-
offline to hrat asi nejde ze ?
-
-
mělo by jit, ovšem az potom co to aktivujes online. Online funkce jsou jen multiplayer kterej nemá se single nic spolecnyho a napojeni na aplikaci keep kam to odesila postup hrou a je to rovněž pro samotny hrani nepodstatny. Staci teda aktivovat online a pak muzes klido hrat offline.
-
-
hm to by bylo celkem fajn, pres vanoce budu asi bez netu, takze by se to siklo
-
-
-
Nemůžu si pomoct, ale proč všechny exteriéry vypadají tak umělohmotně a naleštěně jak vozovka v NFS?
-
-
AAA hele GGG nazdar, tak co, ještě tě pořád straší saltující trpaslíci, nebo už si to dokázal překonat? :)
-
Stejnej engine - Frostbite.
-
-
První verze 2014 do update 5 v poho. Poslední verze s update 10 je tragédie. Hra padá bez chybové hlášky v klíčových soubojích a dál se nepohnete. Na EA diskuzi je plno příspěvků a žádná oficiální odpověď. Nezbývá než doufat, že to vyřeší update 11. Do té doby nehratelné a naposled jsem si koupil neodladěnou hru. Co se týče HW tam problém nehledejte, nic lepšího totiž není na trhu, zatím. :)
-
jestli je to pravda co tu čtu v diskuzi, že ta Denovo ochrana zapisuje 30 GB dat na disk za hodinu, tak si to nekoupím dokud na to nebude funkční crack. Nemám zájem si ničit svůj ne právě levný SSD harddisk na notebooku (SSD disky mají stejně jako flashka omezený počet přepsání, pak zdechnou). Bioware jsem měl vždycky rád, ale od té doby co odtud odešli zakladatelé a převzala to EA, tak se obávám, že zanedlouho už žádné Bioware nebude
EA už má pod sebou celý hřbitov: Origin, Westwood, Bullfrog, Bioware .... -
-
pfff, klasická histerie bandy haterů. To je jako kdybych začal prohlašovat, že hraní her od blizzardu způsobuje ebolu a psotník. *15*
-
-
Blbe, ta ochrana opravdu zapisuje kvanta dat. A píše se hysterie.
-
-
ty si přece žádnou hru od EA nikdy nekoupíš, tak co tady ještě děláš?
-
-
a pritom zpusobuje jenom epilepsii *5*
-
-
jenom koko+ si koupí ssd disk
-
-
Odborník se hned pozná.
-
to muze rict jenom ubozak, ktery evidentne vubec netusi o cem mluvi. *7*
-
skor by som povedal, ze len koko (a ak hrac, tak dvojity koko) si v dnesnej dobe moze kupitmechanicky systemovy disk :)
Teda minimalne 1 disk je vzdy ssd
-
-
neni to pravda http://forum.bioware.com/topic/520802-denuvo-is-not-frying-your-hard-drive/
-
-
Díky
Ten ma*or, co si to vymyslel, by měl dostat doživotí bez her. :-)
-
-
-
To jsem zvědav.
Zajímalo by mě, zda je možné změnit skilly u společníku (jestli již nějaké mají) a na kolik stromů dovedností se dá zaměřit, tak aby je měl hráč ke konci hry vytrénované na maximu.
Ty přednastavené skilly u společníku dost omezovali možné sestavení party. Případně to byly vyhozené body, jestliže jsem chtěl z lučišníka nějakého zloděje a pod. -
-
Neboj ve hře jsou knížky kterýma mužeš pře-specovat partu takže je jen na tobě jak je uděláš ... a s těma stromama to netuším tipoval bych dva asi možná tři
-
-
hooodně podezřelé je, že ty recenze co vyšly minulý ten po embargu byly same 9/10 nebo 10/10 a dneska např. Gaming Age 67%, 4Players.de 59%
-
-
Zatial som len sledoval walkthrough na youtube takze sa neda sudit, ale neprislo mi to moc dobre. Hodne fetch questov a "close rift" questov, dost nudne dialogy a charaktery + enemy respawn rovnaky ako v DA2 vratane za chrbtom atd. Tiez mi prislo ze loot je genericky a generovany podla levelu hraca. Hra vypada skvele ale na zabitie 80+ hodin to vypada byt robene pre ludi ktori si moc nevazia svoj zivot. Dialogy a pribeh z toho co som videl postradali akekolvek hodnoty alebo zaujimave zvraty ktore by ma do hry chceli vtiahnut. Doporucujem byt opatrny a radsej pockat hlavne na recenzie hracov po nete, ten uvodny boom pozitivnych verdiktov sa mi nezda.
-
-
Me porad desi ty postavy co si muzu(musim) najmout do druziny. Vazne mi neni vubec nikdo sympaticky.
-
Pff, tak já nevím furt. Ještě si týden dávám na rozmyšlenou. Láká mě, že si konečně můžu vytvořit qunari, open world, být zlý a dělat častá rozhodnutí ovlivňující herní svět, velké množství obsahu.
Čeho se bojím, že mě to po třeba 30-50hh přestane bavit, ptže to bude furt dokola, že mě nebudou bavit souboje, bude mi vadit ovládání, taktický režim bude k ničemu, technicky to bude taky naprd nebo mi to nepojede atd
No jak bude nejhůř, tak to koupím a kdyžtak v rámci 24h záruky vrátím. -
Hral som to iba chvilu a nakoniec som to pozrel od agraela na YT a ako dlhorocny rpgckar je tato hra pre mna iba akcne rpg a pribehom takze ked sa vyblaznit tak radsej diablo a keby do diabla dali pribeh predcilo by toto