Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Nejlepší díly byli podlě mě NFS Porshe, Underground 2 a Most Wanted. A jakože zrovna most wanted meli podle mě nejlepší jízdní model (myslim tím dokonale arkádovej a ovladatelenj proste zábavnej), k ty hre jsem se shodou náhod pred 2mesicema vratil a znova dohral a po celou dobu me jezdění bavilo, to se bohužel nedá říct o posledních NFS od Criterion games, Burnout mel taky dobrej jizdni model a pro tu hru se takovej model hodil, ale jako ten jizdni model v Hot Prusit byl prisernej, auto v zatáčce nezatocí a kazda zatacka ktera měla vetší uhel jak 30stupnu se musela jezdit smykem. Zatáčky se nedali "krokovat" mačkáním šipky protože auto nezatáčí lienarně ale teprv pokud se šipka držela chvili tak auto zatočilo a nebyl probelm timhle zpusobem přetočit volant víc než člověk chtěl. Pokud bude tedle deb*lni jízdní model i v novejch MW tak akorat zkazej jmeno tý značce.
-
-
Před pár lety bych tohle ještě chápal, ale jezdit dneska arkády bez gamepadu s triggerama na plyn/brzdu je naprostý masochismus.
Pokud bys to zkusil, tak zjistíš, že jízdní model v HP se dá popsat klasickým - easy to learn, hard to master.
Zatáčky se podle tipu totiž musí projíždět jak s klasickým bržděním před, tak i s bržděním normálním nebo pak určité i s ruční brzdou. Ten požitek z jízdy je pak úplně někde jinde. -
-
HP jsem zkoušel na klavesnici i s gamepadem a ten jizdni model se mi proste nelibi, krom toho mam radsi NFS bez pribrzdovani v kazdy zatacce, pac to sou pravy NFS :D.
-
-
I v tam šlo projíždět zatáčky bez smyku na tlačítkách, ale to ti asi nemá smysl vysvětlovat, co?
-
-
Nemá protože jsem už dvakrát napsal, že se mi ten jízdní model nelibil, nevim co na tom je k nepochopeni:).
-
-
-
-
-
Neviem racionalne odvovodnenie ale u mna NFS skoncil pri casti Underground 2.
-
-
U me prave dilem Most Wanted ale s tim, ze oba Undergroundy me nedostaly vubec.
-
-
nikomu nevadí že ten screenshot vypadá jako ze starejch Most Wanted jen se zapnutým AA? aneb vyrábíme pořád to stejný a budem to tak dělat dokud nám to budete kupovat, díky nechte si...
-
-
a vždyt je to vlastně jedno, ono to stejně na IGN dostane 9.0 a lidi si to koupěj
-
-
Criterion snad ještě nikdy nezklamal, takže nevidím důvod.
-
-
No Hot Pursuit nestál za nic po hratelnostní stránce. Ten jízdní model je strašnej.
-
-
-
-
Criterion Games mám rád, už jen za sérii Burnout, tak i za samotné FPS Black, jednu z mých nejoblíbenějších PS2 her, takže jim pevně věřím.
-
Par let zpatky, po dohrani Burnout Paradise, jsem dostal chut na hru podobneho razeni a vzpomnel jsme si na stare NFS Most Wanted. Nainstaluju, chvili hraju... ale tak primou konfrontaci se zazitkem z Burnoutu ta hra proste neustala. Revitalzece by mohla pomoci, jen nazev by to chtelo novej, none?
-
Radši bych klasické NFS (tj. v reálném životě pro většinu lidí nedosažitelné supersportovní vozy (tím nemyslím vytuněné Golfy s NOS) závodící za plného provozu na nádherných tratích převážně mimo město), ale tohu už se asi nikdy nedočkám...
Ikdyž něco mi říká, že by tímto směrem mohla jít Forza Horizon... -
-
Vidíte a přesně takové bylo Need for Speed: The Run a i nové Hot Pursuit.
-
-
...psal "zavodici vozy", nikdo nemluvil o plovoucich clunech na asfaltu s reakci 90 leteho chlapka po mozkove mrtvici ;-) ... P.S.Tim myslim HP, Run jsem nehral
-
-
O tom, že ty klasické NFS hry byly něčím jiným, tedy například simulátorem chování sportovních vozů na asfaltu, bych si s vámi dovolil polemisovat. Pátý díl sice vytvářel dojem z nějaké hmotnosti vozů, ale k alespoň trochu reálné fyzice měl i tak daleko. Jinak to byly všechno arkády jak Krno.
-
-
To je pravda, ale porad to alespon pripominalo auta ;-). Undergroundy 1 se bajecne hraly, podobne jako NFS2 a vlastne i prvni dil. Porshe bylo ponekud jinaci, docela hard-core projet nektere useky se starou 911 a nerozsekat to na maderu :-D. Ostatni dily, jako jiz tradicne HP bylo ponekud slabsi na jizdni model uz tehdy, ale to co se objevuje posledni dobou je fakt nepouzitelne :-(.
-
-
-
Vím, přesto mě to z nějakého důvodu nechytlo zdaleka tolik, jako ty původní hry... (je samozřejmě otázka, jestli by mě původní NFS bavily, kdyby mi tenkrát bylo tolik jako teď:).
-
-
-
A co jako? To niekto caka od NFS simulator? V podstate tak zacinali ale ta seria je postavena na arkade a vyblbnuti sa.
-
-
Já čekám jízdní model ala MW nebo U2. Ne "závody" kde stačí držet šipku dopředu a auto samo zatočí o svodidla a ještě dojede první...
-
Pro začátek by stačil díl co nebude naprosto dementní :D
-
co sa mna tyka tak som nad tym zlomil palicu po Carbone. Obcas si este zablbnem v Underground 2 ale inak ma uz seria NFS nezaujima. Ale ked to niekoho bavi.
-
-
ja vim ze je to jak curat do vichrice, ale nebylo by lepsi kdyby jednou za 5 let udelali huste masakrozni promakany dil, nez kazdy rok takovy sh!t :)
-
-
presne
-
-
Most Wanted byla strašná hra, kde protivníci jezdili skrze skály a jezdili 350 v pravoúhlých zatáčkách...trapnej příběh a tak...ale na druhou stranu Criterion jsou dobří, tak by mohli s tím něco udělat...ale radši bych remake na pátý díl...prostě Evoluce!
-
-
cumpi3@tiscali.cz - nevíš co píšeš, Most Wanted je nejlepší díl NFS a Criterion to akorát pojebou a udělaj z toho stejnou kravinu, jako byl Burnout...
-
-
Tak to počkej. MW je sice nejlepší (tak nějak nastejno s U2), ale s Burnoutem se to nedá srovnávat. Jsou to úplně jiné hry. Burnout (Paradise) je o arkádovém ježdění, bouračkách a tricích. NFS bylo vždy o závodění ve stylu Fast&Furious (minimálně U2 a MW) a předtím ani to bylo tuplem o něčem jiném.
-
-
-
Poslední skvělý NFS bylo Porshe Unleashed... To bylo dělaný s láskou, nádherná hra. Od Undergroundu 2 to jde z kopce. Jediný co mě chytlo z těch novejch byly z nějakýho neznámýho důvodu Pro Street. (A i ten Undreground 2 stál za nic)
-
-
presne tak. NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS
-
Jop, Porsche byly výtečný. Krásný tratě, příjemnej jízdní model bez p*čovin typu nitro či řezání zatáček v 300km/h apod. Pak už to šlo jen z kopce, až k odpadům typu Carbon či Most Wanted. Ještě Pro Streety nebyly chvílema zlý, navzdory tomu nezaslouženýmu hejtu, kterej se na ně bůhvíproč snesl...
Chtělo by to něco s jízdním modelem inspirovaným Shiftama, ale na klasickejch přírodních tratích, za plnýho provozu a s normálníma nepolepenejma kárama. -
nj tá hra mala jednoducho super feeling, atmosféru, to že bol "dělaný s láskou" znie síce pateticky ale ono to tak naozaj bolo. Rovnako aj rch2000 ktorý prišiel v rovnakom čase. Niekedy mám pocit, že vtedy bol každý z nového milénia potentovaný a robili hry tak akoby boli ich posledné v živote *1*
-
To nemohu souhlasit, Underground 2 byla velice dobrá, kvalitní závodní hra arkádového stylu.
Need for Speed: Porsche 2000 (v USA: Porsche Unleased) byla také dobrá hra ale defacto to bylo Need for Speed méně než ten Underground. Mimo to, na mne bylo Porsche až moc cílené na značku Porsche což mě osobně moc nevyhovovalo. -
-
Tak jsem to nemyslel. Underground a Underground 2 byli dobrý... další alternativa k závodům... Tuning, to všechno bylo moc pěkný, ale proč u toho musela proboha série NFS zůstat? To co přišlo po tom (obzvláště Carbony a MW) to byl přímo výsměch. Osobně nemám tuning rád (šílený úpravy vzhledu na sériovejch autech). Tuning motoru je věc jiná, to už ostatně bylo i v poršácích a má to při závodech smysl. Ať teda EA dělá paralelně dve série, jednu tuningovou arkádovou a druhou pro fajnšmekry. Teď patlaj všechno dohromady a výsledek je takovej, že by to na stole nechal ležet i dost otrlej kanibal.
-
-
Tuning je pro okrasu. JE to hra, tak proč si s autem trochu nezablbnout. Mimoto tě víceméně nikdo nenutil je používat (snad jen v U2, za to byly nějaký $ z reklam). A Shi(f)t do toho netahej, jejich jízdní model ala mýdlo na ledu nemá s realitou nic společného (to že se musí fakt brzdit do zatáčky z toho simulátor nedělá).
-
-
Tak taháš je sem ty, já se o nich slovem nezmínil. Beru tuning, ale proč to musí být v KAŽDÝM díle? Nechápu...
-
-
v kazdom dieli?? the run nic.....hot pursuit z 2010 tiez nic...pred tym bolo tusim undercover, tam som tuning nepostrehol, aspon tu polhodinku, co som hral....ale neviem, co mas proti tuningu....ked sa ti nepaci, tak hraj so seriovymi vozmi a nastav si akurat farbu....viac robit nemusis.....niekomu sa to skratka paci, niekomu nie....nikde nemas napisane, ze teraz si musis na auto prilepit spojler, inak ta nepusti do dalsieho zavodu.....so STFU
-
-
-
-
-