-
Cili je spojka, takze pred ni patri carka!
-
pak přidej mody, které zvýší komplexnost ještě několikanásobně a jen tak to neskončí
-
Cele jsi to podtrhnul totalni kravinou, ze tim ze grafika je narozdil od hudby (dalsi blabol) soucasti hry, tak nemuze ovlivnovat hratelnost 😃
Jinak hudba je soucasti zvukoveho doprovodu a nevim jak ty, ale prakticky kazdy kdo muze, tak ji vnima pomoci zvukoveho ustroji, neboli i hudba je zvuk 😉
Mohl by sis udržet stejnou myšlenku aspoň mezi dvoumi posledními příspěvky, to zvládnou i makakové.
-
nevím, to je na mne moc zjednodušené - je to remake theme hospital, ale PH se snaží o simulaci, což je mi bližší, ale bohužel zpracování je dost špatné a bojím se, že se to jen tak nezlepší, když za 2 roky s tím moc neudělali, ale už sypou DLC. Hrabal jsem se v přístupných částech zdrojáků - většina .xml a byl jsem docela zklamaný, z toho jak hodně primitivně to je splácané dohromady. Největší zádrhel je v AI, nemáš nad ní moc kontrolu a vše je jen ten nejzákladnější skript bez rozhodování kolem. Diagnostika probíhá v podstatě u všeho úplně stejně - máš seznam všech vyšetření, které mají na pevno danou prioritu a doktor vyšetřuje pouze tak, že jede jedno vyšetření za druhým podle seznamu. Pokud narazí na symptom, tak se tím vyřadí pryč diagnózy, které tento symptom nemůžou mít a tím i vyšetření, která nevedou ke zbývajícím diagnzám. V praxi to docela dobře funguje u jednoduchých nemocí nebo těch, které mají hodně symptomů, protože první vyšetření je vždy "rozhovor" a pacient toho na sebe většinou poví dost na to, aby zbylo jen několik diagnoz. Problém nastává u diagnóz, které mají jen 2-3 symptomy a ty 1-2 jsou velmi obecné, že jsou prakticky u všech diagnóz. Doktor pak provede 3 stránky vyšetření než náhodou objeví ten jeden symptom, který vede k určení nemoci. Problém je, že vyšetření, která nikam nevedou, už nevyřadí diagnózy a s nimi vyšetření, která už vzhledem k provedenmým vyšetřením nemůže vést k těmto diagnózám. Zjednodušený příklad - pacient má buďto problém se srdcem nebo plicní nemoc - pošlu ho na EKG a USG srdce a ty nic neodhalí, ale nemoc srdce stále zůstává jako možnost, až dokud ho nepošlu na RTG trupu nebo MRI, kde to odhalí symptom plicní nález a teprve potom to vyřadí jako možnou diagnózu srdeční problém a těhle nedomyšlených věcí ohledně funkčnosti nebo spíš nefunkčnosti je tam celá řada.
-
Predlozil jsem toho dost, to ze ty si porad vymyslis a cucas si z prstu lzi je bohuzel tvoje bezna praxe od prvniho prispevku, kdy sis vymyslel neexistujici kult grafiky a do ktereho jsi me zaradil, ikdyz je to cele nesmysl, jak s tim kultem, tak s tim, ze bych si neco takoveho myslel, natoz tvrdil....
Jinak hudba je soucasti zvukoveho doprovodu a nevim jak ty, ale prakticky kazdy kdo muze, tak ji vnima pomoci zvukoveho ustroji, neboli i hudba je zvuk ;-)
Ale od cloveka, ktery tvrdi, ze grafika hry nemuze ovlivnit jeji hratelnost uz muzeme cekat asi jakykoli nesmysl :D
-
To si mi teda stím Project Hospital moc radost neudělal, funguje vtomhle ohledu lépe Two Point Hospital?
-
He, takže sám už nic nepředložíš a budeš dál blábolit rozebírat to co sem napsal já, pro odvedení pozornosti od toho že tvůj názor je vlastně naprosto nicotný a opírá se ještě o větší nic než ten můj. O hudbě jsem nic nepsal, ale chápu že ty mezi zvukem a hudbou moc rozdíl vidět asi nebudeš. No a stímto způsobem uvažování a vedení diskuze ještě budeš vytahovat že seš starší 20ti let, úlet.
No ať si každý návštěvník této diskuze sám rozsoudí kdo se tady ukázal jako mimoň. Pa.
-
Hmatatelny udaj to vubec zadny neni. Jednak tvoje uvadena cisla znamenaji kapku v mori vsech hracu a jednak to ze nekdo neco hraje vubec neznamena, ze mu nektere veci nevadi a ze by neuvital ve hre kterou hraje zlepseni v ruznych oblastech.
Je smutne, ze cela tvoje argumentace je podsouvani tvych nazoru a fabulaci o nejake neexistujici skupine lidi, do ktere me zarazujes, ikdyz jsem nikde ani naznakem netvrdil, ze grafika je nadevse.
Cele jsi to podtrhnul totalni kravinou, ze tim ze grafika je narozdil od hudby (dalsi blabol) soucasti hry, tak nemuze ovlivnovat hratelnost :DDD
-
Ty brďo ty seš fakt prozíravej, že si sám přišel na to, že to je blábol. :)
Je parádá jak snadno dokážeš usoudit že to dokumentuje můj pocit nadřazenosti, ale aspoň jsem nabídl hmatatelný údaj z uznávané platformy, že těch lidí není úplné mimimum. Možná by nebylo od věci předložit i něco co podporuje tvůj názor že grafika má logicky vliv na hratelnost ( doufám že nevyrukuješ s 8bitovou grafikou, u které je tak trochu logické že byla omezující ).
Až ti jednou bude 30 a víc, tak možná taky zmoudříš a pochopíš, že nemáš patent na rozum a že to co ty považuješ za důležité, může být pro někoho dalšího naprosto minoritní element pro udělení či neudělení absolutního hodnocení. Miluji když někdo aplikuje podobné fráze na druhého, přitom on sám se stejné věci dopouští též a ještě při své prostotě označuje ostatní za omezené.
-
No jo, je to znalec.
-
Má, steam to jasně uvádí :-) A k dispozici je na Steamu i případně demo...
-
OK, roky jsem se Factoriu vyhýbal, ale pan Slavík mě dokázal svou skvělou recenzí udolat. Jdu nakupovat na Steam.
"Když totiž vlaku řeknete, ať jede, tak vás poslechne a prostě pojede.
Jestliže se v tu chvíli budete zrovna producírovat na kolejích, bude to
mít negativní vliv na vaše tělesné zdraví." 😂 -
Viz není zkratka čili BEZ TEČKY!
-
Ale vsak v tom neni problem. Jde o to, ze bez klavesnice je to velice nepohodlne, coz jine hry nemaji a da se to hrat bez problemu bez klavesnice.
-
Bohuzel neni moje vina, ze zdejsi diskuze ma omezene moznosti vetveni vlaken a ne vsechny moje reakce se tykaji tvych prispevku.
-
Zadny takovy kult neexistuje, je to stejny blabol, jako udajna prazska kavarna...
Hry na svete hrajou stovky milionu lidi, takze operovat stovkami tisic neboli necelym promile celku jako dukaz, ze to nevadi skoro nikomu je usmevne a jen to dokazuje tvoji vlastni omezenost, ktery dokumentuje tvuj pocit nadrazenosti, ze ti nevadi hnusna grafika...
A jelikoz nemas argumenty, tak mi podsouvas nesmysly a zarazaujes me do nejake udajne skupiny lidi.
Az ti jednou bude 20 a vic, tak mozna taky zmoudris a pochopis, ze nemas jediny patent na rozum a ze to co se libi tobe je to jedine spravne...., zlvast v oblasti zabavy, kde co clovek to jiny vkus, potreby a pohled na vec...
-
Z mé zkušenosti je to nepřehledné jen když to někdo postaví nepřehledně.
Viz: https://www.reddit.com/r/factorio/comments/gtbc43/this_is_the_first_time_after_50_hours_that_ive/
-
Tak to mi mnohem více vyhovují klávesy. Je to rychlejší a přesnější. Navíco jsou hned vedle WSAD.
-
Kdo tady vytýkal chybějící příběh?
-
Ále, někde dole žvatlal něco o tom, že ta hra je hnusná, tak si nezaslouží desítku, nebo nějakej podobnej blábol.