Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Vidíte a přesně takové bylo Need for Speed: The Run a i nové Hot Pursuit.
-
Par let zpatky, po dohrani Burnout Paradise, jsem dostal chut na hru podobneho razeni a vzpomnel jsme si na stare NFS Most Wanted. Nainstaluju, chvili hraju... ale tak primou konfrontaci se zazitkem z Burnoutu ta hra proste neustala. Revitalzece by mohla pomoci, jen nazev by to chtelo novej, none?
-
Pro začátek by stačil díl co nebude naprosto dementní :D
-
co sa mna tyka tak som nad tym zlomil palicu po Carbone. Obcas si este zablbnem v Underground 2 ale inak ma uz seria NFS nezaujima. Ale ked to niekoho bavi.
-
pro mě nestál za nic
-
Radši bych klasické NFS (tj. v reálném životě pro většinu lidí nedosažitelné supersportovní vozy (tím nemyslím vytuněné Golfy s NOS) závodící za plného provozu na nádherných tratích převážně mimo město), ale tohu už se asi nikdy nedočkám...
Ikdyž něco mi říká, že by tímto směrem mohla jít Forza Horizon... -
A co jako? To niekto caka od NFS simulator? V podstate tak zacinali ale ta seria je postavena na arkade a vyblbnuti sa.
-
ja vim ze je to jak curat do vichrice, ale nebylo by lepsi kdyby jednou za 5 let udelali huste masakrozni promakany dil, nez kazdy rok takovy sh!t :)
-
Most Wanted byla strašná hra, kde protivníci jezdili skrze skály a jezdili 350 v pravoúhlých zatáčkách...trapnej příběh a tak...ale na druhou stranu Criterion jsou dobří, tak by mohli s tím něco udělat...ale radši bych remake na pátý díl...prostě Evoluce!
-
Poslední skvělý NFS bylo Porshe Unleashed... To bylo dělaný s láskou, nádherná hra. Od Undergroundu 2 to jde z kopce. Jediný co mě chytlo z těch novejch byly z nějakýho neznámýho důvodu Pro Street. (A i ten Undreground 2 stál za nic)
-
*15* ...ne.
-
Já osobně bych nové Need for speed most wanted uvítal (zvláště když se na vývoji podílí tvůrci vynikajícího Burnoutu.). Most Wanted spolu s Undergoundy 2 jsou dle mého názoru nejlepší díly ze série.Tak snad to páni tvůrci nepohnojí (i když nová verze NFS Hot Pursuit v podání Criterion Games zas až tak špatné nebylo).
-
Raději bych návrat k Underground 2, ten byl značně zajímavější (kdyby se držel toho co navrhl už původní U2). Nabízel mnohem více možností tuningu, nenabízel možnost tuzingovat supersportovní vozidla (díky za to) a lepší jízdní model.
-
no, já hraju ted nfs mw a je to docela p***-l :)
-
Most wanted byl poslední NFS díl kterej za něco stál.
-
Říkáš že dnešní díly NFS se zabíjejí podivným jízdním modelem a přitom vyzdvyhuješ Most Wanted jako vyjímku?
Most Wanted má dle mého jeden z nejhorších jízdních modelů z celé série. -
Zajímavý že ten šofér toho bramboráku má na hlavě helmu . Že by to bylo v licenci Top Gearu a hráli jsme za Stiga ? *1*
-
V Most Wanted svou stupiditu doháněli počtem. Pak už zatopit dokázali, protože nebylo kudy jet.
-
A to mě teda Most Wanted pěkně lezlo krkem. V Undeground 2 se muselo i na normální obtížnost do zatáček alespoň brzdit a najíždět si, v MW nijak extra nevadilo lítání ode zdi ke zdi a inteligence policajtů byla na úrovni těch z NFS 3, možná i horší protože tam jich nebylo tolik a dokázali celkem zatopit.
-
Kéž by se vrátili k hratelnosti Most Wanted. Dnešní NFS ale vše zabíjí podivným jízdním modelem a s tím pravděpodobně nic neudělají (pochybuji, že by ho celý překopali) .
Že bych vyhrabal krabičku od starých Most Wanted? *15*