Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Tak z tohohle mám trochu ambivalentní pocity *7*
  • parada uz se nemuzu dockat az si nahodim na zada sniperku a vyrazim s hafikem se potulovat .... doufam, ze nekonecnou pustinou :D
  • ID Tech 5, hmm? Vypada to hodne jako pokracovani... te hry od ID Software. Jak se jenom jmenovala... Ah! RAGE. Kvalita grafiky mi zase az tak spatna neprijde, ale zatim me nijak zvlast neoslovila atmosfera. Je to takove barevne, takove uhlazene, ne tak spinave jako Fallout 3 a NV. Ale rad se necham prekvapit. Kazdopadne trailer se mi moc nelibi.
  • konečně klasickej vault suit
  • Nevim jestli je to jen mojí alergií na mag... na pohádkovou blizzardí grafiku, ale nemužu si pomoc ta hra na mě působí děsně "malovaně,infantilně, pohádkově"... Vypadá to prostě HROZNĚ.
    Musel jsem si ulevit... *kých *smrk
    • Kdyz by jsi jednou za cas zvedl zadek a sel ven, nekam mimo civilizaci, tak zjistis, ze priroda je barevna... A neni to ta vybledla zelena keru a stromu u silnic...
      • Ale souhlasim, že to muže tak vyznít a určitě to bude vlastně i jeden z aspektů toho proč to působý tak jak působý. (to k těm barvám)
      • Děkuji za radu. Kdo tu, ale mluvil o barvách? A když už jsi je teda načal... Svět po jaderné válce by ikdybych tu sedínku (prd*l je tu zakázané slovo :DDD) zvednul a šel ven moc barevnej zrovna nebyl. Ale jak řikam, nevím o barvách jsem nic nepsal. Tísíc lidí tisíc a druhů chápání psaného textu.
      • To je myslím komplikovanější. Záleží na nasvícení. Příroda umí být velmi barevná (přesněji barevně saturovaná/sytá), ale taky málo barevná.

Samozřejmě v realisticky toužící působit open world hře s cyklem dne a noci by asi měla být příroda realisticky působící. Ačkoliv celkový vizuální styl může s barevnou paletou (jak odstín, tak sytost) pracovat a je to koneckonců významný výrazový prostředek. Já osobně si dokážu užít barevně stylizovanou hru (Deus Ex HR, Dishonored, třeba i FNV) stejně jako si dovedu užít barevně stylizovaný film a dovedu si užít barevně realisticky působící hru (Witcher 3, Mafia 2) stejně jako barevně realističtější film.

Koneckonců technologie beztak nedokáže dosáhnout úplné barevné věrnosti - a je to tak dobře.
      • Caincz
        To je, ale ve Falloutu dostala příroda na p*del, takže Sims barvičky jsou dost mimo mísu.
  • jindra.veliky
    i stary gameplay video z Prey 2 vypadalo mnohem lip nez tenhle trailer...tohle melo byt spis pro x360 a ps3, ale asi to nestihli dodelat, protoze v tom jejich bug enginu nic nefunguje :D

to meli radsi zrusit tohle a vydat pokracovani Prey
    • Ty asi zjevne neco nechapes ze. Trpis spatnou domnenkou ze vyvojari se honi za fotorealicnosti. Nevim kde si takovou hovadinu sebral. Je uplne jedno ze nejakej Prey 2 vypadal lip, tahle grafika tomu svetu sedi, nevim proc by to melo vypadat jak unreal engine 4 nebo buhvi co. Mel by si zacit pouzivat mozek, uz takovejch jako ty mam plny zuby a reknu ti kdyby se ta postapokalypsa mela udat, tak si pro tebe prijdu jeste predtim a rozmazu te po cely mistnosti.
      • Ty si zase pleteš pojmy s dojmy. Jedna věc vytvárná stylizace grafiky (a právě zde mají vývojáři možnost směrovat vizuál k směrem k fotorealističnosti nebo stylizaci uplně jiným směrem) a druhá věc je technická úroveň-tedy vyspělost enginu.
        Takže tato hra by mohla mít podobný feel i na unreal engine 4.0, jen by to vypadalo lépe.
        Takže než začneš někomu radim s používáním mozku, tak začni prvně u sebe. *3*
        • ja sem zapomnel no ze kompletni zmena enginu udela uplne ten samej feeling jenom to vypada lepe :D nejvetsi joke co sem kdy slysel. Neskutecny tohle.
          • nějakej nas**nej, ne?:) je hezký že učíš na VŠ, ale slušný chování jsi evidentně nikde nepochytil.
          • Neschopný jakékliv argumentace, jenom urážky. Pak kdo tady neví o čem mluví. *1*
            Zřejmě to je naprosto zbytečný, ale pokusím ti to vysvětlit jednodušeji, třeba to pomůže.
            Zvolený engine =//=vizuální stylizace hry. Má sice jistý vliv na konečný výsledek, ale není to nic zásadního.
            Jestli si myslíš, že když UE4 prezentovali ukázkami, které se snažily blížit fotorealismu, tak na něm neuděláš hru s vizuálem podobným třeba WoW, Dishonored nebo Borderlands, tak seš naivka.
            Ale pobavil si mě, když už nic. *3*
            • Nic ve zlém, ale jsi uplně mimo. Doufám, že ta škola kde učíš nemá nic společného s pc/herní grafikou, jinak by mi těch studentů bylo fakt líto.
              Dál reagovat nebudu, zjevně to nemá cenu. Hezký den. *3*
            • no, koukam ze naivka ses ty, a velka. A da se pochybovat o tom zda si vubec opravdu pochopil to, o cem jsem mluvil. Ja uz jsem argumentoval dostatecne, nesedime taky v diskuznim poradu na nove s brejlickama a sakem a nemrkame a nedelame to ze misto odpovedi na otazky blejeme pul hodiny nesouvisejici srajdy. Tudiz prosim te prestan s vetama jako "neschopen argumentace". Samozrejme ze jenom urazky. 90 procent tyhle planety a zejmena cesky republiky jsou naprosty paka ktery ja musim poustet ke zkouskam ve skole, aby ta skola vubec mela nejaky vychozeny bakalare. Ty, kterej zjevne nechape ze NE, ten vizual tam opravdu neudelas (proc myslis ze je tolik enginu?), nejsi vyjimkou. Znovu rikam - zvoleny engine a stylizace te hre sedi, nikdo se nesnazi o to aby to vypadalo jako kdyz se podivas z okna nebo nejaka ukazka z unreal enginu, nebo prey 2 apd (coz byla implikace cloveka co napsal puvodni prispevek - implikace toho ze to vypada zastarale). Tudiz znovu rikam, v tehle dobe NEEXISTUJE zadne "vypadat zastarale". Zastarale muzes rict o specifickem grafickem kabate her z prelomu tisicileti a i to uz lidi nevi jak to vypadalo (viz kecy "to vypada jak z roku 2004 - pricemz nemaji ani poneti jak vypadala hra z roku 2004 a jediny co takovy lidi zaslouzi je vytisknout screenshot z one hry, po*rat ho a rozmazat jim to po ksichte). Cili, engine zvolili asi z jisteho duvodu, nezvolili jiny engine protoze tu stejnou stylizaci na nem ac jakz tak hodne letmo udelat muzes, tak je to JINE, a ztrati to absolutne onen feeling.
        • dalsi co absolutne nevi o cem mluvi. Nema cenu argumentovat s vymastenym cechackem.
    • Trailer dokázal navnadit a o to jde . Hry dávno nesoudím podle rozlišení a počtu polygonů co umí vykreslit (a že to už teď vypadá na několik zhusta osázených měst (ugh generičnost Bethesdy) , opět tu budeme mít detailnější obraz pustiny .... ale mám ten dojem že Fallout3 i New Vegas bojovalo s mnohem většími neřestmi než byla grafika. Doufám že až vyjde 4 , tak tu nebudeme mít tu stejnou hratelnost a série se konečně s novým enginem posune tam kde měla být už trojka ....
      • Krom toho, Fallout nikdy nebyl o super fotorealisticke grafice, ale o pribehu a propracovanem universu postapokalyptickeho sveta. Jde tam hlavne o pribeh, a kdo je do serie a do her spravne zazranej, tak si ani nevsimne nejake grafiky, bude to vnimat tak ci tak jako by tam byl a prozival to on sam. Krom toho hry jako COD nebo Prey o pribehu zrovna moc nejsou takze vyvojarum nezbyva nic jineho nez nalakat na grafiku. To je jako si u adventur stezovat ze chybi propracovany skill tree :D
  • zklamani ..nudnej trailer ,zadna post-apo.. temna atmosfera, debilni animace,capek v cistem modrem latexovem obleku ..wauu at zije rok 2015! asi zustanu u f1,2 a nv
  • Far Cry 4 je taky open world a jak vypada uzasne a to bezi na konzolich v 60 FPS...aspon budou vtipny bug videa na youtube
  • Ristoro
    Fallout byl vždycky o grafice, že děti :).
    • Paulcz
      byl o grafice a atmosféře než do vzala do ruky Bethesda
    • Zatímco s tebou na jednu stranu souhlasím, že grafika není vše, především u her tohohle typu, neznamená to, že "tří-áčková" hra bude v roce 2015 vypadat jako její 7 let starý předchůdce a projde jí to. Lidi jsou na pokrok zvyklí, takže se diví, proč něco vypadá hůř, než by vlastně mělo. Zastaralá grafika taky částečně dokazuje, jak tvůrcům vlastně "záleží" na prodejnosti jejich budoucího produktu. A i když by to tak nemělo být, grafická stránka hry v dnešní době upoutá víc lidí než premise kvalitního postapokalyptickýho příběhu. *1*
    • maros.goc
      človek by mohol chcieť za ťažko vydreté prachy aj technický stav hry prislúchajúci danému roku nie?
    • V roce 2015 máme snad právo očekávat něco víc, než jen lehce upravenej Skyrim/fallout 3 engine, kterej už tehdy nevypadal moc dobře.
      • Aspoň to nemá zelenej filtr jako F3. *4*
      • Ristoro
        Lehce upravený? Buď máš hodně špatný počítač, nebo oči. Není to bůh ví co, ale je to naprosto v pohodě. Aspoň se nebude brečet kvůli downgradu.
        • Hraju souběžně Witchera a GTA5 a můžu s klidem prohlásit, že moje oči jsou v pořádku, a že Fallout 4 vypadá blbě. Koukni se znova na ty modely postav a animace zdá se mi, že F3 bylo to oblečení na hrdinovi daleko detailnější (byli vidět oděrky, špína atd.) tady to má čistý, vyžehlený, bez detailu).
          • F4 jsi ještě nehrál a ani neviděl, takže bych byl s těmi soudy opatrný
            • Ne, chci říct, že nikdo neviděl víc než tříminutový trailer.
              Trailer nevypadá dobře, ale hru ještě nikdo neviděl.

Je to asi jako bych chtěl na základě tvýho komentáře tvrdit, že jsi hysterik. Působíš tak, ale rozumný člověk to prostě neřekne ;)
            • Takže mi chceš říct, že všichni co tvděj, že je hra hnusná jsou slepí nebo polodementi? Vytáhni si hlavu ze svýho sranoura, vyčisti si oči a propláchni mozek. Trailer je očividně In-game a jeho účelem je ještě očividneji poukázat na neschopnost bethesdy udělat hru, která by nevypadala jak za Husákovi vlády. O story a gejmplay nikdo tady neřek ani slovo.
  • Trailer sice pekne remeslne udelanej, ale nijak na me nezapusobil. Fallout poetika zmizela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší