Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Já osobně bych nové Need for speed most wanted uvítal (zvláště když se na vývoji podílí tvůrci vynikajícího Burnoutu.). Most Wanted spolu s Undergoundy 2 jsou dle mého názoru nejlepší díly ze série.Tak snad to páni tvůrci nepohnojí (i když nová verze NFS Hot Pursuit v podání Criterion Games zas až tak špatné nebylo).
-
Raději bych návrat k Underground 2, ten byl značně zajímavější (kdyby se držel toho co navrhl už původní U2). Nabízel mnohem více možností tuningu, nenabízel možnost tuzingovat supersportovní vozidla (díky za to) a lepší jízdní model.
-
no, já hraju ted nfs mw a je to docela p***-l :)
-
Most wanted byl poslední NFS díl kterej za něco stál.
-
-
pro mě nestál za nic
-
-
Zajímavý že ten šofér toho bramboráku má na hlavě helmu . Že by to bylo v licenci Top Gearu a hráli jsme za Stiga ? *1*
-
-
asi tazko, kedze v Britanii sedi vodic na opacnej strane (teda na tej "spravnej", podla Top Gear-u :))
-
-
A to mě teda Most Wanted pěkně lezlo krkem. V Undeground 2 se muselo i na normální obtížnost do zatáček alespoň brzdit a najíždět si, v MW nijak extra nevadilo lítání ode zdi ke zdi a inteligence policajtů byla na úrovni těch z NFS 3, možná i horší protože tam jich nebylo tolik a dokázali celkem zatopit.
-
-
V Most Wanted svou stupiditu doháněli počtem. Pak už zatopit dokázali, protože nebylo kudy jet.
-
-
Kéž by se vrátili k hratelnosti Most Wanted. Dnešní NFS ale vše zabíjí podivným jízdním modelem a s tím pravděpodobně nic neudělají (pochybuji, že by ho celý překopali) .
Že bych vyhrabal krabičku od starých Most Wanted? *15* -
-
Říkáš že dnešní díly NFS se zabíjejí podivným jízdním modelem a přitom vyzdvyhuješ Most Wanted jako vyjímku?
Most Wanted má dle mého jeden z nejhorších jízdních modelů z celé série. -
-
Jako poslední měl skutečně zábavný jízdní model (Carbon měl podobný, ale už to začínalo jít z kopce). Ale sto lidí, sto chutí. Já ten aktuální nesnáším.
-
*15* ...ne.
-
-