-
Tak je pravda, ze Planescape je perla... DA2 jsem jeste nehral nemohu posoudit... :-)
-
Náhodou, já s tím souhlasím. Je v tom jistá logičnost - Atari patrně moc dobře neplatí neb nemá čím a navíc ztratili D&D licenci. Tudíž důvod zůstat u nich není / nebyl. O DAO prohlašovali, že to bude návrat ke kořenům, čímž opravdu navnadili značnou část herní komunity. To, že ty kořeny okořenili trochou (velkou trochou) akčnosti, to je věc jiná, vyšlo to. A ME byla od začátku akční hra, která si na RPG moc nehrála, asi jako Deus Ex. Ale ta série přinesla úžasný dialogový systém a filmovou atmosféru. Jediné, na co ty hry byly náročné, je scénář. Technologicky jsou zaostalé. Levný vývoj, výborná hra, AAA ceny. Což de.
-
to je na tobe: das na nazory redaktoru p ocelem svete teda 7+/10 nebo na velmi omezenou skupinu ukricenych hateru 0/10? Vyber si. Ja hru dohral a s hodnocenim souhlasim.
-
Stejný problém. Hrůza.
-
OOooh, nevyplatila se mi ironie, tournament bylo schválně, jedno střevo to tu tak psalo, ale planeT - to byla chybka mezi pravým a levým spánkem, omlouvám se :D Jinak ten zbytek jenom souhlas, papouškují co tu čtou bez toho, aby DA alespoň hráli, což je docela smutné a hra pak z reakcí vyzní jak kdyby byla nějaká ostuda světa, což si určitě nemyslím
-
Nejsou to výmluvy, ale suché konstatování faktů. I když jsem napíšu, že se mi ta hra líbí, tak si stejně někdo musí rejpnout. *11*
-
oprav si to na PLANESCAPE TORMENT jinak tě tady ukamenujou *1* I když jak, tak koukám tak jsem neviděl, že by to měl někdo napsaný správně *1* Někde slyšeli, že to je dobrý a teď to tady všichni papouškujou a ani většina neví o co jde. Jinak všichni ti co říkají, že to není RPG nebo že je to "míň" RPG, ani neví co to vlastně RPG je (doporučuji se podívat na definici na wikipédii). RPG je o příběhu a o tom, že si můžete vybírat jakým směrem se bude odvíjet v rámci možností světa/vypravěče. Tudíž žádné RPG se spousty statistikami aneb OLD SCHOOL SUPER BRUTAL SKVĚLÝ RPG. Za to že to je takhle definované nemůžu ( jen tak pro jistotu to píšu *1* )
-
Že vás ještě baví ty stupidní výmluvy...
-
Propadá to z velké části u těch hráčů, kteří to ani nehráli...vůbec nevím co se děje a proč s tím má každý chytrák tolik řečí o tom, jak je to teď dělané pro lidi s nižším iq a podobné výplody...jsou pro smích, ubožáci, myslet si, že jsou něco víc kvůli tomu, že si wareznuli "planetscape TOURNAMENT" :-DD
-
No pokud se podíváš na české komunitní fórum Dragon Age, tak zjistíš že se DAII líbí 95% hráčům, nutno dodat, že to jsou lidi co dohráli/hráli DAO. Bohužel se objevil teď nějaký nový trend "nadávej na hry, které jsi nehrál a to ještě předtím než vyjdou". Dohadovat se tady jestli to je dobrý nebo ne nemá smysl (většina lidí tady jenom nadává a to hrála tak maximálně demo, které je naprosto příšerný - taky jsem po něm znejistěl). Já prostě vím (stejně jako všichni moji kamarádi, který už DAII dohráli), že to je dobrá hra a od nikoho si to sebrat nenechám. Já jim taky neberu ty jejich sračky. *2*
-
Hmmm Nechápu tu mediální masáž u nezávislých recenzentů, když u hráčů tak propadá. Vyvolává to spoustu otázek *7*
-
Je to super hra len je to ine ako origins, preto nato ludia nadavaju
-
Někdy mi to prostě nedá, uleví se, znáš to...
-
bod 2) Spíš jsem narážel na celou dosavadní diskuzi, ne na tvůj příspěvek...
bod3) *thumbs up* -
Tak musím Lukášovi poděkovat za skvěle udělanou videorecenzi. Snad to není jen můj pocit, že kvalita tvých výtvorů značně převyšuje to, co se na webu běžně objevuje. Po obsahové i formální stránce profesionálně vypracované. Uź teď se těším na další výtvor.
Hru jsem zatím nehrál. Vzhledem k celkové finanční politice EA s vydaváním veškerých DLC si počkám až za půl roku vyjde kompletní edice za přiměřenou cenu. Stejně jako to hodlám udělat u Mass Effectu 2 :) -
A to je to proč jsem o "Planescape Túrnamentu" psal. Člověk, co tu hrál a dohrál a má ji rád, tak by to nikdy takhle nezprasil...
-
Demo je take dost pozliepane z hernych momentov.. Uvodna cast je vlastne tutorial.. DA2 som si kupil, a rozhodne nelutujem. Hra obsahuje 3 ACTy, a na dohranie prveho som potreboval cca 18h cisteho herneho casu, takze rozsahom bude pravdepodobne ako DA1.
Moj nazor - chod do toho :) budes sa bavit :) -
A v jakém vesmíru je Mass Effect ,,návrat ke kořenům"? Mass Effect je výborná hra a Mass Effect 2 ještě lepší, ale to je k jiné diskuzi. Mně se zdá, že Bioware udělali stejnou chybu s DA2 jako v ME1, což znamená opakující se prostředí, které tomu vzhledu moc nepřidá. Co se týče obtížnosti, tak jsem to hrál na normal a docela to i stačilo, jistě že ty souboje na ulici v noci a ty souboje mimo jsou lehké, ale například si zkuste dát draka na hard (později ve hře), to bych vás chtěl vidět, jestli by to bylo lehké. DA2 není špatná hra, je dobrá, víc než dobrá, ale není výborná, což je škoda, protože stačilo pár měsíců navíc a mohlo to být lepší, ale nemyslím si, že si zaslouží takovouto kritiku.
PS: Ve hře se nevyskytuje vesnice jménem Lojtering, je tam jen Lothering, chtělo by to zapracovat na výslovnosti *3* -
Tak nevím. Už jsem přečetl tunu recenzí, podíval se na pár videorecenzí, nastudoval diskuse... a pořád nevím, jestli si to teda mám koupit nebo ne. Demo se mi nelíbilo. První díl se mi ale líbil moc a koupený ho mám. Ne že by mě ty peníze zruinovaly, ale dají se využít i jinak, že jo. :) Tak kdo jste to hráli, povězte, jestli je tam nějakej moment, kterej je fakt úplně super. Nechci spoilery, jen ujištění. *4*
-
Jak už tady někdo psal, jediné skutečné RPG je to papírové/stolní/deskové. Problémem je, že musíte sehnat pár nadšenců, ale když se sejde pohodová společnost, tak je to zážitek k nezaplacení. Z her, co jsem hrál, se k tomu nejvíc přiblížila série Baldur's Gate a Planescape Torment, ale celkově všechny hry na Ifinity enginu jsem fakt žral. Stolním RPG se to podle mě blížilo i tím, že ta grafika byla 2D a taková schematická a dost prostoru zbývalo i pro tu lidskou představivost (což považuju za dost důležité - u papírového RPG se v podstatě vše odehrává ve vaší hlavě). 95% her, kterým se dnes říká RPG jsou spíš akční adventury nebo něco podobného.