Přejít na výpis diskuzí
Falešná registrace Fallout: Shadow of Boston rozproudila spekulace o dalším dílu série
5.11.2014 | Aleš Smutný
152 příspěvků
-
Jde o ten celkovej feeling. F3 je prostě behezký post-apo Oblivion a ještě docela hloupej k tomu. Svět je sterilní a humor nevtipný. NV má svět kterej si člověk zamiluje, příběhy které jsou chytré a se spoustou možností, humor který je na úrovni a celkově je z něj cítit více ten Fallout než další TES. CO se týče samotného gameplaye tak v NV jde konečně mířit přes mířidla, VATS je trochu nerfnuto, zbraně jsou různě upgradovat a taktéž je pro něj více módů. NV má taky řádku DLC, které nejsou jen proto aby tě okradli o peníze, ale jsou to opravdu vydařené minipříběhy vyrázně odlišné o zbytku hry.
-
tak jsem někomu skočil na špek... a já si koupil F3 jenom proto abych si ji znovu projel abych si s těmi savy zahrál F4 která má dějově navazovat na F3 a rozvíjet udělané volby... ano je to nějaký ten rok zpět co jsem o tom četl ale já to bral za naprostou jistotu... defakto jenom čekám až vyjde F4 abych si F3 projel za čestva.
-
Zahraju no, jednou... a né já věřím že tam toho masení bylo hodně. Jen to chce chut, čas a náladu.
-
Ne, rozhodně na tom nedělali původní tvůrci. Dělali na tom lidi co byli v Black Isle, ale ti lidi na původních dílech udělali maximálně titulky či audio.
-
jen si to zahrej
uvidíš, že když je to gore i vypsaný v textovým okně, je to ještě větší sranda :) -
To mi rozhodně nestačí. Co hratelnost? Co spousta skillů? Co grafika? Co prostředí? Co atmosféra? Co lore? Co audio? Co příběh? Nevím, kdo tady má zkreslený pohled na hry.
-
Myslíš ty dungeony, které jsou všechny stejné a končí předmětem v Sarkofágu. Skyrim a dospělý? Si děláš srandu ze mě nebo si trotl, debill bůh ví co, už Drakorozený a celý hlavní quest je naprosto dětinský. Nevím proč se bavíš o vývoji, postavy už jsem snad nahoře zmínil že to okleštily jak to jen šlo. Jako fakt Skyrim je postavený na totálním klišé a ty mi tvrdíš že není. Ty si totální pičulín, s takovou troskou snad ani nemá cenu disktutovat...
-
VATS byl ale parádní systém... to jsem hrál furt takhle... pomalu. Dokud mi nedošla energie. *15*
To asi proto, že mám hroznou oblibu v ustřelených končetinách a všeljak dekapitovaných... kéž by to takhle mělo více her. Je pravda že bych si měl zahrát i ten klasickej F, no.Abych pak na F3/NV ale nezměnil názor lol. -
Mne se zase zdál NV takový víc stísněnější, že tam toho života možná bylo až moc. F3 byl zase velký, moc toho tam nebylo na dělání ale vystihovalo to přesně tu atmosféru.
Obě hry jsou dobré no, F3 se mi líbilo potažmo nv to odstřelování jednotlivých končetin. Doufám že v novém F to taky bude, to byla sranda. F3 mne srala až přílišná radiace, hodně jsem se naní nachcípal. ( a abych ještě napsal F3 jsem hrál na Xboxu. ) NV jsem hrál na pc...
F3 9/10 , NV 8/10 - můj názor. -
Tohle bude hodně individuální (pro někoho je lepší F3). Když to vezmu podle toho nejméně složitého, tak u mě vede FNV díky o dost většímu arzenálu (bráno samozřejmě podle GOTY edice). Dále samotná střelba působí o dost lépe - hlavně je tam možnost klasického iron-sight. Bez problémů se dá hrát bez VATS. Pak crafting a vylepšování zbraní.
-
f3 je takovy opusteny (hral jsem jen zakladni hru, nevim jak s mody), bez zivota, nv je plnej questu...
-
Můžete mi někdo kdo dohrál všechny Fallouty říct zda skutečně je, a hlavně PROČ, lepší New Vegas než F3? Díkes
-
kkk:
ok, když pominu čistě herní mechanismy jako radikálně překopaný systém vývoje postavy a soubojů, kde je změn samo o sobě dost a měl by si jich všimnout i poklop od kanálu, tak tu máme věci jako rozvržení mapy (ne ve smyslu změny prostředí, ale práce s ním: Oblivion dával okatě najevo svou rozlehlost, Skyrim je mnohem rafinovanější), design dungeonů, struktura příběhu (to je trochu návrat k Morrowindu, od únavných fantasy klišé k trochu dospělejší podobě žánru) a obecně způsob vyprávění a míra imerze – v tomhle všem udělal Skyrim zatracenej krok dopředu
ale upřímně, každý díl TESů má v sobě tolik obsahu (tj. skutečného obsahu, ne generických miniher), že i kdyby to nakrásně byl reskin, bylo by v něm víc nového než v pokračováních většiny ostatních sérií -
Zrovna kdyby to bylo jako oblivion tak bych se moc nebranil. On totiz mel alespon celkem ruznorode questy, kde v kazdem meste byla svoje serie + nejake drobnosti. To ve F3 proste neni, je tam par questu a hlavni linka, vpodstate jak ten Skyrim. Jinak bojovy system je stejne otresny v oblivionu i F3.
Tak ci onak, samotny bojovy system se da celkem snadno upravit modama, ale tunu obsahu jako jsou questy, npc, ale i veci se pridavaji uz hure (tak aby tam byli smysluplne). A to je problem jak F3 tak Skyrimu, proto se tak dobre prirovnavaji. -
To ti nestačí ? Pak je jasné, proč máš tak zkreslený pohled na hry :)
-
facepalm
-
Pouhejch 9. *3*
-
Přiznám se, že jsem myslil hlavně Oblivion (ten jsem hrával opravdu hodně) - to bylo totiž to první, co jsem ze sebe vyhrkl, když jsem to u kamaráda hrál a prošel tam pár questů. Jistě, nebyl to vysloveně "skin pack", ale to jsem taky myslel jako hyperbolu.
Jde o to, že to spojení z Elder Scroll tam pro mě bylo silnější, než to s Falloutem. A ta grafika a světlo té stmosféře taky vůbec nepomohly. -
kravina chlapecku FNV idkzy je to 3d je hodne chytlava vecicka. Taky na tom makalo dost puvodnich lidi. Ale takove opici jako tobe je skoda i had na nokii.
-
a kolik myslíš že to dostalo tady