Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Jasne, vyhrala hra Crusader Kings III, ktera dostala strizlivou 9tku, proč se tenkrat FunBoys neozvali ? 😱

Ja nikomu fandovstvi neberu, protože respektuju taky jinej nazor, a taky bych očekalval, že jini budou respektovat nazor muj. Ďekuju.

• ALHAZRED

Takle ma vypadat desitkova hra ?? Takle ?? Probudte se seudruzi aj s kočičkovymi přislovimi...

https://www.metacritic.com/game/pc/factorio

tohle bych bral ty "vořechu" ale za 10 to neni, nebo si tady s tema čislama recenzenti delaj už totalni srandu

• Pro jistotu dodám zjevné - to Porsche ve videu je 100% upravené pro takové frajeření (minimálně zakrytováním podvozku.. Ale respetk samozřejmě 😀

• heh 😀 dobré video. 👍

Každopádně já měl na mysli nějakou pěknou alpskou červenou občas proloženou černou.. 🤗

V Porsche mám něco málo naježděno a na sjezdovku bych se s ním opravdu nepouštěl 😀

• 0011

Hmyz na tebe útočí když zvyšuješ průmyslové znečištění, klasický příběh tam není, ale proč u takovéhle hry potřebuješ příběh? Infinifactory ho má, ale není zdaleka tak komplexní jako factorio, respektive je to spíš logická hra kdežto factorio je simulace a tam příběh hrál vždycky pokud nějakou tak vedlejší roli. Hraní je o micromanagementu a neustálé optimalizaci výrobních procesů, pokud chceš příběh musíš hledat jinde, třeba to infinifactory, které je super, i když ten příběh není bůhvíjak geniální.

• 😱😱

• unicz

To není RPG, to je jen tisíci násobně složitý Tetris;) Prostě to poskládej a když překonáš i finální level, poplácej se:)

• uher

Tak fajn. Z recenze jsem zjistil, že postavím kosmodrom, odletím a tím tu hru dohraju.

Ale moje otázka zní - je tam vůbec nějaký příběh? Vysvětlí mi hra, kdo jsem, kde jsem a proč dělám to co dělám? A co ten hmyz, je tam jeho výskyt a nepřátelství vysvětleno? Když to dohraju, dozvím se, co se dělo potom? Moc otázek a žádná odpověď 🙂

• Thanquol

Co to plácáš? https://youtu.be/p_STV__bE4A 

• jack

Díky za recenzi! Zajímala by mě upřímná odpověď redakce, zda tuto hru vůbec zvažovala do vyhlášení nej her roku 2020. Mám totiž pocit, že byla trochu neprávem opomenuta. 

• Maxianimal

Jedno staré kočičí přísloví říká: Co to sakra meleš, ty vořechu?

• Jedna z TOP 3 her co v Česku kdy vznikla!

• Třeba Zelda BOTW je taky jasná desítková hra (nejen pro mě) a grafiku leckdo hejtuje, že je infantilní.. Prostě sto lidí, sto chutí.. 

Nebo Baba is You - jedna z top logických her dekády a grafika..?  😉 

Jde o hratelnost a zážitek.. Grafika je pouze jedna z kvalit, co (video)hra může mít.

Porsche taky nebudeš hejtovat, že nevyjde sjezdovku.. A je lepší rolba, nebo Porsche? 🤔

• podle mě ta hra vypadá  skvěle a hlavně je přehledná i když má člověk mega továrnu

• solomon.short

Pratele... jsem rad, ze jsem neprimo prispel k teto recenzi :D Pan Slavik si to dal s prehledem a klobouckem. Lepsi a ucelenejsi nez ten muj pokus, uprimne :)

• solomon.short

jak bych ti to... no asi takto. Klidne si hrej Anno 1800, protoze Factorio neni hra pro tebe. Staci to vysvetlit takto?

• ALHAZRED

Nechci vyvolavat hate a kritizovat "českej klenot" ale tohle melo vyjit v době Dune 2, nebo mit jinači grafiku. Keci o pixel art neberu😛

Verim že hra je dobra, ale ja hraju Anno 1800 ptž se mi libí a tohle NE... za 10 určite NE...

• Český klenot! Hra chytne i ty, kteří normálně takové hry nehrají!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit