Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Jestli to bude stejně neuvěřitelné jako F3 tak to bude tedy "super".
Do toho ten systém Vault-Tec Assisted Targeting System, který zastavoval hru (asi nebylo možné to udělal, tak jak to je jinde a to mířit myší a tam to prostě střílí / netrefuje podle vzdálenosti atd).
Jestli tuhle hovadinu u FPS hry vyhodí, tak to potěší. Představa, že rychlý FPS boj opět přerušuji nějakou pauzou je tedy šílená. Nějakému uvěřitelnému světu, realistickému pojetí dané katastrofy nevěřím. Zatím předvádí jen Zaklínač a některé menší hry. Zaklínač to navíc předvádí ve velice dobré grafice (i když ne takové v jaké to prezentovali). Tedy máme obojí. Grafiku i herní prvky.
Zde to asi budou jen ty herní prvky a to možná ještě sotva ve srovnání se stylem právě u toho Zaklínače. Uvěřitelnost, nikdo neurčuje co je dobré / špatné a těm lidem věřím, že zažívají válku. Nevěřil jsem to NPC ve F3. Ani ve Skyrimu, kde k tomu nepomohl kecání NPC na průchod hráče okolo a další akce na oko. Oni snad neumí udělat uvěřitelný svět. -
-
Nevim, jestli to bylo zcela česky, ale snad jsem to pochopil správně, že ti vadil v boji VATS? Pokud vím, tak u F3 ani u FNV jsi VATS používat vůbec nemusel, pokud si nechtěl, mohl jsi prostě běžet a střílet všechno co se hýbe.
-
-
Nemusel jsem ho používat ale bylo to na tom stavěné a běžná střelba nebyla stejná jako použité toho VATS.
Neměl jsi stejná procenta za zásah a poškození. To jsem testoval. Strašná hovadiny.....
Tohle mi vadilo mimo jiné. Neumluvím u těch komických quetech a neuvěřitelném světě. -
Mě třeba VATS nepřišlo jako nijak extra geniální věc, ale koukat ve slow-motion na odlétávající ustřelené hlavy mě bavilo pořád.
-
-
-
super, po šlápnutí velde s FNV se fallout konečne vrací ke svym korenum *4*
-
-
A jen jsem chtel rict ze pro spostu lidi je navrat ke korenum napr. GTA3, F3. Ale spravny navrat je k GTA1,2 nebo Fallout 1,2. Jen pro poradek.
-
-
Jo GTA 1 a 2 se do sve doby hodilo a to, ze preslo na 3D byla nejlepsi mozna zmena. Ale proti gustu...
-
-
kdyby se vracel ke svym korenum tak ta hra je z vrchu, muzes ovladat partu lidi a rozhodovat se zda to bude tahove a nebo realtime...
Na tohle mam stejny nazor jako na GTA. Zmena pohledu tu hru neskurecne zmenila a neni to od te doby pro me... jen at do vseho rvou pohled prvni nebo treti osoby... -
-
Můžeš si vybrat, jestli GTA 5 chceš hrát jako fps, nebo klasicky, tak zrovna nad tím bych nefňukal :) tvoje faktum je irelevantní v tomto případě
-
-
Opet co znamena pro tebe klasicky? Pro me je klasicky pohled z vrchu..
Jinak ja nefnukam me to netrapi, proste jsem GTA nehral od 3tiho dilu a jsem spokojenej :). Mam i tak dost her, ktere si uzivam. Mam holt jiny vkus..
-
-
-
U mě to teda rozhodně bylo naopak, Fallout 3 jsem nedokázal dohrát, zato New Vegas si zasloužil několikeré playthrough...
Škoda že čtyřku nebude dělat opět Obsidian, Bethesda games vytváří na můj vkus takové sterilní a příběhově nezajímavé světy.
-
-
U mě dobrý!
-
No já bych to zase tak černě s tou grafikou neviděl. Určitě je lepší si počkat,než vyneseme konečný ortel. Některé záběry vypadali výborně. Úprava nastavení a pár modifikací vše vyřeší. Důležitější bude celkový dojem ze světa a hratelnost. Horší jak předchozí díly to snad nebude, tak se nemám čeho bát. To zase bude rout času...
-
Kôli Fallout 3 som sa hadal do krvy, s ludmi, ktory nevedeli zabudnuť na stare Fallouty, nech sa pači, mate tu Wasteland 2, ktoreho sa ja nedotknem ani dvojmetrovou palicou, v každom pripade je F3 asi najlepšia hra, ktoru som kedy hral, a nepochybujem, že F4 bude ešte lepšia ! Sry, ale vaše nazory a dristy ma už vôbec nezaujimaju...
-
-
Když už, tak Fallout New Vegas ....ale určitě ne Fallout 3 *13*
-
-
Jedna "lepší než druhá". FNV aspoň trochu dává smysl, tedy dokud se nedostaneš do města nebo k "Legii".
-
-
...na vas akorad tak se... si myslite že budu pul hodiny takticky zabijet prerostliho mravence ?? musite fetovat... *11*
-
-
Nic psi břešou a Fallout 4 stejne vyjde ...
-
-
-
-
F3 je pro tebe nejlepší hra co jsi kdy hrál... to mluví samo za sebe.. *7*
-
detto, tiez nas tvoje dristy nezaujimaju
a bez sorry
-
-
*melted* ... a je uplne jedno, aka bude nakoniec grafika. neskutocne sa tesim.
-
ak to vyjde az o rok tak mozme cakat na dalsi elder scrolls min. do 2018. Nechapem preco zenimax uprednostnuje vydavanie hier na hranici rentability, ako evil within, dishonored, wolfenstein
-
Paráda další "nextgen grafika" z roku 2008, kdyť už z principu je to ostudný.... (V jednu chvíli jsem si myslel, že jde o záběry z F3 opravdu velmi smutné...)
-
Snad to nebude podobné fiasko jako minule. *7*
-
Vincent Vega: Marwine, co si o tom myslíš?
Marwin: Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.