celkově mi recenze ale vyzněla tak na 5.
-
Tentokrat se mi videorecenze moc nelibi. O hre jsme se dozvedeli prakticky same nedostatky a nakonec je to vlastne fajn a 8/10. Je az prilis zrejme, ze autor si neni stoprocentne jisty, jak vlastne ke kritice pristupovat a co je a co neni podstatne. Tuhle chybu bych cekal spis od zacatecnika, ne od Lukase. Podle me mel jeste par dni pockat, a udelat si nazor po dohrani hry s odstupem. Tohle je nepresvedcive.
-
ano, synáčku?
-
Přesně kdyby neměla tak debilní ikony, tak je to RPG roku, takhle je to jenom paskvil.
-
aha, mne ale nevadi technicke nedostatky, ale ta podivna detinsko pubertalni stylizace, prehravajici virtualni herci atd. A to textury nezachrani :) a taky vylozene odpudivy menu a inventar (samozrejme imho)
-
Jsem ten posldni kdo by se DA2 zastaval.. Ale pokud jde o grafiku,tak s high texturami(nutno stahnout) a samozrejme dost silnou grafickou kartou,vypada hra minimalne o tridu lepe nez na tohle videu.
-
Co je to "vyslosnost" ?
-
chlape ty mas ale vonyho casu :D ja tim zabil cely vikend vcetne patku a podruhy si to zahraju tak za mesic nejdriv *1*
-
ta hra je docela chytlava, mam odohrane za maga 20lvl 31h19min a za rogue zatial 19lvl 30h07min. aspon teda tak to ukazuje na tych save ten cas. a stale frcim na tom, dohrajem to po druhy krat a pojdem aj za warra. bujaaa
-
Mas muj hluboky obdiv .)