Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Most wanted byl poslední NFS díl kterej za něco stál.
-
-
pro mě nestál za nic
-
-
Já osobně bych nové Need for speed most wanted uvítal (zvláště když se na vývoji podílí tvůrci vynikajícího Burnoutu.). Most Wanted spolu s Undergoundy 2 jsou dle mého názoru nejlepší díly ze série.Tak snad to páni tvůrci nepohnojí (i když nová verze NFS Hot Pursuit v podání Criterion Games zas až tak špatné nebylo).
-
Tohle nechápu, proč proboha reboot? To by bylo něco špatného na názvu Most Wanted 2? EA z nás hráčů už fakt dělá jen blbce....
-
Raději bych návrat k Underground 2, ten byl značně zajímavější (kdyby se držel toho co navrhl už původní U2). Nabízel mnohem více možností tuningu, nenabízel možnost tuzingovat supersportovní vozidla (díky za to) a lepší jízdní model.
-
Už se nemůžu dočkat doby, kdy se budou dělat Rebooty Rebootů *12*
-
Nejlepší díly byli podlě mě NFS Porshe, Underground 2 a Most Wanted. A jakože zrovna most wanted meli podle mě nejlepší jízdní model (myslim tím dokonale arkádovej a ovladatelenj proste zábavnej), k ty hre jsem se shodou náhod pred 2mesicema vratil a znova dohral a po celou dobu me jezdění bavilo, to se bohužel nedá říct o posledních NFS od Criterion games, Burnout mel taky dobrej jizdni model a pro tu hru se takovej model hodil, ale jako ten jizdni model v Hot Prusit byl prisernej, auto v zatáčce nezatocí a kazda zatacka ktera měla vetší uhel jak 30stupnu se musela jezdit smykem. Zatáčky se nedali "krokovat" mačkáním šipky protože auto nezatáčí lienarně ale teprv pokud se šipka držela chvili tak auto zatočilo a nebyl probelm timhle zpusobem přetočit volant víc než člověk chtěl. Pokud bude tedle deb*lni jízdní model i v novejch MW tak akorat zkazej jmeno tý značce.
-
-
Před pár lety bych tohle ještě chápal, ale jezdit dneska arkády bez gamepadu s triggerama na plyn/brzdu je naprostý masochismus.
Pokud bys to zkusil, tak zjistíš, že jízdní model v HP se dá popsat klasickým - easy to learn, hard to master.
Zatáčky se podle tipu totiž musí projíždět jak s klasickým bržděním před, tak i s bržděním normálním nebo pak určité i s ruční brzdou. Ten požitek z jízdy je pak úplně někde jinde. -
-
HP jsem zkoušel na klavesnici i s gamepadem a ten jizdni model se mi proste nelibi, krom toho mam radsi NFS bez pribrzdovani v kazdy zatacce, pac to sou pravy NFS :D.
-
-
I v tam šlo projíždět zatáčky bez smyku na tlačítkách, ale to ti asi nemá smysl vysvětlovat, co?
-
-
Nemá protože jsem už dvakrát napsal, že se mi ten jízdní model nelibil, nevim co na tom je k nepochopeni:).
-
-
-
-
-
Napríklad pre mňa jednoznačne Porshe 2000 a Underground 2... Most Wanted rozhodne nebol zlý, ale nakoľko som veľký fanúšik Fast and Furious tak mi tam chýbala noc, páčil sa mi aj Carbon, aj keď ten už mal iné nedostatky (nedostatočný tuning [ale autosculpt mi prišiel vynikajúci], krátkosť, jednoduchosť, atď).
Ja si želám niečo ako: Mix Underground 2 (mesto, magazíny, rozsiahly tuning, neóny) s Most Wanted (naháňačky s policajtami [vylepšiť AI], milestony, bounty) s jazdným modelom zo Shift 2 (príde mi to ako najlepší jazdný model, ani moc arkáda a ani simulátor [preboha len nech tam nedávajú Frostbite 2 engine... ten sa na autá absolútne nehodí ale EA ho cpe všade), bez DLC (keď, tak aby boli zadarmo), bez DRM ktoré by ma obmedzovalo, s úžasnou technickou podporou, úžasným multiplayerom, bez Origin-u... no ale teraz musím pridať bez EA.
Keby sa tohto chytilo Valve alebo CDPR (bohužial žiadne skúsenosti so závodnými hrami nemajú) tak by to bola pecka. Poprípade nejaký menší vývojár alebo skupina, ktorá by bola dosť odvážna a pokúsila by sa niečo podobné rozbehať cez Kickstarter.
Ak by boli splnené všetky vyššie uvedené body (možno som pár vynechal), tak by to bola super hra... ale nakoľko je to EA... neverím tomu a nekúpim to, nech sú PR kecy akékoľvek. Posledný Hot Pursuit NEBOL plnohodnotný nástupce pôvodného a jazdný model bol otrasný. Z tohto bude: NFS: Most Wanted Limited Edition so 4 extra autami (klasická edícia samozrejme bez nich, ale s možnosťou dokúpenia tých áut za 15EUR), do mesiaca DLC s tuningom a vynylmi a ďaľšie by nasledovali, neodladená hra rok po vydaní, zlá podpora, Origin, poriadne nefungujúci multiplayer a iné darčeky od EA...
takže tak... -
Neviem racionalne odvovodnenie ale u mna NFS skoncil pri casti Underground 2.
-
-
U me prave dilem Most Wanted ale s tim, ze oba Undergroundy me nedostaly vubec.
-
-
EA, UBI, Blizzard. Koho jeste poslu priste do zadnice?!
-
-
Toť otázka. Započítáváš ActivistSun do Blizzardu?
-
-
Kdyby raději udělali underground 2 reboot.