Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition vás nechá hrát za vůdce Inkvizice - UPDATE
7.8.2013 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
Dufam ze to nebude nejaka USA inkvizicia pre celu rodinu.:D
-
-
Nebojte to by se to jmenovalo KKK a ne inkvizice *4*
-
-
Se směrem, jakým se bude další Dragon Age nejspíš ubírat jsem spokojen. Jenom jsem zvědav, jestli v Gameinformeru budou nějaké skutečně nové informace. Zatím se tak nějak akorát zopakovalo to, co se o hře již vědělo předem, nebo se dalo očekávat dle předchozích vyjádření.
Líbilo by se mi, kdyby i PC verze podporovala X360 ovladač. U tohoto stylu hry na přesnosti a rychlosti ovládání zas tak nezáleží a filmové pojetí, jak je u BioWare zvykem, by na velké televizi hezky vyniklo.
Vítam, že se, soudě dle alpha videa, vrací font z jednotky. -
-
Kouknul jsi na video? Jsou tam nové záběry ze hry.
-
-
Viděl jsem, líbí velmi. Akorát ten "skyrimovský" kompas mi moc nesedí. Raději bych "kolečko" jako v Origins *1*
Kéž by tam byla nějaká základna, která půjde vylepšovat ve stylu Awakeningu.
Boj - snad nebude zpomalenej až moc, mě se ten systém ve dvojce docela líbíl. Ono celkově se mi styl boje dvojky zamlouval, až na zhmotňování vln nepřátel odnikud. Snad to nyní lépe zamaskují.
Možnost upravit vzhled zbrojí a zbraní vítám. Většinou mám smůlu, a to co je špička se mi moc nelíbí *9*.
Každopádně se docela těším, předobjednáno mám, až představí sběratelskou edici (když to nebude humus nebo děsná drahota), tak předobjednávku změním.
-
-
-
Jak vypadá pořádná inkvizice, skvěle zpracoval český Inquisitor.
-
-
Nebo trilogie První Zákon od Joe Abercrombieho.
-
-
Zahrat si Gloktu? Hehe proc ne...
-
-
Torture simulator 2013 :D
-
-
To není nic pro milovníky fantasy happyendů. *15*
-
toto tu malokto cital, tato komunita vacsinou zvladne nejaky ten komix maximalne
-
-
A to je velká škoda, jelikož Abercrombie je(dle mě) nejlepší fantasy autor současnosti, snad u žádné jiné knihy jsem nebyl hlavním hrdinou zhnusen a zároveň mu "fandil".
kam se na něj hrabe GRRM.
-
-
-
Tak Inquisitor je taky fantazie, ale zpracování fungování inkvizice tam bylo dobrý. Tady to taky nemusí dopadnout špatně, i když zpracování jako u Inquisitora neočekávám.
-
Jj, tohle asi bude Inkvizice podle USA a pro široké publikum. Nečekám Kladivo na čarodějnice.
-
-
1) Nedělá to USA
2) Jestli sis náhodou nevšiml, tohle není inkvizice ve smyslu středověké Evropy... Pojďme si třeba ještě pohonit ega nad tím, že 300: Bitva u Thermopyl má s historickou skutečností pramálo společeného (pohonit ego proto, jelikož my samozřejmě historii známe, takže jsme lepší a směle se smějeme všem těm natvrdlým Améričánům...). -
-
300 bylo podle komiksu, takže je to jedno.
-
-
A DA je podle vrcholného středověku? Vždyť právě o tom mluvím. Jen trubka začne do diskuze o fantasy hře cpát povzdechy o Kladivu na čarodejnice. *7*
-
-
S tím nemám problém a souhlasím, reaguji na to, co řekl Keyz.
-
Jasně, ale trochu drsnější pohled na věc by nezaškodil, koneckonců by pro inspiraci nemuseli chodit daleko. I ve fantasy jsou drsné "inkvizice" - První zákon, Píseň ledu a ohně, Malazská kniha padlých... *3*
-
-
-
-
To by asi cenzurou neprošlo.
-
-
-
Tohle je poslední šance pro Bioware. ME je totální zhovadilost a DA:O bylo poměrně fajn až na příběh a principy světa.
-
-
Zase ty? Hard Core player. Že je ME jedna z nejoblíbenějších sérií není náhoda. A kdyby neměla tak debilní konec, byla by i nejméně hatovaná.
-
-
Tak náhoda to není. Většina lídí má ráda nevkus. No,ale já si potrpím na Emporio Armani, ROBERTO LUCCA apod .)
-
-
já teda nvm, hráli jsme oba stejný hry? *7*
-
-
Asi ne... já hrál-speciální, klišodiní tps hrajicí na rpg- verzi.
-
-
V tom případě je mi tě líto, že sis neužil dobrou hru, ale nějaký šit :)
-
-
Nj taky jsem myslel, že všechny edice ME jsou stejné, ale já dostal dosti očesanou verzi. V podstatě moje verze hry se smrskla na koridory ve kterých střílíš spawnujicí vlny ultra blbých nepřátel, pak prohodíš pár pseudo-chytrých vět na lodi a zase jdeš střílet.. To se děje až dokonce, kde se objeví nějaká uber-cool sebevražedná mise s tunami emocemi- to bylo asi jediné spravě v moji edici, jelikož jsem se chlámal až jsem se za břicho popadal.
-
-
No na krabici bylo Mass Effect,ale v obchodě tomu říkali Ass Deffect tak nevím .)
-
hele tak to sis asi koupil jiné hry, stejně jako společnost Asylum dělá podivné parodie s podobnými jmény na filmy (jako je warship, transmorphers, atlantic rim atd.), tak asi někdo vydává i podobné hry :) byl to opravdu stejný mass effect? nemělo to jen jedno "s" nebo "f" nebo tak?
a pro případ, že je to skutečně stejná hra, tak pouze "haters gonna hate" :) -
s "tonami pseudo-emócií" si dovolím upresniť.
-
Co si kupuji hry sám, tak jsem na takovou možná ani nenarazil, měl bys to taky zkusit *3*
-
To jsou vsechny ne?
-
Asi nějaká PEGI 3+ *12*
-
-
-
Súhlas ;D
-
-
-
-
Jen tak mě zajímá, když teda budete šéf inkvizitorů, to asi padá mít mágy kolem sebe, ne? ;)
-
-
Já hraju vždy za mága doufám že to půjde *15*
-
jo proč neznáš pokrytectví? :D
-
Ne, proč?
-
-
GOOBY PLZ... len ci sa poucili ...
-
Od posrani DA2 jsem na tohle zvedavej.
-
Dějově hlavně navazuje na třetí knížku ... Dragon age - Rozštěpení
-
-
Rozštěpení? To je zhruba asi tak kvalitní podtitul jako Prameny. *7*
-
-
spíš Staroprameny
-
-
a jaka je? de to nebo vyhozeny prachy?
-
-
Žádná kvalitní literatura, ale pokud tě hry a svět baví, tak je to příjemná oddechovka.
-
Kupodivu jsem si ji celkem užil, i když mohla být obsáhlejší.
-
-
-
Kdo by to byl řekl *15*