Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen doufám, že jako rasu zpřístupní ty Qunari, ti by byli jasná volba :)
  • Já doufám za alespoň jednu sličnou spolubojovnici. V jedničce i dvojce jsem musel na ty pysky nahodit mody.

Morrigan jako Victoria Johnson byla kočka...
    http://dragonage.nexusmods.com/mods/images/686-1-1271655668.jpg
  • GOOBY PLZ... len ci sa poucili ...
  • Kec deb*la co jednou hrál W3 a přečetl si na internetu že Warcraft něco vykradl z Warhammeru, ale o tom světě nemá ani ponětí. Jde to poznat už jen z toho "jediné plus za arthase který to celé drží trochu nad vodou." I na trolling slabí zkus to lépe...
    • Jsem nikdy nepochopil ten hate na W3 lore. Podle mě je to lore dost odlišné od Warhammeru a je soběstačné, dává smysl. A příběh o Arthasovi mi přijde jako jeden z vůbec nejlepších, co se hry týče. Ale hrál jsem to jako celkem malý, tak možná že to tak cítím jenom z nostalgie. (nemluvím o wowku, to to celkem prasí)
      • Myslím, že je docela zřejmé, že Arthas je z 90% obšlehnutý Anakin Skywalker. *2*
      • No co se týče hry, tak určitě. Co se týče celkového příběhu tak se nějakej Arthas může jít klidně zahrabat. :)
    • Reakce na TheGGG zase si to tu háže kam chce ...
      • Jestli někdo reaguje na GGG, tak akorát krmí Trolla.
  • dotaz. co je Marabi ? nemyslel si spíš Mabari ?
    jenom jedna věc Golemové, ruzné varianty draků Duchové a demoni tady byly odpočatku fantasy, to se snad ani nedá kopírovat od jedné určíté fantasy.
    • Close enough :D Jo to druhé samozřejmě, marabi tam asi ani nehraje ^^ Náhodou dobré vědět z kama vzali ten název, díky *1*
    • to bylo na Asharaka on si to forum haže co chce kam chces
  • Jen tak mě zajímá, když teda budete šéf inkvizitorů, to asi padá mít mágy kolem sebe, ne? ;)
    • Já hraju vždy za mága doufám že to půjde *15*
    • jo proč neznáš pokrytectví? :D
    • Viktor_H
      Ne, proč?
  • Rhulad
    Tohle je poslední šance pro Bioware. ME je totální zhovadilost a DA:O bylo poměrně fajn až na příběh a principy světa.
    • Zase ty? Hard Core player. Že je ME jedna z nejoblíbenějších sérií není náhoda. A kdyby neměla tak debilní konec, byla by i nejméně hatovaná.
      • Rhulad
        Tak náhoda to není. Většina lídí má ráda nevkus. No,ale já si potrpím na Emporio Armani, ROBERTO LUCCA apod .)
    • já teda nvm, hráli jsme oba stejný hry? *7*
      • Rhulad
        Asi ne... já hrál-speciální, klišodiní tps hrajicí na rpg- verzi.
        • V tom případě je mi tě líto, že sis neužil dobrou hru, ale nějaký šit :)
          • Rhulad
            Nj taky jsem myslel, že všechny edice ME jsou stejné, ale já dostal dosti očesanou verzi. V podstatě moje verze hry se smrskla na koridory ve kterých střílíš spawnujicí vlny ultra blbých nepřátel, pak prohodíš pár pseudo-chytrých vět na lodi a zase jdeš střílet.. To se děje až dokonce, kde se objeví nějaká uber-cool sebevražedná mise s tunami emocemi- to bylo asi jediné spravě v moji edici, jelikož jsem se chlámal až jsem se za břicho popadal.
            • Rhulad
              No na krabici bylo Mass Effect,ale v obchodě tomu říkali Ass Deffect tak nevím .)
            • hele tak to sis asi koupil jiné hry, stejně jako společnost Asylum dělá podivné parodie s podobnými jmény na filmy (jako je warship, transmorphers, atlantic rim atd.), tak asi někdo vydává i podobné hry :) byl to opravdu stejný mass effect? nemělo to jen jedno "s" nebo "f" nebo tak?

a pro případ, že je to skutečně stejná hra, tak pouze "haters gonna hate" :)
            • s "tonami pseudo-emócií" si dovolím upresniť.
            • Co si kupuji hry sám, tak jsem na takovou možná ani nenarazil, měl bys to taky zkusit *3*
            • Rhulad
              To jsou vsechny ne?
            • Asi nějaká PEGI 3+ *12*
        • Súhlas ;D
  • fakt si nedovedu predstavit svet bez neogafu. Hadam, ze pro soucasne pissalky je to ta nejhorsi nocni mura. O 90 procent novinek, infa, drbu a zajimavosti se stara tahle uzasna sajta.
    • Keyz
      Je fakt, že hodně lidí bez toho skoro nemůže žít...
      *3*
      http://www.neograft.com/
      • Aneb už se nemusíte bát vytrhaných vlasů při čtení některých perel, boží! *1*
    • Česky,slovensky nebo aspon anglicky by to nešlo ? ja nerozumnět řec tvého kmene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit