Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Zaklínač 3 se prosekal na vrchol výstavy
14.6.2013 | Miloš Bohoněk
384 příspěvků
-
yo skoda ze to nebude na PS4 bracho pac takhle si to nikdo nekoupi
na PC prodaj zase jenom 2 000 000 kusu a budou radi a na Xbox One si to nikdo nekoupi pac tu konzoli nikdo nechce yo *5* -
-
PS4 verze je už v podstatě jista stačí se mrknout na konec videa
-
bude to na ps4
-
-
mne se to slovanske zasazeni tehle serie moc nelíbí ani hlavni hrdina, mam radši zapadni fantasy. Hratelností je to klasicke akcni rpg takže bych z toho nejakou modlu nedelal.
-
-
no jo, Witcher je pomalu JRPG :D
-
-
missing point
-
To "zapadni fantasy" me napred rozesmalo, ale pritom to neni daleko od pravdy. Mne to sedi taky vic nez ty asijsky rpgčka nebo zde "slovanský" rpg Zaklínač. ALe to je vec vkusu kazdeho soudruha...
-
-
nejak nechapu co te rozesmalo, zapadni vychodoevropske fantasy to se bezne pouziva
-
-
východní fantasy se ale většinou používá pro asijskou a západní pro víceméně zbytek. Neříkám, že je to tak správně, ale prostě se to tak většinou myslí. Gothic je přeci taky požadován za západní (často s přídomkem evropské, ale stále západní) RPG, a Polsko je hned vedle, tak proč ho hned strkat do východu. Copak třídíme RPG podle železné opony?
-
-
joe nebud takovej puntickar . Pokud ve vsvem zivote resis podobnym spusobem kazdej prd co se stane tak asi nebude s tebou moc velka zabava v komunikaci .
-
witcher neni zapadni fantasy
-
joe: napsal si, že máš radši západní fantasy. já ti vysvětluji, že Witcher je západní fantasy.
-
ale ja prece nikde nepouzil slovo vychodni, psal jsem slovanske. ale je to fuk ne?
-
-
-
-
proboha ty na něj jdeš se zkratkami? Vždyť ani neví, co je to RPG:)
-
-
Každý ví co je RPG, přestaň prosím tě urážet ostatní lidi.
RPG=Ruchnoi Protivotankovyi Granatomyot, Rocket-propelled grenade, je bezzákluzová zbraň, u níž je k dopravě střely na cíl použit reaktivní pohon na principu zákona akce a reakce. Mezi hlavní části zbraně patří střela a odpalovací pouzdro pro střelu. V některých případech se pojem reaktivní granát používá pouze pro samotnou střelu. Zbraň je určena např. k boji s obrněnou technikou a k ničení různých opevnění.
JRPG je pak logicky lacinější Jednorázová verze této zbraně -
ja slušne napsal svuj nazor na witchera, když nesouhlasí dej - ale neuražej debilni nacku
-
-
Nácek? Proboha Joe, neotravuj se slovy, u kterých neznáš význam;)
-
-
Jak říkám Joe, nepoužívej slova, které neznáš. Budeš ještě za většího debila než jsi;)
-
ale znam, nace je netolerantni agresivni hovado, presne jako ty
-
-
-
-
-
-
WANT! NOW!!! *14*
-
Heh, docela mě pobavilo, jak se tu vzájemně uráží konzolisti a pcčkáři. Proč to řešíte??? Drtivá většina her stejně vyjde na všechny platformy a těch pár kousků, co vyjde jen ta konzoli/pc se dá tak nějak oželet. Já například můžu závidět pár her na pc, ale na druhou stranu si to vynahradím jinou hrou jen na konzoli *3* *1*
-
-
Tak tohle nikdy nezmizí. Dokud bude dost puberťáků. kterým tatínek koupil Playstation za vysvědčení a oni si z toho stříkli do textilu, budou tady tyhle hádky.
-
Bohužel arogance pcčkářů a jejich potřeba pořád napadat skromné a tiché konzolisty je příliš velká než aby mohli normálně diskutovat. Jen jsem v klidu a míru napsal že si radši zahraji nového witchera na ps4 a hned jsem schytal 20 mínusek. Pcčkáři prostě musejí své ego p*honit tak alespoň třicetkrát denně.
-
-
Lidi jako ty jsou přesně ten důvod, že si nekoupím konzoli, protože představa že tě někde v multiplayeru potkám, nebo že podporuju to co podporuješ ty se mi hnusí.
-
Je v tobě hodně nahromaděné frustrace, ale je lepší ji vybít mimo diskuse. *4*
-
Zajímavé když tak nenávidíš PC proč si teda celí den vlezený tady na diskuzích.
Protože to vypadá že si tu akorát léčíš mindráky.
Pravděpodobně ani ten PS4 nekoupíš ,protože rodiče na něj nemají a tady házíš machry jaký si borec jen abys měl trochu "pozornosti " která se ti ve skutečném životě nedostává.
-
-
-
Hodně těšim :)
-
Kdybytak vrátili bojovej systém z jedničky. Ale k tomu asi nedojde. *9*
-
Jak to vlatně má být s rozlehlostí toho světa? To bude rozdělěné na kapitoly, která se každá bude odehrávat v nějakém tom otevřeném světě? (ptám se proto, že jsem kdysi četl, že tam má být Skellige i Novigrad)
-
-
Jo, Skellige tam bude. Celý článek se točí kolem událostí ve Skellige. :-) Novigrad taky. Svět bude od začátku otevřený, žádné postupné odemykání skrze kapitoly. A co do kilometrů čtvereční bude 35x větší, než v Zaklínači 2 (který zas nebyl kdovíjak rozlehlý, že). Každopádně tahle cifra dělá ze Z3 hru větší než Skyrim.
-
-
Otázkou je, že Skellige je ostrov a Novigrad leží na kontinentu. Tak tam bude více otevřených velkých map ? Nebo jedna veliká a z ostrova si na pevninu dopluješ loďkou (což je asi co do rozlohy dost nereálné..)
-
-
Když během prezentace otevřeli mapu, bylo tam pouze sooustroví Skellige, uprostřed s Ard a dalšími menšími ostrůvky kolem dokola. Mohla být ale záměrně zazoomovaná nebo osekaná pro účely E3. Každopádně zdůrazňovali absenci loadingu, ledaže fast traveluješ (pár vteřin), a tudíž mluvili o jedné velké mapě ala Skyrim. Jinak jak vyřeší dlouhé plavby, to je dobrá otázka - tipuji, že poprvé, co Geralt pojede někam přes vodu, to bude spjaté s 18+ cut-scénou v podpalubí a až se probudí, bude na druhé straně... ;-) A pak už zase fast travel.
-
-
Díky za info. Tohle mi pořád vrtá hlavou.
-
Tak určite tam bude kontinent,je to vidieť i z traileru a Novigrad by mal byť dosť severne od Skellige až za Brokilonom na pomedzí Temerie a Redanie v ustí rieky Pontar.
Ale kdovie ako si mapu upravia. Inak Skellige je dosť blízsko pobrežia takže niaka extra ďaleká plavba nehrozí.
Inak :
Poľská mapa:
http://www.sapkowski.cz/gfx/mapa/mapa.gif
Česká mapa:
http://www.sapkowski.cz/gfx/mapa/mapacz.gif
Osobe sa mi viacej páči tá česká.
-
-
Sa mi zdá, že hovorili, že v hre je niekoľko ostrovov a pevnina, kde sa nachádza Novigrad a oblasť No mans Land.. a musíš používať aj loďku
-
-
-
-
na toto sa teším viac ako na skyrim :D
-
-
Mé jméno je Pes fekálník a toto se mi nelíbí!
-
-
Kluci polští posouvají tu sérii neuvěřitelným způsobem nahoru. Jak nám bude smutno, až s ní skončí. Každopádně letos EU IV, RTW 2 a příští rok Zaklínač 3....a pak že PC hraní vymírá. Zdá se, že jsem koupil nové PC právě včas *14*
-
-
Smutné to bude, proto nám přeci mezitím připraví Cyberpunk ;)
-
-
*4* na ten jsem málem zapomněl. Ale to si ještě počkáme
-
-
Já nevim do čeho investovat, pc nebo konzole? Možná oboje, to podle financí. Ale vzheldem k tomu, že budu dost na cestách tak by se hodila víc konzole. Jenže zase na konzoli si nezahraju EU IV ani Total War. To je dilema :)
-
-
No já právě kvůli strategiím měl to rozhodování snadné. Navíc je to už 5 let co jsem naposledy investoval, takže jsem se mohl trochu rozšoupnout. Ale myslím, že s konzolí by jsi taky nešlápl vedle *3* . Je to spíše o prioritách ...
-
-
-
No při nejhorším udělám upgrade PC za něco se utrácet musí
-
-
Vedle *1*
-