Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se nemůžu dočkat doby, kdy se budou dělat Rebooty Rebootů *12*
  • to sou dneska hrozny hry.. chybi mi neco takovyho, snad se brzo dockam :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ouoDunTPA2o&feature=related
  • Lidi než budete řikat že to bude zase sr*čka tak se zamyslete nad tim jakej tým to dělá!!
    Criterion snad neudělal pokud vim žádnou špatnou závodní hru a pokud jim EA nechá volné ruce řekl bych že se neni čeho bát:)
    • Udělali- Need For Speed: Hot Pursuit.
      • luke.skywalker
        nové HP nebyly špatnou hrou, ve své podstatě to bylo jako nfs 2... to, že už máš jiné nároky, je pochopitelné, ale subjektivní. Hry jsou zaměřeny zhruba furt na ten samý věkový průměr jako kdysi. Málo kdy stárnou s hráčem.
        • Hezký a rozumný názor, dávám ti souhlasný bod.
  • Joha
    Napríklad pre mňa jednoznačne Porshe 2000 a Underground 2... Most Wanted rozhodne nebol zlý, ale nakoľko som veľký fanúšik Fast and Furious tak mi tam chýbala noc, páčil sa mi aj Carbon, aj keď ten už mal iné nedostatky (nedostatočný tuning [ale autosculpt mi prišiel vynikajúci], krátkosť, jednoduchosť, atď).

Ja si želám niečo ako: Mix Underground 2 (mesto, magazíny, rozsiahly tuning, neóny) s Most Wanted (naháňačky s policajtami [vylepšiť AI], milestony, bounty) s jazdným modelom zo Shift 2 (príde mi to ako najlepší jazdný model, ani moc arkáda a ani simulátor [preboha len nech tam nedávajú Frostbite 2 engine... ten sa na autá absolútne nehodí ale EA ho cpe všade), bez DLC (keď, tak aby boli zadarmo), bez DRM ktoré by ma obmedzovalo, s úžasnou technickou podporou, úžasným multiplayerom, bez Origin-u... no ale teraz musím pridať bez EA.

Keby sa tohto chytilo Valve alebo CDPR (bohužial žiadne skúsenosti so závodnými hrami nemajú) tak by to bola pecka. Poprípade nejaký menší vývojár alebo skupina, ktorá by bola dosť odvážna a pokúsila by sa niečo podobné rozbehať cez Kickstarter.

Ak by boli splnené všetky vyššie uvedené body (možno som pár vynechal), tak by to bola super hra... ale nakoľko je to EA... neverím tomu a nekúpim to, nech sú PR kecy akékoľvek. Posledný Hot Pursuit NEBOL plnohodnotný nástupce pôvodného a jazdný model bol otrasný. Z tohto bude: NFS: Most Wanted Limited Edition so 4 extra autami (klasická edícia samozrejme bez nich, ale s možnosťou dokúpenia tých áut za 15EUR), do mesiaca DLC s tuningom a vynylmi a ďaľšie by nasledovali, neodladená hra rok po vydaní, zlá podpora, Origin, poriadne nefungujúci multiplayer a iné darčeky od EA...

takže tak...
  • Cosi
    Velice by mě zajímal věkový průměr lidí, co tvrdí, že MW byl nejlepší díl série. Teď to nemyslím zle, ale podle mě je to na tom, kterou NFS hru jsme hráli jako jednu z prvních. A na to EA přišlo a udělali reeboot MW. Za pár let tu bude reboot Carbonu protože na ně přijde řada.
    • Já, abych řekl pravdu, nedokážu nějak ukázat prstem. Oproti velké části zdejšího osazenstva jsem už asi napůl geront :)) (je mi 31 btw) a hrál jsem téměř všechny díly NFS, počínaje tím úplně prvním, vydaným v r. 1995, a velkou část z nich mám na stříbrné placce. Přesto ale nejsem schopen říct, který jeden díl mě bavil nejvíc, téměř u každého dílu jsem strávil spoustu času a hodně dobře se bavil (snad s výjimkou Undercover, o kterým naopak s jistotou prohlašuju, že je _pro mě_ zdaleka nejhorší díl série). Rád vzpomínám na všechny díly až do Porsche dílu, který mě ale paradoxně moc nevzal -- ne kvůli fyzikálnímu modelu, ale tím, že byl zaměřen výhradně na jednu značku, která k mým srdcovkám tak úplně nepatří. Když nad tím ale uvažuju, Most Wanted byl pro mě asi nejlepší díl od dob Porsche 2000. Sice to byla pořád totální arkáda, ale aspoň dobře umíchaná. Underground 1/2 jsem moc nenahrál, jelikož tuning mě nebaví, Carbon byl taky slušný, i když slabší než MW, ProStreet jsem nějak minul a Undercover... škoda mluvit. Poslední Hot Pursuit jsem rozehrál, ale nějak u něj nevydržel.

Každopádně poslední dobou zjišťuju, že mě mnohem víc baví ježdění s volantem, takže se spíš zaměřuju na auta typu NFS Shift apod. Tož tak a sorry za to plácání jater. *1*
    • CRYPT
      u mne to je asi takto. Prvni dil s kterym jsem prisel do styku bylo NFS 3 hot pursuit. Ta hra mne tehda nenechala chladnym a povazuji to dodnes za naprostou TOPku ze vsech NFS. Pak jsem zaspal dobu hral jsem NFS 2 HOT PURSUIT, to mne tehda uchvatilo nadhernou grafikou a krasnou prirodou, ale uz to nebylo ono. Pak jsem si zkousel zahrat i NFS4 a 5 z toho mne nechytlo nic. Pak jsem si dal utrum a zaregistroval jsem az MOST WANTED. To byla pro mne (vlastne je) TOP2, Abych nebyl za neznalce poridil jsem si i Undergroundy 1,2 - u tohoto mne bavila vic 2ka, ale na mne tam bylo moc tmy, a temer zadna priroda. Pote prisly Carbony, coz byl oproti vsem dosavadnim dilmu vylozene HNUJ. To jsem ale nevedel co mne ceka dal, protoze z techto poslednich dilu (az ani nvm co to vsechno je) jsem si koupil akorat NFS hot pursuit, ale ani to nesaha MW nebo 3ce po kolena (po kotniky asi jo :-)) Takze tod jest muj nazor *5*
    • DusanMPupak
      Tak mně přišlo, že MW byl tak nějak poslední díl, který přinášel ve své době něco výrazně nového. Takže proč ne. Který díl byl podle vás nejlepší?
      • x_ander
        Pro mě je nejlepší NFS 2, ale to částečně z nostalgie, byl to můj první NFS a vlastně první "velká" hra. Nejvíc času jsem ale strávil u NFS 3. NFS 4 mě moc nechytlo, Porsche bylo výborné, pak to zase upadlo kvůli Hot Pursuit 2. Undergroundi byli naprostá pecka, a most Wanted byl pro mě poslední zajímavý díl. Od Carbonu dál jsem hrál maximalně demo a posledních pár dílů už mě bohužel vůbec nezajímalo. Takže u mě asi tak :)
      • Nejlepší asi pětka (porsche). Jinak se mi líbila i čtyřka, protože měla hezký tratě z trojky a poprvé se tam objevila destrukce vozu.
      • No asi nejvíc času jsem strávil nad NFS 3. Nejlepší dojem a požítek ze hry jsem měl u Porsche Unleashed a poslední díl, který mi stál alespoň za dohrání byl Underground 2. Chce to nový impuls.
        • Cosi
          Absolutní souhlas. Jen i ten poslední Hot Pursuit se mi líbil.
          • luke.skywalker
            až na pár technických chybek, nemohu nesouhlasit.
  • tak to tak vypada, ze NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS
  • Kdyby raději udělali underground 2 reboot.
  • montatatana
    To je fakt kretenismus ty stejny nazvy :/
    Jinak se ale tesim a verim chlapcum a devcatum z Criterionu.
  • EA, UBI, Blizzard. Koho jeste poslu priste do zadnice?!
    • Toť otázka. Započítáváš ActivistSun do Blizzardu?
  • Phillios191
    Tak na tohle se těšim doufam že to nezkazej !!! Pač MW byl skělej díl (podle mě nejlepší) co se týče soundtracku, příběhu, postav a tuningu + vedlejších misí to bylo fakt parádní.
    • souhlasím. zrovna dohrávám na xku most wanted, uz jen porazit razora.. je to můj nejoblibenejsi dil a to sem hral vsechny dily.. libi se mi grafika, zavody, honicky s policii.. nadruhou stranu byl osizenej tuning, zaveden catch up system.. ale hraju ho nejradsi. takze doufam ze tento dil neudela puvodnimu most wanted ostudu..

zde bych si pral aby byla lepsi grafika, vic aut a hodne zavodu.. kdyby to mel byt zase nejakej zebricek jezdcu tak bych se vubec nezlobil.. s tuningem pocitam ze moc nebude, chtel bych uz konecne stridani dne a noci ... hlavne at z toho neudelaji sracku jako byl run.
    • Vidlec
      Eh... je to věc vkusu ale pro mě měl nejlepší soundrack NFS III (nádherný elektro), Pro Street (špičkový techno) a Carbon (Mix těchle obou) *2*
    • troll jako prase... Jen mi bohužel není do smíchu, protože jim to očividně vynáší. Rozhodně ne ale od lidí, jako jsem já *11*
      • rancor1223
        Proč troll? MW byl perfektní přesně jak říká. Osobně si jen myslím, že to stejně jako poslední díly nebude stát za nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit