Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Nech urobia nieco ako bolo NFS 5 Porsche a bude to zase OZAJSTNA HERNA LEGENDA
-
-
presne *3*
-
-
Tak na tohle se těšim doufam že to nezkazej !!! Pač MW byl skělej díl (podle mě nejlepší) co se týče soundtracku, příběhu, postav a tuningu + vedlejších misí to bylo fakt parádní.
-
-
souhlasím. zrovna dohrávám na xku most wanted, uz jen porazit razora.. je to můj nejoblibenejsi dil a to sem hral vsechny dily.. libi se mi grafika, zavody, honicky s policii.. nadruhou stranu byl osizenej tuning, zaveden catch up system.. ale hraju ho nejradsi. takze doufam ze tento dil neudela puvodnimu most wanted ostudu..
zde bych si pral aby byla lepsi grafika, vic aut a hodne zavodu.. kdyby to mel byt zase nejakej zebricek jezdcu tak bych se vubec nezlobil.. s tuningem pocitam ze moc nebude, chtel bych uz konecne stridani dne a noci ... hlavne at z toho neudelaji sracku jako byl run. -
Eh... je to věc vkusu ale pro mě měl nejlepší soundrack NFS III (nádherný elektro), Pro Street (špičkový techno) a Carbon (Mix těchle obou) *2*
-
troll jako prase... Jen mi bohužel není do smíchu, protože jim to očividně vynáší. Rozhodně ne ale od lidí, jako jsem já *11*
-
-
Proč troll? MW byl perfektní přesně jak říká. Osobně si jen myslím, že to stejně jako poslední díly nebude stát za nic.
-
-
-
Super. Dělají reboot dílu, který, i když sám nebyl v podstatě špatný, započal strmý úpadek série. A jak to dokázal? Slavným vznášedlovým jízdním modelem, který nesmyslně zničil to, čím excelovaly Undergroundy.
Za poslední roky jsem zaregistroval jedinou arkádu, kde se auta chovají jako auta - TDU. Proboha proč to? To se jako za chvíli budou ve hrách letadla chovat jako lodě? Možná by mělo příští NFS být se vznášedly, třeba se jim pak podaří udělat automobilovou fyziku. -
-
Takže jsi nehrál ani jeden z Flatoutů?
-
-
První a druhý, ale jízdní model trpí otáčením auta kolem fixní vertikální osy skrz přední nápravu, což způsobuje zvláštní vznášedlové chování zadní nápravy. Navíc pro mě není spojení automobilismu a záměrné destrukce zábavné.
-
-
Děláš si prdel? Kdyby se v TDU auta chovaly jako auta, hraju ho dodnes.
-
S tym TDU by som bol tiez opatrny, pretoze to tiez nebola ziadna slava. Hlavne s volantom.
-
-
Ano, proto říkám, že mluvím o arkádách. Já předpokládám, že nikdo není takové trdlo, aby hrál arkády na volantu, od toho máme simulátory, stejně tak je blbec kdo chce hrát rFactor na šipkách. V simulátorech strávím drtivou většinu herního času, ale někdy, třeba na notebooku nebo když jednu ruku zaměstnává jídlo a podobně, si chci zahrát rozumnou závodní arkádu. Typu NFSU 1/2, CMR 3/4, TOCA 1/2/3.
Tyhle hry, nebo třeba to TDU můžeš hrát na šipkách, a přesto mít pocit, že řídíš auto. Ale vem si třeba to poslední NFS, už ani nevím, jak se jmenuje. Vždyť to má snad stejnou fyziku, jako Wipeout. Proč se to vůbec nechová jako auta? A proč to proboha tolik lidí toleruje? -
-
preboha nech si hrá každý na čom chce *7* prečo by človek ktorý hrá závodné arkády s volantom mal byť trdlo keď ho to baví viac ako s gamepadom ?
ale jedno musím súhlasiť, TDU po odomknutí hardcore módu bol vpohode ... určite bol trochu bližšie k simulácii ako k čistokrvnej arkáde. Nič lepšie v otvorenom hernom svete nie je. -
-
Tak to zase ne. TDU a simulace nejsou dvě slova, která by měla být zmiňována v jedné větě. Hardcore mod je vlastně takové ztvárnění jízdy na slickách po mokré silnici a nemá k realitě o nic blíž, než standartní model (pochopitelně bez el. pomocníků, jinak to nemá smysl). Ale ať už s HC nebo bez, furt se to chová více méně jako auto, a to je podle mě princip takové hry.
BTW s gamepadem? No to je úplný úlet. Ano, hrát si to může každý, na čem chce, proto to ty hry vůbec umožňují. Ale hrát arkády na volantu má to stejný smysl jako hrát na volantu RTS nebo fotbal, nebo psát ve Wordu joystickem. -
-
První TDU se s tím HC modem dalo na volantu hrát náhodou v pohodě. To až druhý díl, který jsem naštěstí před koupí vyzkoušel, těžce zklamal a třeba já ten jízdní model už nepřekousl na žádném ovládacím prvku.
A MechWarrior má pravdu, ať si každý hraje na tom, co mu vyhovuje u té či oné hry. Já mám rád jak simulátory tak arkády a ani u těch arkád neplatí, že by tam volant vyloženě nepatřil.
Dirt2, Grid, Toca3, to všechno se mi na volantu hraje mnohem lépe (jen si to chce pohrát a nenechávat vše default) I to NFS Porshe bylo s volantem naprosto boží. No a u takového Hot Pursuit zase šáhnu samozřejmě po gamepadu. No a kdybych si měl u arkády vybrat mezi klávesnicí a gamepadem, tak jistojistě vezmu gamepad, se kterým se dá alespoň trošku plynuleji regulovat plyn a směr. A pokud (jako třeba u nfs Carbon) nemělo smysl ani to, radši jsem tu hru odepsal, než šáhnout po klávesnici a nutit se do toho tak. Tam ale mimojiné odradil i ten rádoby cool styl hry. Tunung mi nějak nevadí, ale Carbon byl z mého pohledu takový, no dá se říct Rytmus (nějak mi ty dva pojmy synonymují) :o) -
" hrát arkády na volantu má to stejný smysl jako hrát na volantu RTS nebo fotbal, nebo psát ve Wordu joystickem."
sry ale za tento nezmysel by si mal dostať metál s nápisom "bullshit mesiaca"
a TDU samozrejme nie je simulácia (a nikdo to nepíše) ale má k nej bližšie ako čistokrvné arkády ktorých je dnes plná p*del. Napokon ani ten tvoj rFactor nie je žiadna ultimátna simulácia a na skutočne korektné simulátory si budeme musieť ešte nejaký čas počkať.
-
-
-
-
-
-
To je fakt kretenismus ty stejny nazvy :/
Jinak se ale tesim a verim chlapcum a devcatum z Criterionu. -
Velice by mě zajímal věkový průměr lidí, co tvrdí, že MW byl nejlepší díl série. Teď to nemyslím zle, ale podle mě je to na tom, kterou NFS hru jsme hráli jako jednu z prvních. A na to EA přišlo a udělali reeboot MW. Za pár let tu bude reboot Carbonu protože na ně přijde řada.
-
-
Já, abych řekl pravdu, nedokážu nějak ukázat prstem. Oproti velké části zdejšího osazenstva jsem už asi napůl geront :)) (je mi 31 btw) a hrál jsem téměř všechny díly NFS, počínaje tím úplně prvním, vydaným v r. 1995, a velkou část z nich mám na stříbrné placce. Přesto ale nejsem schopen říct, který jeden díl mě bavil nejvíc, téměř u každého dílu jsem strávil spoustu času a hodně dobře se bavil (snad s výjimkou Undercover, o kterým naopak s jistotou prohlašuju, že je _pro mě_ zdaleka nejhorší díl série). Rád vzpomínám na všechny díly až do Porsche dílu, který mě ale paradoxně moc nevzal -- ne kvůli fyzikálnímu modelu, ale tím, že byl zaměřen výhradně na jednu značku, která k mým srdcovkám tak úplně nepatří. Když nad tím ale uvažuju, Most Wanted byl pro mě asi nejlepší díl od dob Porsche 2000. Sice to byla pořád totální arkáda, ale aspoň dobře umíchaná. Underground 1/2 jsem moc nenahrál, jelikož tuning mě nebaví, Carbon byl taky slušný, i když slabší než MW, ProStreet jsem nějak minul a Undercover... škoda mluvit. Poslední Hot Pursuit jsem rozehrál, ale nějak u něj nevydržel.
Každopádně poslední dobou zjišťuju, že mě mnohem víc baví ježdění s volantem, takže se spíš zaměřuju na auta typu NFS Shift apod. Tož tak a sorry za to plácání jater. *1* -
u mne to je asi takto. Prvni dil s kterym jsem prisel do styku bylo NFS 3 hot pursuit. Ta hra mne tehda nenechala chladnym a povazuji to dodnes za naprostou TOPku ze vsech NFS. Pak jsem zaspal dobu hral jsem NFS 2 HOT PURSUIT, to mne tehda uchvatilo nadhernou grafikou a krasnou prirodou, ale uz to nebylo ono. Pak jsem si zkousel zahrat i NFS4 a 5 z toho mne nechytlo nic. Pak jsem si dal utrum a zaregistroval jsem az MOST WANTED. To byla pro mne (vlastne je) TOP2, Abych nebyl za neznalce poridil jsem si i Undergroundy 1,2 - u tohoto mne bavila vic 2ka, ale na mne tam bylo moc tmy, a temer zadna priroda. Pote prisly Carbony, coz byl oproti vsem dosavadnim dilmu vylozene HNUJ. To jsem ale nevedel co mne ceka dal, protoze z techto poslednich dilu (az ani nvm co to vsechno je) jsem si koupil akorat NFS hot pursuit, ale ani to nesaha MW nebo 3ce po kolena (po kotniky asi jo :-)) Takze tod jest muj nazor *5*
-
Tak mně přišlo, že MW byl tak nějak poslední díl, který přinášel ve své době něco výrazně nového. Takže proč ne. Který díl byl podle vás nejlepší?
-
-
Pro mě je nejlepší NFS 2, ale to částečně z nostalgie, byl to můj první NFS a vlastně první "velká" hra. Nejvíc času jsem ale strávil u NFS 3. NFS 4 mě moc nechytlo, Porsche bylo výborné, pak to zase upadlo kvůli Hot Pursuit 2. Undergroundi byli naprostá pecka, a most Wanted byl pro mě poslední zajímavý díl. Od Carbonu dál jsem hrál maximalně demo a posledních pár dílů už mě bohužel vůbec nezajímalo. Takže u mě asi tak :)
-
Nejlepší asi pětka (porsche). Jinak se mi líbila i čtyřka, protože měla hezký tratě z trojky a poprvé se tam objevila destrukce vozu.
-
No asi nejvíc času jsem strávil nad NFS 3. Nejlepší dojem a požítek ze hry jsem měl u Porsche Unleashed a poslední díl, který mi stál alespoň za dohrání byl Underground 2. Chce to nový impuls.
-
-
Absolutní souhlas. Jen i ten poslední Hot Pursuit se mi líbil.
-
-
až na pár technických chybek, nemohu nesouhlasit.
-
-
-
-
-
Radši bych klasické NFS (tj. v reálném životě pro většinu lidí nedosažitelné supersportovní vozy (tím nemyslím vytuněné Golfy s NOS) závodící za plného provozu na nádherných tratích převážně mimo město), ale tohu už se asi nikdy nedočkám...
Ikdyž něco mi říká, že by tímto směrem mohla jít Forza Horizon... -
-
Vidíte a přesně takové bylo Need for Speed: The Run a i nové Hot Pursuit.
-
-
...psal "zavodici vozy", nikdo nemluvil o plovoucich clunech na asfaltu s reakci 90 leteho chlapka po mozkove mrtvici ;-) ... P.S.Tim myslim HP, Run jsem nehral
-
-
O tom, že ty klasické NFS hry byly něčím jiným, tedy například simulátorem chování sportovních vozů na asfaltu, bych si s vámi dovolil polemisovat. Pátý díl sice vytvářel dojem z nějaké hmotnosti vozů, ale k alespoň trochu reálné fyzice měl i tak daleko. Jinak to byly všechno arkády jak Krno.
-
-
To je pravda, ale porad to alespon pripominalo auta ;-). Undergroundy 1 se bajecne hraly, podobne jako NFS2 a vlastne i prvni dil. Porshe bylo ponekud jinaci, docela hard-core projet nektere useky se starou 911 a nerozsekat to na maderu :-D. Ostatni dily, jako jiz tradicne HP bylo ponekud slabsi na jizdni model uz tehdy, ale to co se objevuje posledni dobou je fakt nepouzitelne :-(.
-
-
-
Vím, přesto mě to z nějakého důvodu nechytlo zdaleka tolik, jako ty původní hry... (je samozřejmě otázka, jestli by mě původní NFS bavily, kdyby mi tenkrát bylo tolik jako teď:).
-
-
-
Tak já osobně jsem z téhle zprávy nadšený. Most Wanted bylo první NFS se kterým jsem přišel ke styku a pořád je to jedna z mých nejoblíbenějších her. Jen vážně nechápu proč se to nemůže jmenovat Most Wanted 2
-
Se mi dycky libi jak tady kazdej napise: "posledni dobry nfs bylo NFS XXXXXXXXXXX" *1* a vždycky se to liší :)...v jednom se ale shodujete - je to už ku**a dlouho *15*
Za mě nej NFS všechny včetně skvělýho NFS Porsche po NFS Hot Pursuit 2 kde byl skvělý multiplayer roky plný lidí a obřích závodních bitev mezi týmama jako tehdejší WarlockTeam, EA Outlaws, NFBS X.R.runners apd :)
Do to doby žádné nitro.. žádně humusy :) Příjemná změna bylo i NFS UG (2ka taky usla...) ale schvalne UG a dalsi tady nezminuju protoze pak uz se to zvrhlo v peknej fekal... a dnes uz mi jen zkratka "NFS" irituje ačkoliv jsem na ní vyrůstal.. V podstatě už je podle mě úplně jedno co vyjde protože rok od roku je to větší šunt... :) V tomhle žádnu spoléhám na Forza Horizon, která bude asi sice jen na Xko, ale aspoň ji snad dělají lidi s mozkem a mohla by být taková jak jsem si dycky nový NFS představoval a nikdy se to nestalo *12* -
-
*žánru
-
-
Zajímavý že ten šofér toho bramboráku má na hlavě helmu . Že by to bylo v licenci Top Gearu a hráli jsme za Stiga ? *1*
-
-
asi tazko, kedze v Britanii sedi vodic na opacnej strane (teda na tej "spravnej", podla Top Gear-u :))
-
-
no, já hraju ted nfs mw a je to docela p***-l :)