Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Kéž by se vrátili k hratelnosti Most Wanted. Dnešní NFS ale vše zabíjí podivným jízdním modelem a s tím pravděpodobně nic neudělají (pochybuji, že by ho celý překopali) .
    Že bych vyhrabal krabičku od starých Most Wanted? *15*
    • Říkáš že dnešní díly NFS se zabíjejí podivným jízdním modelem a přitom vyzdvyhuješ Most Wanted jako vyjímku?
      Most Wanted má dle mého jeden z nejhorších jízdních modelů z celé série.
      • rancor1223
        Jako poslední měl skutečně zábavný jízdní model (Carbon měl podobný, ale už to začínalo jít z kopce). Ale sto lidí, sto chutí. Já ten aktuální nesnáším.
      • *15* ...ne.
  • Cosi
    A to mě teda Most Wanted pěkně lezlo krkem. V Undeground 2 se muselo i na normální obtížnost do zatáček alespoň brzdit a najíždět si, v MW nijak extra nevadilo lítání ode zdi ke zdi a inteligence policajtů byla na úrovni těch z NFS 3, možná i horší protože tam jich nebylo tolik a dokázali celkem zatopit.
    • rancor1223
      V Most Wanted svou stupiditu doháněli počtem. Pak už zatopit dokázali, protože nebylo kudy jet.
  • Mohli by pridať konečne Kariéru. Teda nejaký ten príbeh + autá si treba kupovať, napr máte nejaku tu čiastku za ktoru si kupite polorozpadnute auto, postupne vylepšujete sučiastky až sa dopracujete k tomu najlepšiemu (hadam nejaky Skyline R34 by aj stačil, a nie Zonda alebo Ferari.. ble!)
    • Zahraj si třeba NFS4+5, tam tenhle typ kariéry funguje (kromě příběhu samozřejmě).
      • jo jo...v neděli před obědem závod - vsad auto a vyhraj nový, nebo prohraj to svoje..to byl adrenalin :-)
    • Jenom přibeh prosim ne. Stačil mi hrozně cool přiběh v runu. :D nevim co by vsichni srali do zavodnich her pribeh nejakej.. staci nejakej jednoduchej uvod a pak rovnou hrat.
  • cumpi3
    Most Wanted byla strašná hra, kde protivníci jezdili skrze skály a jezdili 350 v pravoúhlých zatáčkách...trapnej příběh a tak...ale na druhou stranu Criterion jsou dobří, tak by mohli s tím něco udělat...ale radši bych remake na pátý díl...prostě Evoluce!
    • cumpi3@tiscali.cz - nevíš co píšeš, Most Wanted je nejlepší díl NFS a Criterion to akorát pojebou a udělaj z toho stejnou kravinu, jako byl Burnout...
      • rancor1223
        Tak to počkej. MW je sice nejlepší (tak nějak nastejno s U2), ale s Burnoutem se to nedá srovnávat. Jsou to úplně jiné hry. Burnout (Paradise) je o arkádovém ježdění, bouračkách a tricích. NFS bylo vždy o závodění ve stylu Fast&Furious (minimálně U2 a MW) a předtím ani to bylo tuplem o něčem jiném.
  • ja vim ze je to jak curat do vichrice, ale nebylo by lepsi kdyby jednou za 5 let udelali huste masakrozni promakany dil, nez kazdy rok takovy sh!t :)
    • presne
  • Ludo
    A co jako? To niekto caka od NFS simulator? V podstate tak zacinali ale ta seria je postavena na arkade a vyblbnuti sa.
    • rancor1223
      Já čekám jízdní model ala MW nebo U2. Ne "závody" kde stačí držet šipku dopředu a auto samo zatočí o svodidla a ještě dojede první...
    • Vidlec
      Pro začátek by stačil díl co nebude naprosto dementní :D
    • Ludo
      co sa mna tyka tak som nad tym zlomil palicu po Carbone. Obcas si este zablbnem v Underground 2 ale inak ma uz seria NFS nezaujima. Ale ked to niekoho bavi.
  • Par let zpatky, po dohrani Burnout Paradise, jsem dostal chut na hru podobneho razeni a vzpomnel jsme si na stare NFS Most Wanted. Nainstaluju, chvili hraju... ale tak primou konfrontaci se zazitkem z Burnoutu ta hra proste neustala. Revitalzece by mohla pomoci, jen nazev by to chtelo novej, none?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit