Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto súhlasím s tebou ako nástupca vcelku slušnej hry je toto fakt bieda, oni sa už zameriavajú na hráčov z nižším vekom a IQ
  • môj názor je taký že bioware sa zapredala EA a ich peniazom pritom samotné bioware na tom nebolo nikdy zle a v klude si mohli robiť čo chceli bohužial svoje rite predali takže radšej prachy ako poriadnu kvalitu, kvalitu ich hry síce majú ale dosť povrchnú

niekto tu spomínanal WOWko ved to je hra pre deti od 5-15 rokov neviem kto to chce zrovnávať s poriadnym RPG
  • Recenze dobře podaná, ale v hodně částech absolutně nesouhlasím, boj podle mě rozhodně zjednodušený je a velmi. Friendly fire je jen na nightmare obtížnosti, poty se netřídí podle velikostí, nepřátelé se jen tak objevují před váma, což podle mě ničí taktiku a je mi podezřelé, že to nebylo zmíněné v recenzi. To samozřejmě je jen část špatných věcí a jenom v combatu, kdyby se dragon age 2 jmenovalo jinak, dal bych mu 7, ale jako nástupci Origins si zaslouží 3-4. Můj názor...i když evidentně ne jenom můj
  • Core
    Je to průjem EA rozměrů... *12*
  • Protože je gay a prochází zrovna pubertou.
  • Posledni reakce na tebe,jelikoz mi neustale vkladas do ust neco co jsem nerekl(nenapsal).
    3)?? To jsou kecy blbcu,co se snazi obhajit pirateni. V dnesni dobe je pro vetsinu lidi normalni si hru koupit. Jako argument neberu.
    4)Ups! Uz jsme u WoW? MMO jsem hral sposutsu. Napred jsem ti tu chtel napsat neco peprneho,ale pak jsem si uvedomil,ze ''propracovanost'' pro kazdeho znamena neco jineho. Pro me je to u RPG hlavne pribeh. A ty MMORPG proste nemaji(napr LOTRO je vyjimka,ale s offline RPG se to proste srovnavat neda)
    5)muzu se jen opakovat. Me jako koncoveho zakaznika nazajima kdo znacku vlastni.,kolik ma studii atd, BIOWARE vydava cim dal horsi hry. A nerozciluje me to. Jen jsem z toho smutny *9*
    Preji hezky vecer
  • Ale hloupost, tady nejde o to, že je hater, v takových hodnoceních hrozně moc lidí dává buď 10 z 10 nebo 0 z 0, je to začarovaný kruh. Hodnocení je podle mě ale nakonec vyvážené.
  • proč hlavní hrdina vypada jak gay a chodí jak namachrovanej hoch v puberte?
  • celou dobu? Nezašel sis uprostřed na záchod?
  • Drom
    presne tak, navic metacritics je blabol *7*
  • janchor
    V tom, že rozčilenej dav zamává s libovolným skóre: http://beefjack.com/news/metacritic-users-drag-down-dragon-age-2-rating/
  • Chyba bude v tom, že přijde hater, kterej hru nesnáší už jen z podstaty toho, že se snaží o nový přístup, a napálí ji 1/10
  • Kuknite sa na metacritic. Priemerne hodnotenie recenzii 83 a priemerne hodnotenie uzivatelov je 4.2 cize 42. Zaujimave v com je asi chyba :)
  • Drom
    3) klasicky "argument" PC hrace: Hraje prilis jednoducha/konzoloidni na to abych si ji koupil. Tak ji radsi zpiratim

4) ocividne jsi videl WoWko z rychliku a tim pro tebe MMO scena konci :) Mozna by ti prospelo se poohlednout po mene znamych MMO hrach, ktere jsou SAKRA propracovane.

5) potom nenadavej na Bioware, ale na EA. Dyt EA koupilo BW, tak proc to rozlisujes?
  • To ale nejak obracis, ne? : D
    To spawnovani jsi uvadel jako konzolovej prvek, tak to ted prosimte neprekrucuj. Taktiku boje to samozrejme ovlivnuje, ale s konzolema to moc spolecnyho mit nebude...
    K tomu co tam pak meles na droma, se radsi vyjadrovat nebudu. Jen mu popreju pevne nervy *7*
  • Přesně... do hajzlu s tim....
  • Tahle hra absolutne komercne nafoutknuta smes sracek. Ktera by za normalni strizlive situace nedostala vice nez 60 procent.
  • Dik
  • 2)nedelam. navic se bavim jen o RPG
    3)arogance? Vis vubec co to je.? Ukaz mi jediny muj arogantni post vzhledem ke konzolistum.
    4)co je tohle za blabol? MMORPG hry vzdycky byly o nekolik trid plytsi nez poradne RPG. Kde na to chodis....
    5)jako koncoveho zakaznika me to nezajima. BIOWARE je firma
  • miker17
    debilita některých lidí je až neunosná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit