Přejít na výpis diskuzí
EA potvrzuje Need for Speed: Most Wanted prvním obrázkem
1.6.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Tak já osobně jsem z téhle zprávy nadšený. Most Wanted bylo první NFS se kterým jsem přišel ke styku a pořád je to jedna z mých nejoblíbenějších her. Jen vážně nechápu proč se to nemůže jmenovat Most Wanted 2
-
Super. Dělají reboot dílu, který, i když sám nebyl v podstatě špatný, započal strmý úpadek série. A jak to dokázal? Slavným vznášedlovým jízdním modelem, který nesmyslně zničil to, čím excelovaly Undergroundy.
Za poslední roky jsem zaregistroval jedinou arkádu, kde se auta chovají jako auta - TDU. Proboha proč to? To se jako za chvíli budou ve hrách letadla chovat jako lodě? Možná by mělo příští NFS být se vznášedly, třeba se jim pak podaří udělat automobilovou fyziku. -
já třeba neměl nic proti karbonu ( ty závody v kaňonu nebyly vůbec špatné,navíc ani drift tam nechyběl.autoscupult
-
až na pár technických chybek, nemohu nesouhlasit.
-
nové HP nebyly špatnou hrou, ve své podstatě to bylo jako nfs 2... to, že už máš jiné nároky, je pochopitelné, ale subjektivní. Hry jsou zaměřeny zhruba furt na ten samý věkový průměr jako kdysi. Málo kdy stárnou s hráčem.
-
Ďalšie závody pre nepríliš inteligentých puberťákov?
-
Tohle nechápu, proč proboha reboot? To by bylo něco špatného na názvu Most Wanted 2? EA z nás hráčů už fakt dělá jen blbce....
-
Pro mě je nejlepší NFS 2, ale to částečně z nostalgie, byl to můj první NFS a vlastně první "velká" hra. Nejvíc času jsem ale strávil u NFS 3. NFS 4 mě moc nechytlo, Porsche bylo výborné, pak to zase upadlo kvůli Hot Pursuit 2. Undergroundi byli naprostá pecka, a most Wanted byl pro mě poslední zajímavý díl. Od Carbonu dál jsem hrál maximalně demo a posledních pár dílů už mě bohužel vůbec nezajímalo. Takže u mě asi tak :)
-
jako Burnout nebyl špatný.. ale to co předvedli s Hot Pursuit (původní oba díly mě bavily)? Black Box The Run taky pěkně pohnojili a to dělali původní MW.. které bylo celkem dobré na svou dobu
-
Přesně, poslední NFS tuning vůbec neměli. Naposled byl v Undercoveru a tam to taky nebyla žádná sláva. Ostatně už v MW ubyly možnosti tuningu oproti U2.
-
u mne to je asi takto. Prvni dil s kterym jsem prisel do styku bylo NFS 3 hot pursuit. Ta hra mne tehda nenechala chladnym a povazuji to dodnes za naprostou TOPku ze vsech NFS. Pak jsem zaspal dobu hral jsem NFS 2 HOT PURSUIT, to mne tehda uchvatilo nadhernou grafikou a krasnou prirodou, ale uz to nebylo ono. Pak jsem si zkousel zahrat i NFS4 a 5 z toho mne nechytlo nic. Pak jsem si dal utrum a zaregistroval jsem az MOST WANTED. To byla pro mne (vlastne je) TOP2, Abych nebyl za neznalce poridil jsem si i Undergroundy 1,2 - u tohoto mne bavila vic 2ka, ale na mne tam bylo moc tmy, a temer zadna priroda. Pote prisly Carbony, coz byl oproti vsem dosavadnim dilmu vylozene HNUJ. To jsem ale nevedel co mne ceka dal, protoze z techto poslednich dilu (az ani nvm co to vsechno je) jsem si koupil akorat NFS hot pursuit, ale ani to nesaha MW nebo 3ce po kolena (po kotniky asi jo :-)) Takze tod jest muj nazor *5*
-
Už se nemůžu dočkat doby, kdy se budou dělat Rebooty Rebootů *12*
-
v kazdom dieli?? the run nic.....hot pursuit z 2010 tiez nic...pred tym bolo tusim undercover, tam som tuning nepostrehol, aspon tu polhodinku, co som hral....ale neviem, co mas proti tuningu....ked sa ti nepaci, tak hraj so seriovymi vozmi a nastav si akurat farbu....viac robit nemusis.....niekomu sa to skratka paci, niekomu nie....nikde nemas napisane, ze teraz si musis na auto prilepit spojler, inak ta nepusti do dalsieho zavodu.....so STFU
-
asi tazko, kedze v Britanii sedi vodic na opacnej strane (teda na tej "spravnej", podla Top Gear-u :))
-
to sou dneska hrozny hry.. chybi mi neco takovyho, snad se brzo dockam :D
http://www.youtube.com/watch?v=ouoDunTPA2o&feature=related -
Udělali- Need For Speed: Hot Pursuit.
-
Lidi než budete řikat že to bude zase sr*čka tak se zamyslete nad tim jakej tým to dělá!!
Criterion snad neudělal pokud vim žádnou špatnou závodní hru a pokud jim EA nechá volné ruce řekl bych že se neni čeho bát:) -
Nejlepší asi pětka (porsche). Jinak se mi líbila i čtyřka, protože měla hezký tratě z trojky a poprvé se tam objevila destrukce vozu.
-
Napríklad pre mňa jednoznačne Porshe 2000 a Underground 2... Most Wanted rozhodne nebol zlý, ale nakoľko som veľký fanúšik Fast and Furious tak mi tam chýbala noc, páčil sa mi aj Carbon, aj keď ten už mal iné nedostatky (nedostatočný tuning [ale autosculpt mi prišiel vynikajúci], krátkosť, jednoduchosť, atď).
Ja si želám niečo ako: Mix Underground 2 (mesto, magazíny, rozsiahly tuning, neóny) s Most Wanted (naháňačky s policajtami [vylepšiť AI], milestony, bounty) s jazdným modelom zo Shift 2 (príde mi to ako najlepší jazdný model, ani moc arkáda a ani simulátor [preboha len nech tam nedávajú Frostbite 2 engine... ten sa na autá absolútne nehodí ale EA ho cpe všade), bez DLC (keď, tak aby boli zadarmo), bez DRM ktoré by ma obmedzovalo, s úžasnou technickou podporou, úžasným multiplayerom, bez Origin-u... no ale teraz musím pridať bez EA.
Keby sa tohto chytilo Valve alebo CDPR (bohužial žiadne skúsenosti so závodnými hrami nemajú) tak by to bola pecka. Poprípade nejaký menší vývojár alebo skupina, ktorá by bola dosť odvážna a pokúsila by sa niečo podobné rozbehať cez Kickstarter.
Ak by boli splnené všetky vyššie uvedené body (možno som pár vynechal), tak by to bola super hra... ale nakoľko je to EA... neverím tomu a nekúpim to, nech sú PR kecy akékoľvek. Posledný Hot Pursuit NEBOL plnohodnotný nástupce pôvodného a jazdný model bol otrasný. Z tohto bude: NFS: Most Wanted Limited Edition so 4 extra autami (klasická edícia samozrejme bez nich, ale s možnosťou dokúpenia tých áut za 15EUR), do mesiaca DLC s tuningom a vynylmi a ďaľšie by nasledovali, neodladená hra rok po vydaní, zlá podpora, Origin, poriadne nefungujúci multiplayer a iné darčeky od EA...
takže tak... -
Absolutní souhlas. Jen i ten poslední Hot Pursuit se mi líbil.