Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *z tych
  • Vcelku smutne ako to tu ea fanaticke bf3 komando okamzite vyminiskuje, aj ked je kritika objektivna a spravna a obhajuju kazdu blbost, aj ten trapny akoze f2p, ako hral som vela f2p, myslim s tych kvalitnejsich a co mali nejake ambicie, ale takto trapne obmedzeny f2p rezim som nevidel davno...Ale tak co clovek narobi, ked som tvrdil, ze tato hra bude fail a do cca roka pojde na F2P, lebo je to absolutny priemer a kopia toho uspesneho na trhu a nie je abosolutne ziadne dovod za to platit, tak ma tu vyminuskovali a co sa nestalo...Hra je F2P so skriplenym f2p rezim, vsak neplatis, nebudes to ani poriadne hrat, serieme na teba...Ale taka bola vzdy politika EA, aj k platiacim zakaznikom, cize vlastne nic nove...Enjoy your trash game and wasted time! *5* *6* *6*
  • Zdravíčko, když si koupím základní hru, je tam 30 denní hraní nebo ne?
  • Hru nehodnotim podle toho kolik lidi to hraje (pokud me to teda neomezi, ze bych tam behal v mmo sam) ale spis jak me bavi. Ale vic lidi urcite na skodu neni.
  • Veskoslav
    No jo, ale kolik lidí mimo USA to hraje?:) Sice znám, ale že by mě to nějak oslovilo. Ale co vím, tak je to velice ceněná MMO, bohužel s téměř nulovým marketingem:(
  • Já jsem člověk co říká, že nechci aby SWTOR byl jako WoW. Nejvíce mi na SWTOR vadí právě ty prvky, které byly proste okopírované. Nejvíce mě skvělý baví příběh za každou postavu s audio-video cutscenes, o kterých se WoWu může jen zdát. Tím WoW nijak nehaním, každému podle jeho gusta, o tom žádná :)
  • Osobně jsem se do SWTOR cca po půl roce vrátil. Platím měsíční poplatky a zatím jsem s hrou víc než spokojený *4*
  • Veskoslav
    Nikdo Tě to nenutí hrát;)
  • Vtip? Kopiu Wowka, ani zadarmo.
  • Ľudia ktorí hovoria, že SWOTR nemôže byť ako WoW by si mali uvedomiť, že je rok 2012. Vo svojej dobe bolo WoW jedinečné ( nehovorím že pre každého najlepšie ) a prešľapávalo cestu. Bioware nemusel urobiť nič iné len sa inšpirovať , poučiť z chýb, zlepšiť veci. Alebo to vydať za pár rokov. Preco hrať niečo, čo bude ( možno ) dobré za pár rokov, keď môžu hrať WoW. A to som fanúšik SW :)
  • star trek online - to je pro mě dokonalý příklad jak má vypadat f2p
  • tahle hra je vpoctatě průměrná takže nevidim důvod proč hrát tohle když si mohu zahrát něco jiného zadarmo a bez takových omezení
  • Veskoslav
    Já znám jednu jedinou hru, co SW ToR v klasickém F2P modelu a to LOTR. Žádné jiné MMO neznám, co by mělo vyvážený F2P model a nabízelo tolik, co SW TOR:)
  • Veskoslav
    Samozřejmě dokoupím:) Hra jako taková mě baví, sice už neplatím poplatky, ale s hrou jako takovou jsem spokojený. Jedna z nejlepších her v rámci MMO ve vyprávění příběhu.
  • fizola
    Tak jasne ale najmenši baliček je 4 euro, zvyšne coins by mi tam len sedeli a nič nerobili :D
  • A kolik stojí quickbary, když je přepočteš z cartel coins na skutečné peníze. Tipuju něco okolo 20 Kč :))
  • Každý F2P model motivuje hráče k placení jinak. SWTOR není čistý F2P, protože má i subscribe zároveň s F2P - tedy ano, je to spíše takové demo toho co hráč může mít, když platí. Problém české komunity obecně je v tom, že lidé nechtějí platit prostě za nic. Hráči neplatící nic jsou pro firmu náklad, tedy nevidím důvod, proč by měli mít vůbec podobné možnosti jako lidé, kteří měsíčně poctivě platí.
  • fizola
    Ako beriem obsahovo sa dá dohrať príbeh, už flashpointy ci operations by som pretrpel že maju byť obmedzené, ale zrušiť quickabary ktore ti naozaj treba aby so mohol svoju postavu vôbec plnohodnotne ovladať je blbosť. Inač sa všetko ostatne da prežiť len toto mi pije krv... :D
  • Ja to hral taky od preorderu, engine si bohuzel s mym PC nepotykal a to nemam problem s bf3 na 1920 delat pres 100fps i s AA. A problemu bylo hafo. A i kdyz jsem byl mozna jeden ze sta, tak mi to stejne nepomuze.
  • Osobně si myslím, že hra se ubírá správným směrem. Bioware zatím plní co slíbil, i když novinky přináší opatrněji a pomaleji, než by bylo dobré. Teď jen zapracovat na space missions - zrušit on-the-rail model, přinést více customizace (nejen do lodi) a obecně větší motivaci k průzkumu světa. Lidé, kteří hru neustále srovnávají s WoW by si měli uvědomit, že WoW má za sebou 8 let na trhu, a to je hodně velká doba oproti roku SWTOR. Já bych spíše než nekonečné nářky na spodobnění některých věcí s WoW (kde dobře fungují) byl za to, aby se hra snažila od tohoto modelu postupně vzdálit a přiblížit se spíše více komunitnímu pojení SW: Galaxies před NGE. Obrovský odliv hráčů po NGE je krásnou ukázkou toho, že právě převzetí prvků z WoW není všude funkční a žádoucí. Když se bavíme o herní náplni koncepci, myslím, že budu mluvit za všechny fanoušky SW když řeknu - more KOTOR, less WoW :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit