Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mas pravdu ze taka hra nieje, ale bethesda sa fakt priblizuje, stacilo by mesiac dva dlhsie vo vyvoji aby sa odstranili bugy a aby bola trochu lepsie vybalancovana a je to :D
  • PT beru, ale jinak bych opravdu potřeboval vysvětlit, v čem tu dospělost vidíš :)
  • Uprimne? nie :( ale verim tomu. ze sa raz dockam D:
  • Už i ten The burning crusade má dospělejší příběh než tenhle blábol pro děcka a začínající teen-děcka..
  • Když už se tu rozebírá ten Skyrim, doporučil bych toto video: Porovnání hlavního questu Skyrimu a Morrowindu.

https://www.youtube.com/watch?v=1wujJnlsJh4&list=UUWqr2tH3dPshNhPjV5h1xRw
  • Nechapem. Dohral som Fallout 1, Fallout 2, Fallout 3, Fallout NW + DLC, Morrowind, Oblivion, Skyrim a vsetko to boli super hry. Ten hate na tiscali.games asi nepochopim nikdy...
  • snad každý aspoň trochu kvalitní, Dragon Dogma, Platescape Torment, Dark Souls, Demon Souls, Baldurs Gate atd...
  • Mato1987
    Hmm ak to bude rovnako 3D fallout ako fallout 3 a new vegas tak ma to nejako netankuje...
  • Jack1947
    Z toho si nic nedělej, nasměrovat tady diskutéry k porozumění textu... je horší než nošení cihel z fabriky na zádech domu. *4*
  • 1. Jak si predstavujes dospely pribeh?
    2. Jaky je podle tebe rozdil mezi "dospely pribeh" a "od unavnych fantasy klise k trochu dospelejsi podobe zanru"?
    Besnis zbytecne, znamkou dospelosti neni to, ze skocis jako slepice po jakymkoliv naznaku.
  • koukám, že s tím porozuměním kontextu tady má problém víc lidí *7*

tak třeba jinak: nahoď mi, facepalme, nějaké fantasy hry, které ti připadají dospělé
  • ty jsi exot *1* psát něco o dospělosti v kontextu se Skyrimem, je urážka všech dospělých lidí na světě a urazil jsi i mě *16*
  • Jack1947
    Nestačilo spíš napsat, že taková hra ještě není? ale pokud jí fluffy vymyslí má (nejen) můj obdiv. Už ted zaslouženej.
  • fallanga
    Musí ta hra být plánovaná nebo už mohla vyjít? V prvním případě ti nikdo neodpoví, protože nikdo neví jestli to bude mít bugy nebo ne. V druhém případě pro tebe mám možná šokující odpověď. Původní díly Falloutu. Pokud chceš něco trošku nového, tak Fallout 1.5.
  • kde ve vývoji jedince nastane ta chyba, kdy přestane vnímat rozdíl mezi "dospělý" a "dospělejší podoba žánru"? je to tím, že jste ještě nebrali stupňování, nebo tím, že ještě nemáš potenciál k uvažování o kontextu? *1*
  • Fluffy, máš nějaký tip na hru, která má podobný ambice jako ty od Bethesdy, ale je dotažená a prostá všech bugů?
  • cituji pana Gregora "ok, když pominu čistě herní mechanismy jako radikálně překopaný systém vývoje postavy a soubojů, kde je změn samo o sobě dost a měl by si jich všimnout i poklop od kanálu, tak tu máme věci jako rozvržení mapy (ne ve smyslu změny prostředí, ale práce s ním: Oblivion dával okatě najevo svou rozlehlost, Skyrim je mnohem rafinovanější), design dungeonů, struktura příběhu (to je trochu návrat k Morrowindu, od únavných fantasy klišé k trochu dospělejší podobě žánru) a obecně způsob vyprávění a míra imerze – v tomhle všem udělal Skyrim zatracenej krok dopředu"

Co říkáte na ten temný a dospělý příběh ve Skyrinu? Kde ve vývoji jedince se stane chyba, aby začal považovat Skyrim za dospělý. Zkuste mi to nějak objasnit, já začínám besnit nad současnou tupou populací
  • kkk:
    podle tvýho vyjadřování vidím, že ti je dětinskost zcela cizí *1*

mám chuť ti připomenout, že se blíží večerníček, a doporučit, abys moc neprezentoval svoje myšlenky, dokud se ti řádně nevivine ta šedá kedlubna v hlavě, ale tak pro jednou ještě...

ano, pičulín myslí ty dungeony, které rozhodně nejsou tak stereotypní, prázdné a nudné jako v Oblivionu, ano, myslí příběh, který je oproti potvůrkám vyskakujícím z pekelných bran mnohem dospělejší, osudovější, vážnější a nejednoznačnější a který navíc zdaleka není jen o Dragonbornovi (vtipný ten Drakorozený - lokalizace?). pičulín už se taky nediví, že ses za 80 hodin do té hry nedostal - bůh ví, co jsi tam dělal, jak jsi to dělal a jestli by ti na to vůbec stačil celý život.
  • co tam po nude, questoch a rozhovoroch... TIE BLBE BUGY... pouzivam LASER zbrane... po par hodinach hra nehratelna lebo vsade su ASH PILEs, pouzivam VATS a zistim ze ziadny z perkov nefunguje takze to bolo zbytocne... zabijem niekoho a on sa neda lootnut... dorobim quest ale neda sa ukoncit lebo NPCcku drblo...
  • Otče náš ktorý si na nebesiach, prosím nenechaj bethesdu aby sprznila ďaľšiu hru. Nenechaj ich aby zas skvelé nápady a nádherný svet nedotiahli dokonca, nedopusť aby vydali hru tak zabugovanú ako posledné tituly. Buď vôla tvoja, aspoň tak ako v Morrovinde a ochráň nás všetkého ne hardcore RPG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit