-
Jo, svět se mění k tomu, že lidé jsou čím dál tím tupější a povrchnější a tím i snáze manipulovatelní. S tím se smiřovat nebudu.
-
Change!!!!1!!!111!! Change!!!!11!!!!!!11
že jo? -
Krasne povedane :thumbs up:
-
Sory upsal jsem se mysle jsem samozřejmě Torment a v roce 1999.
-
Je v tej hre hratelná rasa " Troll " ?
-
Mohl by si mi povědět kdy Planescape Tournament vyšel? Vůbec nevim o co jde?
-
Osobně si nemyslim , že to Bioware dělalo primárně kvůli finanční nouzi , jejich hry byli vždy dobře hodnoceny a i se dobře prodávali , tudíž se spíše domívám , že to bylo kvůli zazemí , které jim EA může poskytnout a z hlediska na trhu to byl jen logický krok pokud chtěl Biowar dělat ačkové hry.
-
To bude tim, ze Jade Empire melo krasny pribeh, narozdil od Dragon age2, ktery uspokoji vetsinou pouze fandy Bckovych popkornu a nenarocne hrace:)
-
Já s tebou v zásadě souhlasím akorát nechápu proč by si někdo nemohl přát něco ve stylu Planescape Tournament ta hra byla ve své době super a kdyby někdo něco takového dnes vydal já osobně bych si to rád zahrál. K tomu zbytku o haterech to mi přijde trochu jako demence těžko můžeš poznat kdo co hrál.
-
Ja uz hram dragon age 3.Je to take hardcore ako BG ale vy si este budete musiet pockat pokial to oficialne vydaju.Hra sa odohrava v Orlais *5*
-
LOL...
1. jsem onan, co bys čekal?
2. jsem nehodnotil hru, ale důvody, proč BioWare udělal hru takovou, jakou jí udělal. Kvality hry jsem vůbec nezmínil, dvakrát čti a jednou kritizuj...
3. masturbátore -
Ztracíš čas.Věř mi.Nemá to smysl.
-
Systém dialogů velkej krok dopředu?? Vždyť je to naprosto omezený a dovedený do extrému, lepší mi teda přijde když máš třeba pět možností jak se rozhodnout, než vybírat z správňák, joker a tvrďák... Co když nechci bejt ani jedno z toho? Jsou tady prostě tři extrémní směry a nic mezitím...
-
Dnes som si kupil SCORE, recenzia 77%, to by tej hre asi aj odpovedalo. Desiatky nudnych FEDEX questov (nieco prines, nieco najdi, niekoho zabi), a niekolkonasobna recyklacia prostredia su dost zavazne chyby. Hra s takymi chybami si 8/10 nezasluzi, skor tak 7-7,5 (s prizmurenymi ocami).
-
To je taky fakt...
-
Možná s odstupem času...
Ale i tak s tím spíše nesouhlasím... -
Nikdo od Bioware Mass Effect neprezentoval jako návrat "ke kořenům RPG". První ME je dost osobitý a jestli má k něčemu blízko, pak je to KOTOR. Z toho plyne, že si s dvojkou mohli dělat, co chtějí, nikomu nebyli žádné RPG prvky dlužni... Tak tě ty profesore na dějiny Bioware prosím, neplácej tady kraviny, o nichž víš evidentně kulový. DAO se jako nástupce BG prezentoval a do velké míry jím byl. Měl hodně našlápnuto, ale na BG nestačil v některých klíčových aspektech, o kterých se tu nemá smysl rozepisovat. Pak přišlo rozhodnutí o překopání DA2, čímž si proti sobě pochopitelně poštvali fanoušky jedničky. Vsadili na komorní a geograficky uzavřený příběh, což já osobně vnímám pozitivně, protože jsem heroických eposů o vyvolených recích bojujících proti prastarému a svět ohrožujícímu zlu přejeden. Jde o to, že všechna rozhodnutí ohledně DA2 nejsou automaticky špatná - takovýto výrok může pronést jen idiot. Důležité je, zda změněný prvek funguje a je povedený. Teprve v tu chvíli může začít objektivní kritika. Kritizovat můžu respawny v boji, málo variabilní prostředí, chudé prostředí, málo vybavení a jiné. Kostra původního DA však zůstala zachována a z toho plyne, že zmíněné nedostatky nejsou pro DA2 zas tak obrovská tragédie, protože se soustředí na jiné aspekty. Je tedy hloupost strhnout mu za ně 5 bodů z deseti... Ale i tak jsou toto ty oprávněné výtky k DA, které mu mají srážet body. Za grafiku a animace pošle do pekel RPG hru jen opravdu povrchní hráč...
Mimochodem, vždycky mě baví sledovat, jak trdla papouškují výroky, jen aby byli "in". V současné době je hodně "in" vyčleňovat se proti masám, které mají samozřejmě nižší iq než dotyčný borec trdlo. Dotyčná trdla si pak stěžují, jak je rmoutí zjednodušování her, a pak jsou schopni napsat takovou perlu, jako že by si přáli návrat Planescape Tournament :-D. Mám takový dojem, že spousta zdejších haterů jsou jen pozéři, kteří starší rpgéčka ani nehráli a jen tak plácají do větru. Předveďte objektivní kritiku, nebo buďte radši zticha, jinak se akorát ztrapňujete. -
Jednodušší se nerovná vždy horší. Nightmare obtížnost je zde vždycky na zapocení. Tak propracované, jako ME a první DA to sice není, ale nazývat to hrou pro děcka či největší katastrofou roku dokáže pouze ten největší ignorant (svět se mění, smiřte se s tím).
-
Klídek Cahírku... Je to jen netová diskuze... *5*
-
Ked si to tak zoberieme tak ani Jade Empire nebolo nič iné ako koridorová adventura s tupo jednoduchými súbojmi (za celú hru som ani raz nezomrel, stačí používať storm dragon, spirit thief a lubovolny styl na damage a na dialku, preferoval som leaping tiger s dire flame) a ohlas mala výborný, pričom sa od DA2 líši len veľmi málo, RPG prvky malo minimálne, povedal by som že ešte menšie ako DA2. Z hladiska funkčnosti subojoveho systému, levelovania a skillovania je hra úplne v poriadku, jediný problém je v sterilnom a nevábnom prostredí, equipmente a celkovo grafickom prevedení hry.