Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi než budete řikat že to bude zase sr*čka tak se zamyslete nad tim jakej tým to dělá!!
    Criterion snad neudělal pokud vim žádnou špatnou závodní hru a pokud jim EA nechá volné ruce řekl bych že se neni čeho bát:)
    • Udělali- Need For Speed: Hot Pursuit.
      • luke.skywalker
        nové HP nebyly špatnou hrou, ve své podstatě to bylo jako nfs 2... to, že už máš jiné nároky, je pochopitelné, ale subjektivní. Hry jsou zaměřeny zhruba furt na ten samý věkový průměr jako kdysi. Málo kdy stárnou s hráčem.
        • Hezký a rozumný názor, dávám ti souhlasný bod.
  • Vidlec
    Poslední skvělý NFS bylo Porshe Unleashed... To bylo dělaný s láskou, nádherná hra. Od Undergroundu 2 to jde z kopce. Jediný co mě chytlo z těch novejch byly z nějakýho neznámýho důvodu Pro Street. (A i ten Undreground 2 stál za nic)
    • presne tak. NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS
    • Jop, Porsche byly výtečný. Krásný tratě, příjemnej jízdní model bez p*čovin typu nitro či řezání zatáček v 300km/h apod. Pak už to šlo jen z kopce, až k odpadům typu Carbon či Most Wanted. Ještě Pro Streety nebyly chvílema zlý, navzdory tomu nezaslouženýmu hejtu, kterej se na ně bůhvíproč snesl...

Chtělo by to něco s jízdním modelem inspirovaným Shiftama, ale na klasickejch přírodních tratích, za plnýho provozu a s normálníma nepolepenejma kárama.
    • Mechwarrior_bw
      nj tá hra mala jednoducho super feeling, atmosféru, to že bol "dělaný s láskou" znie síce pateticky ale ono to tak naozaj bolo. Rovnako aj rch2000 ktorý prišiel v rovnakom čase. Niekedy mám pocit, že vtedy bol každý z nového milénia potentovaný a robili hry tak akoby boli ich posledné v živote *1*
    • To nemohu souhlasit, Underground 2 byla velice dobrá, kvalitní závodní hra arkádového stylu.
      Need for Speed: Porsche 2000 (v USA: Porsche Unleased) byla také dobrá hra ale defacto to bylo Need for Speed méně než ten Underground. Mimo to, na mne bylo Porsche až moc cílené na značku Porsche což mě osobně moc nevyhovovalo.
      • Vidlec
        Tak jsem to nemyslel. Underground a Underground 2 byli dobrý... další alternativa k závodům... Tuning, to všechno bylo moc pěkný, ale proč u toho musela proboha série NFS zůstat? To co přišlo po tom (obzvláště Carbony a MW) to byl přímo výsměch. Osobně nemám tuning rád (šílený úpravy vzhledu na sériovejch autech). Tuning motoru je věc jiná, to už ostatně bylo i v poršácích a má to při závodech smysl. Ať teda EA dělá paralelně dve série, jednu tuningovou arkádovou a druhou pro fajnšmekry. Teď patlaj všechno dohromady a výsledek je takovej, že by to na stole nechal ležet i dost otrlej kanibal.
        • rancor1223
          Tuning je pro okrasu. JE to hra, tak proč si s autem trochu nezablbnout. Mimoto tě víceméně nikdo nenutil je používat (snad jen v U2, za to byly nějaký $ z reklam). A Shi(f)t do toho netahej, jejich jízdní model ala mýdlo na ledu nemá s realitou nic společného (to že se musí fakt brzdit do zatáčky z toho simulátor nedělá).
          • Vidlec
            Tak taháš je sem ty, já se o nich slovem nezmínil. Beru tuning, ale proč to musí být v KAŽDÝM díle? Nechápu...
            • v kazdom dieli?? the run nic.....hot pursuit z 2010 tiez nic...pred tym bolo tusim undercover, tam som tuning nepostrehol, aspon tu polhodinku, co som hral....ale neviem, co mas proti tuningu....ked sa ti nepaci, tak hraj so seriovymi vozmi a nastav si akurat farbu....viac robit nemusis.....niekomu sa to skratka paci, niekomu nie....nikde nemas napisane, ze teraz si musis na auto prilepit spojler, inak ta nepusti do dalsieho zavodu.....so STFU
  • to sou dneska hrozny hry.. chybi mi neco takovyho, snad se brzo dockam :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ouoDunTPA2o&feature=related
  • Izmæl
    Criterion Games mám rád, už jen za sérii Burnout, tak i za samotné FPS Black, jednu z mých nejoblíbenějších PS2 her, takže jim pevně věřím.
  • rancor1223
    Přesně, poslední NFS tuning vůbec neměli. Naposled byl v Undercoveru a tam to taky nebyla žádná sláva. Ostatně už v MW ubyly možnosti tuningu oproti U2.
  • nikomu nevadí že ten screenshot vypadá jako ze starejch Most Wanted jen se zapnutým AA? aneb vyrábíme pořád to stejný a budem to tak dělat dokud nám to budete kupovat, díky nechte si...
    • a vždyt je to vlastně jedno, ono to stejně na IGN dostane 9.0 a lidi si to koupěj
      • Criterion snad ještě nikdy nezklamal, takže nevidím důvod.
        • rancor1223
          No Hot Pursuit nestál za nic po hratelnostní stránce. Ten jízdní model je strašnej.
  • deridon
    jako Burnout nebyl špatný.. ale to co předvedli s Hot Pursuit (původní oba díly mě bavily)? Black Box The Run taky pěkně pohnojili a to dělali původní MW.. které bylo celkem dobré na svou dobu
  • Ďalšie závody pre nepríliš inteligentých puberťákov?
  • já třeba neměl nic proti karbonu ( ty závody v kaňonu nebyly vůbec špatné,navíc ani drift tam nechyběl.autoscupult
  • tak to tak vypada, ze NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit