Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
To je pravda, ale porad to alespon pripominalo auta ;-). Undergroundy 1 se bajecne hraly, podobne jako NFS2 a vlastne i prvni dil. Porshe bylo ponekud jinaci, docela hard-core projet nektere useky se starou 911 a nerozsekat to na maderu :-D. Ostatni dily, jako jiz tradicne HP bylo ponekud slabsi na jizdni model uz tehdy, ale to co se objevuje posledni dobou je fakt nepouzitelne :-(.
-
No asi nejvíc času jsem strávil nad NFS 3. Nejlepší dojem a požítek ze hry jsem měl u Porsche Unleashed a poslední díl, který mi stál alespoň za dohrání byl Underground 2. Chce to nový impuls.
-
Tak mně přišlo, že MW byl tak nějak poslední díl, který přinášel ve své době něco výrazně nového. Takže proč ne. Který díl byl podle vás nejlepší?
-
Nemá protože jsem už dvakrát napsal, že se mi ten jízdní model nelibil, nevim co na tom je k nepochopeni:).
-
Velice by mě zajímal věkový průměr lidí, co tvrdí, že MW byl nejlepší díl série. Teď to nemyslím zle, ale podle mě je to na tom, kterou NFS hru jsme hráli jako jednu z prvních. A na to EA přišlo a udělali reeboot MW. Za pár let tu bude reboot Carbonu protože na ně přijde řada.
-
I v tam šlo projíždět zatáčky bez smyku na tlačítkách, ale to ti asi nemá smysl vysvětlovat, co?
-
tak to tak vypada, ze NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS
-
presne tak. NFS Porsche byl, je a zrejme i bude nejlepsi dil serie NFS
-
presne
-
Kdyby raději udělali underground 2 reboot.
-
To je fakt kretenismus ty stejny nazvy :/
Jinak se ale tesim a verim chlapcum a devcatum z Criterionu. -
Tak taháš je sem ty, já se o nich slovem nezmínil. Beru tuning, ale proč to musí být v KAŽDÝM díle? Nechápu...
-
Tuning je pro okrasu. JE to hra, tak proč si s autem trochu nezablbnout. Mimoto tě víceméně nikdo nenutil je používat (snad jen v U2, za to byly nějaký $ z reklam). A Shi(f)t do toho netahej, jejich jízdní model ala mýdlo na ledu nemá s realitou nic společného (to že se musí fakt brzdit do zatáčky z toho simulátor nedělá).
-
Tak to počkej. MW je sice nejlepší (tak nějak nastejno s U2), ale s Burnoutem se to nedá srovnávat. Jsou to úplně jiné hry. Burnout (Paradise) je o arkádovém ježdění, bouračkách a tricích. NFS bylo vždy o závodění ve stylu Fast&Furious (minimálně U2 a MW) a předtím ani to bylo tuplem o něčem jiném.
-
Já čekám jízdní model ala MW nebo U2. Ne "závody" kde stačí držet šipku dopředu a auto samo zatočí o svodidla a ještě dojede první...
-
No Hot Pursuit nestál za nic po hratelnostní stránce. Ten jízdní model je strašnej.
-
Proč troll? MW byl perfektní přesně jak říká. Osobně si jen myslím, že to stejně jako poslední díly nebude stát za nic.
-
U me prave dilem Most Wanted ale s tim, ze oba Undergroundy me nedostaly vubec.
-
Jop, Porsche byly výtečný. Krásný tratě, příjemnej jízdní model bez p*čovin typu nitro či řezání zatáček v 300km/h apod. Pak už to šlo jen z kopce, až k odpadům typu Carbon či Most Wanted. Ještě Pro Streety nebyly chvílema zlý, navzdory tomu nezaslouženýmu hejtu, kterej se na ně bůhvíproč snesl...
Chtělo by to něco s jízdním modelem inspirovaným Shiftama, ale na klasickejch přírodních tratích, za plnýho provozu a s normálníma nepolepenejma kárama. -
Eh... je to věc vkusu ale pro mě měl nejlepší soundrack NFS III (nádherný elektro), Pro Street (špičkový techno) a Carbon (Mix těchle obou) *2*