-
Samozrejme , ze je Ti to sumak kdyz Te to bavi... At mi tedy nekdo rekne , proc se vlastne hodnoti, kdyz i redakci samotne , je to vlastne jedno? *7* Podle me, by melo hodnoceni her nejakou znamkou uplne zmizet... Pak zmizej nase komenty k tomuto hodnoceni... Fajn, beru ze nekdo rekne svuj nazor na hru a rad si ho prectu... Ale hodnotit nejakou znamkou jako ve skole muze az ten, kdo umi udelat hru na 10... pak si muze rikat master a davat nejaky znamky.... *11*
-
Hral jsem to a prodal jsem to pred dohranim. Mozna si to koupim znovu az to bude na Steamu nebo nekde jako vyprodej za pakatel, doporucuji totez. Nebylo to spatne, ale jako mlaticku si radeji zaparim God Of War a jako konverzacku Heavy Rain. RPG to neni.
-
resolut: :D Číst si tvoje příspěvky, to je lahoda.pokračuj :]
-
Prostředí je jedna věc, stupidní dialogy je věc druhá, v té bych nikdy nevěřil, že bioware selže.... Dialogy jsou z většiny opravdu postaveny pro nenáročné hráče nebo fanoušky Bčkových filmů... Žádná hloubka, ani logika.... Achjo:(
-
a je tam interaktivni pribeh, cinematicke cut sceny atd atd. to muzes rovnou rict, ze vsechny RPG hry jsou jako diablo, protoze v nich je progess a exploration
-
mám pocit decká že ste nehrali ani diablo, rozdiel je iba v tom že DA má novú grafiku a môžete hrať s 4 postavami a dá sa tam pauzovať inak je to rovnaká klikačka tak mi tu nehovor niečo o hraní mám odohraných viac rokov ako ty rokov odžitých tak ma tu nepresviedčaj že som niečo nehral!
-
davat diablo a Dragon age dpo jednoho pytle muze davat jedine neznalec
-
Stejne jako je pouhe konstatovani faktu,ze na vetsine for je DA2 tezce kritizovan. Co ma tedy vetsi vahu? nejake nezname komunitni forum o kterem vi par nadsencu,nebo herni weby po celem svete?
-
Questy nejsou fajn. Ne jen kvuli obsahu,ale hlavne!!!!!! kvuli prostredi. Celou hru behate po stejnym mistech(a je jich opravdu poskrovnu). U radoby AAA titulu dost divna vec.
-
Co je to za hloupost? Vetsina lidi o nejakem ''ceskem komunitnim foru'' ani nevi. A pokud beres vazne vysledky na jejich foru,pak musis brat vazne vysledky i na jinych forech. Treba zde. A vetsine ldi se DA2 takovy jaky je a tak jak byl prezentovan nelibi. Vy jste uplni fanatici. Clovek tu rekne ze se mu nelibi neustale obihani stejnych mist,kde jsi uz stokrat byl a ktere vypadaji vsechny stejne a vy mu zacnete podsouvat,ze hral sotva demo a at si tahne hrat ty svoje 'sracky'. Ano jsou tu i ''blbci',ale to na obou stranach barikady.
-
Ty jsi zase velky mudrlant. Ma jiny nazor a ty ho v podstate urazis,aniz by jsi o nem neco vedel. Fanatik je fanatikem at uz obhajuje jakoukoliv stranu. Ty k nim evidentne patris.
-
ty jsi zase uplne vedle. DA2 jsi videl na jednom videu a delas zavery
-
Proč všichni nadávají na DA2 kuli questům, které jsou jen, něco přenes z bodu A do bodu B, něco tam zabij a vrať se...
Kdybych řekl: Vyjmenujte mi 150 her kde je to úplně stejné a sou to třeba i dobré hry, do 5 minut bych tu měl 150 her.
JInak kdo ještě uvažuje o koupi, jděte do toho.
Já jsem si koupil rovnou Bioware Signature edition a jsem spokojenej.
Jo musim přiznat, DA:O byla možná i zábavnější. Ale zase nemohu posoudit úplně, DA2 jsem ještě nedohrál, je to ale trochu něco jiného. Rozhodně je to rychlejší, akčnější , ale to neznamená že ne dobré.
DA:O je pro hráče kterří mají rádi ne až tak rychlý postup hrou, těžké boje a hardcore RPG:
DA2 je hodně o příběhu, je akčnější ale stále skvělé.
Rozhodně doporučuji =) -
Druhy dil je opravdu o dost jednodussi , vice koridorovy a celkove ne tak propracovany jako prvni dil, ktereho si mimochodem velmi povazuju, ale koho to zajima, kdyz me to vlastne bavi a jestli to tamhle dostalo 9/10 a tamhle 3/10 je mi opravdu sumak...
-
Ja osobne take radim nekupovat, je to neskutecna sra*ka. Ale jestli mas rad japonska RPG, kde postavy machaji ohromnymi mecemi jako kdyz jsou z papiru a kde skacou 15m vysoko, tak do toho jdi. Hral jsem i demo i plnou (kamos si to proste nenechal vysvetlit, at to nekupuje) a demo dle meho vystihuje plnou verzi dobre.
-
Kacířská myšlenka...:) - není víc, než číselné hodnocení, ještě k tomu pro vás v řádech desetin na desetibodové škále (77 vs 80), kvantum textu, až o obsahu šesti normostran? Já bych se neomezoval na rezultát pramenící z čísla, to nikdy nebude vypovídající tak, jako komplexní psaný text. I proto je dle mne zbytečné dohadovat se o hodnocení, pokud se jedná o rozdíly bodu, snad i dvou :)
Hodnocením hry od soumraku věků, kdy první homo neanderthalis namaloval na zeď epickou recenzi "jak jsme dnes lovili" o šesti obrázcích byl spíše obsah, nežli závěrečný počet škrábanců okrovou barvou za posledním praturem...;) -
Jako argumentovat tim, ze se hra libi na fandovskym foru je fakt postaveny na hlavu, ne? A podle me je tahle hra proste klasickej prumer s podprumernou grafikou (ja vim, nezalezi na ni) a vubec nechapu ten humbuk kolem ni (hral jsem plnou verzi).
-
Kdyby lidé kupující hry měli rozum, racionálně přemýšleli a nekupovali ptákoviny, tak by se vývojáři museli sakra zamyslet. Takhle nemají důvod, když se to prodává a když se jim nechce něco dělat, tak prohlásí, že na PC jsou piráti a zloději a v případě konzolí řeknou, že nestíhá HW. Hotovo, vyřízeno! Jako příklad uvedu totálně pohřbenou sérii Splinter Cell, ze ktreré udělali tuctovou střílečku, která pro mě dílem Chaos Theory končí. DA pro mě bohužel poněkud brzo a to hned prvním dílem a pokud bude 3, tak mě to nezvyklá, ať je třeba na krabičce zlatý nápis. Nad Mass Effect 2 jsem ještě hůl nezlomil, ale moc neschází. Je to spíše sci-fi prostředím. Už jsem z těch fantasy her nějak otrávený. Proč neudělají nějaký Cyber Punk RPG nebo něco neotřelého, neokoukaného? Teď je mou malou modlou Deus Ex 3, který zatím vypadá nadějně. RPG hry díky konzoloidním vývojářům a produkčním nenažrancům trpí snad nejvíce. Konzole jsou fajn, ale nevím proč ten segment nespecializují a snaží se cpát všechno na vše. Já vím, kvůli penězům, ale to není odpověď, jen výmluva. Souhlasím s názorem člověka co tu psal o retrohrách. Užívám si u nich řadu let a poněkolikáté.
-
problém je v tom že čo začala séria BG, IWD a dalšie tak to ľudia začali nazývať poriadne RPGčka, vyšlo diablo dostalo nálepku akčné rpg ale ak si si neuvedomil tak DA2=diablo tak nechápem prečo DA2 nemá nálepku akčné rpg ale iba rpg v tom je rozdiel
-
nekupuj sme na tom rovnako DA:0 bola dobrá ale toto ked som prešiel do polovice tak ma to prestalo baviť, príliš akčné na mna