Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition vás nechá hrát za vůdce Inkvizice - UPDATE
7.8.2013 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
z toho co som cital, sa to nebude lisit od Mass Effect 3, snad na konci nebude vybuch :)
-
-
hehe, na druhou stranu spousta z nás se tady ohání Dark Souls a tam na konci taky dostaneš na výběr, bez ohledu jak si hrál.
-
-
nedostaneš. hra to vybere podle tvých rozhodnutí
-
-
To je samozrejme ptakovina, zalezi pouze zda si sednes k bonfire nebo odejdes.
-
-
-
Tak to jis asi četl něco, co já nikoliv (což si nemyslím, protože jsem četl věci o subscribera Gameinfromeru...). Můžeš odkázat?
-
-
mam na mysli tento clanok, popis toho ako hra bude vyzerat, ked si to porovnam s ME, tak sa mi to zda velmi podobne
-
-
Velmi podobné je jen to co slibují. Doufám, že konečný výsledek nebude podobný tomu jak dopadl ME3 a nějakých těch splněných slibů se i dočkáme.
-
Žádnou podobnost nededukuji ani z tohoto článku... Každopádně DAI bude o dost otevřenější, ME3 je klasický koridor. Od toho se pak odvíjí mnoho dalších aspektů hry, takže si těžko budou podobné. Jestli máš na mysli strukturu hlavní dějové linie, ottiž "shánění spojenců", v DAI půjde očividně využívat i nátlaku a agrese, což je opět něco nového...
-
-
Že by to už nebylo jen o vybírání z možnosti: a) přátelská odpověď b) ironická odpověď c) nepřátelská odpověď? *1*
-
-
Mně to přišlo takové nedodělané. Mohl jsem si z každého dělat srandu a kromě jedné/dvou jiných reakcí se rozhovor stejně směřoval, jako bych byl asertivní nebo agresivní. Teď jsem si přečetl ten článek na eurogameru a z něj jsem dostal dojem, že tentokrát bude hra více nekompromisní v tomhle směru.
-
A čo by si chcel? a) přátelská odpověď b) přátelská odpověď c) přátelská odpověď ? :D Viac možností by bolo super ale bolo by dobré keby bolo ten systém dialógu čo bolo v DA:2
-
Osobně bych byl rád, kdyby u toho zůstali. Měl to už Alpha Protocol a imho je to mnohem autentičtější zážitek. Samotné klíčové volby stejně nikdy nebyly dány náladou, nýbrž klasickým způsobem. Jenže ne vždy hráč něco "volí", většinou pouze profiluje svoji postavu, tzn. simuluje, jak postava na danou situaci reaguje, což je právě zpravidla diplomaticky, shovívavě, agresivně, sarkasticky, ironicky apod. AP i DA2 byli v tomto ohledu velmi pokrokové a byl bych nerad, kdyby se od tohoto vývoje upustilo.
-
-
-
-
-
Daj ti možnost odpálit si svojí chantry ohněm, ledem nebo elektřinou ;) :D
-
-
Vybírání rasy? Díky bohu, už to samotný zní víc dodělaně, než celý DA2
-
jezis zase nehystercete. samozrejme pude hrat za maga , furt je to klasicky rpg (aspoň doufam) takze uplne všechno není podrizeny realiim světa kery se muzou menit. Oni si uz to nejak zduvodnej to se nebojte
-
Takže si budu moci vybrat povolání? I mága? Může mág být v čele inkvizice? Inkvizice snažící se porazit mágy? Inkvizice vnímající mágy jako největší zlo?
-
-
Nevím, možná mám špatné informace (nečetl jsem zatím 3. knihu), ale inkvizice jako taková snad neexistuje? Byla dřív, ale pak se připojila k Chantry a rozdělila na Templars a Seekers of Truth. Inkvizice nevnímala mágy jako zlo, ale chránila lid proti tyranii magie - ať už ve formě abomination, blood mage a podobné havěti.
Odhaduji, že na začátku hry hrdina dostane úkol inkvizici z nějakého důvodu vzkřísit a nevidím důvod, proč by v čele nemohl stát mág. -
-
navíc mág v čele inkvizice. to by byl spíš symbol že ne vsichni mágove jsou Blood mage nebo podobně,
-
-
-
Doufam, že pujde hrát i za mága :-/ Jinak to zní moc hezky, ale sakra, já měla ráda svojí hrdinku z jedničky, já měla ráda i Hawk (a vztah s Andersem :D) a zase někdo novej. Herdek!
-
-
Jo, půjde. Dedukce místních diskutérů mě vždy odzbrojí. Nenech se zblbnoutm raději sáhni po faktech. *3*
-
-
Těžko teď soudit co s toho vyleze. Hrál jsem Dragon Age: Origins a hra mě bavila. Jasně, engine byl prehistorickej a animace a celkový vzhled stál za vyliž, ale přesto to mělo něco co umí takhle dělat jen BioWare a to vyprávět příběhy postav. To už od KotORu BioWare uměl na jedničku a v ME to jen potvrdil.
Pak jsem hrál DA 2 a popravdě to byl šedej průměr. Nebyl to průs*r jak někteří píšou, ale byla to jen průměrná hra, nic víc, nic míň.
Popravdě, myslím si, že je velká škoda, že hra vyjde i na staré konzole, protože bude v základu omezená tím nejslabším HW na kterém poběží a to je u sandboxu docela škoda.
Ale jak říkám, s těhlech prvních informací se stejně nepozná jak na tom hra bude, ale daleko víc věřím CD Projektu a jejich Zaklínači 3. -
-
Přesně tak, hrál jsem KOTOR, posléze Dragon Age či Mass Effecty (i když u nich mě zklamala taky dvojka a trojka kvůli své Originu taky) a první díl mě náramně bavil, jako už dlouho co ne. Bohužel, pokračování mohlo mít velký potenciál, trochu se třeba více chytit bývalého příběhu, a zanechat prvky z jedničky a mohlo to být ono. Takhle ale nevěřím, že by se "trojka" vrátila ke starým majstrštykům.
Nebo se mýlím?
-
-
Zaklínač se odnikud koně urvat nesnaží, Geralt potřebuje svoji Klepnu. *2*
Combat v DA2 byl otravný hlavně kvůli nepřátelům padajícím ve vlnách z oblohy a rozpadajícím se na kostičky když dal člověk critical hit, ne kvůli dynamičtějšímu přístupu jako takovému.
Co se "následků našich rozhodnutí" týče... No, všichni jsme (ne)viděli ty dramaticky rozdílné následky, které měla všechna naše rozhodnutí (alespoň z hlediska gameplaye) a všechny ty výsledné konce, které nešlo roztřídit jako ABC (ale jako RGB), které nám byly slibovány v ME3.
Neříkám, že je jednoduché takhle rozvětvit herní příběh, ale BioWare by neměli věčně slibovat něco, když nejsou schopni to dotáhnout do konce (zvlášť, když jim vládne EA). Ohledně tohoto prozatím zůstávám skeptický. -
-
jop někdy se to jevilo jako fantasy enkvivalent Parasutistické Brigády.
-
-
ale jestě jedna věc EA to podle mně uspěchala a to u DAI neudělá protože bioware jsou ted na pokraji pádu a na to aby padli EA vydělávají přiliš pěnez. takže podle mně EA jednou za čas sleví a nechá je to udělat jak oni chcou.
Btw Proč tu mám jako opsaný Kod THC ?
-
-
-
Sakra, jak tak koukám na ty záběry z hraní co se v tom videu objevily, tak jsem zklamán...
...Už i vývojáři z BW mají malého...hm...frantíka. -
-
Teda, ne že bych byl překvapen, když v DA2 máchal dvou metrovým mečem vzdálený vyhublý přibuzněný elfí příbuzný Clouda z FFVII...
-
-
Tedy návrat k prvnímu DA asi odpadá :)
-
-
-
Takovych her nikdy neni dost..
-
Jako že budu moci upalovat mágy a čarodějnice? *14*
-
-
Jakožto zapřísáhlému meele fighterovi ve všech rpg i mmorpg by mi to vůbec nevadilo. Magii jsem nikdy nemusel:-)
-
-
Rád objasním.. Veskoslav kdysi začínal jako zapálený lovec/inkvizitor trollů... bohužel neuspěl a naopak stal se jedním z nich.
-
-
hhhh
-
Tak to jsi měl vložit reakci na jeho příspěvek, ne na můj. Já tady tu vaši diskuzní politiku zmáklou nemám.
-
-
Tak jestli ti pude stejně jako upalovaní trollů zde, tak skončíš jako mág :P
-
-
Přiznám se, že vůbec nechápu smysl tvého příspěvku....
-
-
:D
-
-
-
-