Přejít na výpis diskuzí
Falešná registrace Fallout: Shadow of Boston rozproudila spekulace o dalším dílu série
5.11.2014 | Aleš Smutný
152 příspěvků
-
Asi máme každý trošku jiné představy, co to znamená open world :D No myslím, že na tomhle tématu se zřejmě neshodneme, tak to nechej tak ;) :)
-
to je jedině dobře, ty nýmandi z Bughesdy by měli dělat tak akorát závěrečné titulky pro ostatní společnosti...
-
podle tehle definice je open world kde co..klidne třeba Heroes VI. fallout 1.2 jsou jen pospojovane pomerne male lokace a skutecny svet na který se muzes podivat a vidíš ho tam není, muzes si ho jen představovat na zaklade te mapy. Aby to každý pochopil..ve Skyrimu si stoupnu na kopec a vidim cestu která vede do emsta..muzu do toho emsta po ni dojit...ve falloutu 2 nevidim nic, maximalne anpis na mape..a dojdu tam prstem po D mape..to není open world...herne mozna, pocitem a vizualem tezko.
-
Ano, F1 a F2 jsou open world. Je jedno jakým způsobem po světě cestuješ, pokud můžeš ovládat každý svůj krok. Každý čtvereček na který jsi vstoupil jsi mohl prozkoumat, mohl jsi jít prakticky kdekoliv, ohraničené to bylo jen mořem ze západu a něčím z východu (když o tom tak přemýšlím, tak jsem nikdy nezjistil co je na východě mapy).
-
rozumíš..u hry kde na tebe jako první při spusteni vyskoci Bethesda Softworks rikat ze je lepsi nez hry od Bethesdy je divne. Ja chápu ze NV nedelali, ale část uspechu tehle hry stejne nalezi Bethesde,takze bych ji moc do slosovani nezarazoval.
-
BTW, už je to potvrdené Beshedou, bol to fake *12*
-
Ok, máš pravdu, Fallout 1 a 2 opravdu nejsou nejlepšími příklady open worldu, ale stejně bych je úplně nevylučoval ;) A New Vegas je sice postaveno na základech Falloutu 3, ale to nemění nic na tom, že je lepší (podle mého názoru) :)
-
tak o Risenu by se dalo hodne pochybovat ze je lepsi nez TES...a na Dragons Dogma jsme zapomel, i když jsme ho dohral 4x..jo to je srovnatelne a v mnoha ohledech lepsi, jenze pouze na konzole..ale je otázka kdyby DD mělo rozmery Skyrimu jak by to dopadlo..preci jen to je o dost mensi hra.
-
Skrátka medzi tými menej inteligentnými puberťákmi a predpuberťákmi je teraz strašne moderné. kritizovať všetko, čo je úspešné a populárne. Cítia sa potom ohromne nadradení, cool, vybočujú z davu a podobné srajdy...
-
A co třeba Drogon's dogma a nebo Risen?
-
tak podle me decka prave TES hry moc nezerou, spis jsou to prave ti kteří prudi..(ještě nemaji skutecny názor na nektere věci, hledaji samy sebe, sex je pro ne zasadni věc, a hrajou hodne hry na mobilech)
-
hele..nemam naladu se prit co je a není open world..Fallout 1,2 (chozeni prstem po mape nemá se skutecnym open worldem nic spolecnyho) urcite ne..a New Vegas?..vazne myslis ze kdyby bethesda neexistovala ze by ho obsidiani udelali?
-
''zatím nikdo lepsi single open world rpg hry udelat nedokazal'' ehm ehm... a co třeba Fallout 1, Fallout 2 a Fallout: New Vegas...?
-
Presne tak, pretransformovaním hry do 3D sveta sa mal aj ten v.a.t.s. systém úplne odstrániť, tiež ma iritoval do takej miery, že som tretí fallout doteraz nedokončil...Predsa len 2D izometrický pohľad mal niečo do seba a vtedy to bola tá pravá ťahová stratégia. Neviem no, mne jednoducho tretí fallout aj s datadiskom vôbec nesadol.
-
na Bethesdu můžete nadavat jak chcete, ale zatím nikdo lepsi single open world rpg hry udelat nedokazal, všechny jsou horsi nez libovolny TES, jedine snad Gothic 3 tam by se dalo diskutovat.
nadaval bych az někdo udela lepsi, pak se muze teprve rikat ze to Bethesda dela blbe. -
opět s debilním systémem V.A.T.S.. Tedy u FPS to je debilní, když hráč míří sám. Zbytečně to narušovalo plynulost. Navíc bez použití toho systému nebylo skoro možné se trefit do nějakého místa na nepříteli. Prostě to nezáleželo na skillu hráče ale čísle. Když bylo velké, šlo přes V.A.T.S. střílet jako mistr...
-
takže ty mi nedovedeš vysvětlit, v čem vidíš dospělost nějakého vyprávění, ty se o to zjevně nedovedeš ani pokusit, ale já jsem hlupák?
ale néé, já mám jít do školky a ty se vůbec nechováš dětinsky, viď? *1* -
Tam nebude na co koukat. Správně by všechny baráky časem spadly a po atomové válce by spadly ihned *3*
Netřeba skákat vydavatelům ihned na špek. -
takovýmu hlupákovi to vysvětlovat nebudu a ani to nejde, ten kdo si myslí o Skyrimu že je dospěly je opravdu mimo moji společnost, tam běž diskutovat se školkou...
-
já zase nechápu ty zástupy hloupých děcek, které ochotně žerou ty laciné a hloupé produkty od Bethesdy...