Přejít na výpis diskuzí
Exodus lidí z BioWare je nafouknutý, zároveň ale podtrhuje konec jedné éry
12.8.2016 | Ladislav Loukota
77 příspěvků
-
Schlerf mi moc nevadí, byl čerstvý. Není zpátky Karpyshyn?
-
Jako mám taky rád Dragon Age, ale 12x?
-
Za to já nemůžu že vycházejí samý blbosti. Minulý rok vyšly jen dvě které stáli za to. Batman Akham Knight a Life is Strange.
-
Čo by som ja dal zato aby sa pustili do nejakého nového rpg v štýle Dragon Age, prípadne do jeho samotného pokračovania...
-
jojo tam pyj strakaj i do otvoru kam slunce nesvítí stejnej stejnýmu a ještě to pomocí her učej děti jako něco normálního jsou to nechutný zvrácenci!!!
-
ty musíš mít hodne stereotypní nudnej život a nebo jste tak chudý že víc jak jednu hru si dovolit nemůžeš???
-
No jo, nekdo porad nad necim breci, nekdo se tesi na novy Mass Effect...lidi jsou ruzni...a nekteri jsou hrozni Bobove.
-
Vsem vyrazil dechbs dragon age: inquisition. Wtf? Me teda dech nevyrazila. Za me 3/10. Priserne nudna hra s nejnprimitivnejsim soubojovym systemem stoleti, nezajimavym a statickym svetem, priserne nezajimavym pribehem. 80% obsahu byla jen busy work. Otresna hra.
-
Mě *5*
-
Mě zajímá. Jejich hry hraju neustále, třeba Dragon Age Inquisision jsem už dohral 12x.
-
to souhlasím, pokud ti lidé dostanou prostor jinde. Já to beru trochu nostalgicky jako škodu "za Bioware", protože mě jako hráči dalo BW vynikající hry jako Baldurs Game, SW:KOTOR, první Dragon Age i Mass Efekt. Jenže je pravdou, kde že ty loňské sněhy jsou... třeba Origin (systems) a jejich "we create worlds".. mj. rozpuštěny EA pokud se nepletu.. i když to Garriot víceméně prodal..
-
Tak že odešel Hamburger Helper je fakt tragédie, ale ten článek mě zabil při:
"přesto však BioWare rok a půl nazpět všem vyrazil dech s Dragon Age: Inquisition."
Díky, Loukota, dneska jsem se potřeboval zasmát. Ano máte pravdu, vyrazil. Ale obávám se, že vy to myslíte v pozitivním slova smyslu, což je stejně smutné, jako humorné.
Bioware je mrtvé už dlouho. Naštěstí o dobrá studia není nikdy nouze a můžem se těšit na to, co uvaří CDPR v budoucnosti. Paradox je taky furt stejný, Stardock taky a i s mouchami na kráse dělají hry, které je radost hrát. Obsidian se zatím taky drží ... atakdále atakdále.
Seriózně, koho ještě Bioware zajímá? -
V jednom príspevku píšeš, že striedanie ľudí je v hernom obore bežné a v druhom tvrdíš, že 90% ľudí z ME3 pracuje na ME4. Tak čo je pravda?
-
Kdyby byl třetí díl třeba "jen o bránění/přežití galaxie" a smysl existence, následné zničení Reaperů se nechalo do 4. dílu (čímž by se získalo víc času na sesumírování něčeho lepšího a domyšlení původních plánu s temnou hmotou atd.), tak by to vypadalo pravděpodobně dost odlišně.
Osobně se mi i přes jeho chyby třetí díl líbil nejvíce. I když příběh kolísal a mohlo to dopadnout samozřejmě líp. Tak i přesto mě toto zakončení trilogie dostalo. -
Jdi hajat maxíku
-
Naprosto prirozeny vyvoj a pro nas hrace jedine dobre.
-
Oni ani ty lidi nemusí být kdovíjak geniální, ale musí dostat prostor. Korporativní řízení vývoje vede k tomu, že každý dělá kousek, ale nikdo nemá celkový pohled. Jeden má za úkol vymyslet kousek příběhu, druhý grafický model, třetí naprogramovat kousek enginu a výsledek je takový, že každý odvede výbornou práci, ale dohromady to prostě nesedí. Manažer co je řídí nemá páru o tom jak má vypadat dobrý výsledek, pro něj je důležitý termín.
-
Mass Effect před Dragon Age a Jade Empire *15* *15* *15* *15*
Jak vidím, ty jsi odborník na slovo vzatý *7* -
poslední super hra byl ME2. Nedivím se, že po následujících neúspěšných letech všichni odcházejí. Je čas dát prostor jiným studiům, které nejsou profláknuté hypováním a klamavou reklamou.
-
Každopádně je to blbě (a zřejmě není něco v pořádku) když si studio neudrží svoje schopné lidi. Oni neodchází do důchodu nebo nezakládají nová studia (až na vyjímky).. oni odchází ke konkurenci.