Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne to asi nemas... Jinak by sis DA2 nikdy nekoupil.. a kdyz uz koupil, rozhodne bys ji nehajil .)
    A Ty ani nepotrebujes vedet co to znamena podle nas... Ty potrebujes vedet co to hardcore rpg znamena .)
  • Drom
    na hard je to docela sila, ale da se to :) Kazdopadne je to poradny fight
  • hihi *2*
  • Radši nechcu vědět, co podle vás znamená harcore rpg. Obávám se, že takové asi ve sbírce nemám.
  • I herní webech po celém světě se najde dost inteligentních lidí, co si nezapomněli číst dialogy a kodex.
  • Ach jo *7*
  • LTM3
    1) Svým příspěvkem jsem narážel na fakt, že kdo dohrál DAO a i DAII, tak byl spokojen s oběma díly. Neznám zatím nikoho, kdo by dohrál DAII pouze jednou.
    2) Ostatní fóra jako je toto je většinou zaplaveno individui, která o hře slyšela a chtějí si pouze rejpnout.
    3) Ano stejné prostředí je největší problém DAII, mě to ale nějak extra nesere, abych to mu musel odebrat 7 bodů v hodnocení. V Mass Effectu bylo jen jedno prostředí pro vedlejší mise a nikdo z toho takový humbuk nedělal.
    4) Ironické poznámky nejsou moc chápány ostatními, tož pravda.
    5) Psal jsem, že se o tom tady dohadovat nemá cenu pane hater fanatiku (jedná se o vtípek) *1*
    6) Tuhle hru budete prostě nenávidět nebo milovat. Záleží jestli se překousnete přes její technické nedostatky.
    7) Debata o tom jestli je tahle hra dobrá je stejně účinná jako debata o tom jestli jsou lepší starší alba SlipKnoT nebo novější tzn. každý si stejně bude poslouchat to svoje.
  • Preed
    ja som ho nevedel zabit na nightmare,prestalo ma to bavit tak som to prepol na hard a dal som ho na prvy pokus,progressovat bossov v singleplayeri nemienim :)
  • Huraaaaa :) Konecne jsem prisel na to, proc je dobre hadat se na netu s trubkama :) Protoze se tu najde i par inteligentnich jedincu, kteri vedi co je to dobra hra.. a z jejich ust jsem zaslechl neco jako ze Drakensang je dobra hra podobna BG ..atd atd... Tak Vam dekuji... Uveril jsem... a bajecne se bavim :) Prijde mi vtipnej fakt, ze zpackana Dragon age 2 mi dala aspon neco, a to bude doufam par poradnejch zazitku v lepsim rpg od konkurence... Nemam rad Nemce moc...ale zacinam nenavidet Hollywood...a at se na me nikdo nezlobi, DA2 je mezi hrama klasicka Hollywoodska.......... doplnte si ! At doplnite cokoliv, pozitivne to snad ani vyznit nemuze *5*
  • DA:O a hardcore RPG? To snad ani nemuzes myslet vazne! *8*
  • Pro lidi, kteri kdyz chteji mlatit tak si pusteji God of War a kdyz chteji cist text, tak Heavy Rain opravdu RPG nejsou.
  • Nasel jsem nekolik navodu, ale vetsinou byly zalozeny na utikani, dokud se nedostane do te nepohyblive faze a pak malceni, takze celkova doba souboje +-30 min.
  • podarilo sa niekomu zabit bossa Ancient rock wraith na hard???neviem ako na neho, s takym silnym bossom som sa nestretol v ziadnej hre od bioware *9*
  • Na vyssi obtiznost na tebe nabihaji nepratele logicky ze sveho brlohu, prchaji tamtez, a kdyz jde do tuheho, zatroubi a pomoc jim pribehne z pristavu, kam prave dorazila lodi? To mi, clovece, neprislo. Zkusil jsem vsechny a porad skakali z hradeb tesne za mne. Tak me napada, k cemu tam ty hradby jsou, kdyz je muze libovolny lapka preskocit klidne i trikrat za noc?
  • Drom
    tak si prepni obtiznost z easy na neco vyssiho :)
  • Pssssst! My jsme to prece nehrali... To jen Ti vyvoleni kterym se to libi to hrali .) Je pravda , ze jsem za to nezaplatil a radsi si to dosel jen vyzkouset ke kamosovi ... Kterej mimochodem lituje toho , ze si hru koupil...Skoda, ze to nejde reklamovat , protoze se zda, ze mu tam vymreli skoro vsichni obyvatele sveta! Njn.. nakaza jak ma byt :) .) Dostal jsem chut na poradne rpg ... Instaluji Fallout 1 :)
  • DA:O Hardcore RPG ? *8* *1* Tak tohle me bavi :D
  • RPG je "hra na hrdiny", DA2 hra na hrdiny neni, je to behacka / klikacka / rubacka a zadny hrdina nejsi, i kdyz te tak oslovuji, proste tam chodis jako magor po meste, a kdyz je quest, zalezes do sklepa, kde to vybijes a vratis se do mesta. Ten sklep je navic vzdycky stejny, krome nej pro nas v Bioware pripravili jeste lokaci "jeskyne", do ktere jdes, kdyz jdes na quest mimo mesto. Vy, kterym se to libi a rikate, ze vubec neni pravda, ze to je primitivni, vysvetlete, proc:
    1) nemusim nikdy prepnout na sve spolubojovniky, jenom je tahat za sebou
    2) proc kdyz bych uz chtel nejakou taktiku delat (treba na vyssi obtiznost), mi to zhati debilni nepratele, kteri se vynori ze zeme nebo ze vzduchu primo za mnou, to je fakt technologie: "vezmi pozici hrace, odecti metr a vycaruj posily". Super!
    Hrdina je fakt hrdina. Utece do mesta, tam plni questy. Pak se dej posune, "hrdina" je porad ve meste a plni questy. Pak se "neco stane" (nebudu spoilerovat), hrdina to zabije a tim to skonci. Fakt SUPER PRIBEH, dejte mi dalsi!!
    Jo a Planescape jsem hral a bavil mne, moje prvni RPG bylo Eye of the Beholder a Dungeon Master, jen do mne, jak se naparuju. Srovnani s Diablem neni od veci, jenom tohle ma o trochu vic filmecku. Potlesk!
    Predpokladam, ze DLC 1 bude "novy sklep, tentokrat s lehce jinak rozmistenymi sloupy".
  • no,tak se svezte po spatne napsanym jmenu titulu. Je to x let zpet,tak teda pro rypali,omluvam se,samozrejme sem myslel Torment
  • Dost dobrý vtip ta první věta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit