Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • >V rámci F2P MMORPG patří k tom lepšímu.

Ne. To fakt ne.
  • lognul jsem se s moji postavou a hnedka mě odradilo - zmizelo mi cca polovina kreditu (limit), nevejdou se mi skilly do slotu (limit) a ani si nemůžu sundat helmu to je moc.
  • SW jsem prestal hrat ne proto, ze tam byla spousta nedodelku dost veci nefungovalo a je to v podstate zalozene na systemu wowka, ale protoze to pro me ztratilo atmosferu SW. Vsude tuny maniku se svetelnymi meci, ikdyz plnite ty nejtajnejsi ukoly pro sithy/rep tak stejne okolo postavaji NPC s ,,paratkama,,. Sithove a Jedi prisli o veskere tajemno a je to jen banda pesaku urcenych k likvidaci porad dokola.
  • Červík s robotickou vidličko-rukou, uvedomujete si ako dementne to vyzera ? Obcas sa pozastavujem, co za hry to vlastne hrame...
  • Viktor_H
    quickbary jsou už zdarma čtyři, BW přiznali, že s tímhle se sekli a napravili to.
  • Viktor_H
    Bugů? Hraju to dva měsíce a na nic závažného jsem nenarazil. S optimalizací také nemám problém, běhá to krásně.
  • Neviem kolko hodin, hraval som to s holkou, ktora mi to kupila, presiel som to s nou po endgame z povinnosti a tym to pre mna zhaslo. Teraz to uz nehrava ani ona..
  • Aj odomňa máš plus. Svoj príspevok som nemyslel ako útok na hráčov čo to hrajú. Reagoval som len na ospravedlňovanie nedostatkov tým, že v budúcnosti to bude dobré. :)
  • lajky a minusy, jedine dolezite veci do zivota
    :D
  • Tak už tahám *6*
  • Tu mas link

http://www.swtor.com/free

Tam sa zaregistruj a stiahnes.
  • Veskoslav
    A ty jsi hrál jak dlouho SW, když jsi takový kritik?:)
  • A zasa EA fanatik, pozri, ja ti viem vymenovat tiez kopu hier, ktore su horsie ako CoD ci MoH Doorfighter dohromady a to neznamena, ze tu budem tieto 2 blbosti obhajovat ako vy..Nejaki ste moc zufali, ked ste za to dali prachy, ked musite obhajovat hru nie tym, ze je to lepsie popripadne najlepsie na trhu ale rozpravat o tom, ze su prekvapivo aj horsie a ste v celku radi, ze hrate aspon toto *5* *6* *6*
  • nevím kolik lidí to hraje ale ve hře rozhodně neni nějak znát že bylo málo hráčů
    i sama česká komunita je dost velké na to aby si mohl skupinové mise hrát jen s jinými čechy nebo slováky
  • a jak to zkusím? Někde se zaregistruju, stáhnu a zkusím jak u Wow?
  • Mě se ten F2P model líbí a jsem s ním docela spokojen. Nemám teď tolik času hrát, takže to zapínám jenom o víkendu, kdy si zajdu pár FP a WZ, případně chvíli leveluju nějakého toho alta.

Samozřejmě, že jsou tam nějaké věci, které se mi moc nelíbí - hlavně asi ta ztráta XP, kterou mají F2P hráči. To že jsem přišel o možnost měnit si barvičky na gearu, zobrazovat tituly nebo jméno svého legacy mě vůbec netrápí, naopak jsem rád, že zavedli takováto bezvýznamná omezení.

Množství peněz je omezeno kvůli různým překupníkům.
    Sprint na 1. levelu, já si pamatuju, že sprint byl až na 14 levelu a všichni to nějak přežili.

Jediné za co bych EA/BW vzal kladivem po hlavně jsou ty lvl 7 upgrady pro vesmírnou kocábku. To jako přehnali, dát tam kompletní gear pro loď asi za 1300 CC nebo si to nafarmit a koupit si to asi za 2500-3000 commendations, což je skoro až nereálné, když ze začátku se dá denně nahrabat asi 30-40 comm. Tohle už není free-to-play, ale pay-to-win.
  • Idelne je si to nekupovat a hrat F2P verziu, aby si vedel, o com ta hra je, neplat im ani prd, nedaj sa zlakat do jamy levovej, vedia, ze ta hra stoji za fajku mocu, tak aby mali lepsi pocit, ze ich EA okaslala, tak chcu nachytat co najviac ludi, aby mali lepsi pocit!
  • Veskoslav
    Vyjmenuji ti spousty F2P modelů z her, kdy by ti stávali vlasy hrůzou a ještě by jsi milerád vzpomínal na F2P model u SW. V rámci F2P MMORPG patří k tom lepšímu.
  • Právě přemýšlím tomu dát šanci , pokoukám videjka a asi zkusím. Díky za info
  • Veskoslav
    Je . Ideální je koupit si hru za cca 200-300 Kč+měsíc předplatného. A pak se rozhodnout:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit