Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Podle mě se nedá říct, jestli nějaký Fallout je objektivně lepší nebo horší, než jiný. Mně se například ze všech Faloutů nejvíc líbila jednička a trojka. Naopak dvojka a New Vegas se mi nelíbily a od obou jsem odpadl. Taky se mi například Oblivion líbil o hodně víc, než Skyrim. Prostě kažý to vidí jinak.
Asi jde o to, co se komu přesně na které hře líbí - a člověk by asi měl jít ne za značkou, ale za tím, co od hry chce. Takže pokud někomu obecně nesedne, kam Bethesda značku Fallout vede, měl by možná přesedlat na hry typu Wasteland nebo Shadowrun, isometrických RPG teď přece není málo. Já mám zase radši 3D světy a mrzí mě, že poslední Divinity je isometrická... -
-
Naprosto s tebou souhlasím, mám to dost podobně. Akorát, a nepochybuji že budu jeden z mála, mám na žebříčku ze všech her z Fallout universa na prvním místě Tactics, po nich až první díl. Takže každý má jiné vkus, herní zážitky a tak... :)
-
vždyt F3 byl v podstate to same jako FNV, akorát ve FNV věci dávali tak nejak vetší smysl. Proste v hrách od Betsehdy jsou takove veco kdy se rozum zastaví, napr. starenka uprostred pustiny (asi má vycvik beara gryllse) nebo quest ve F3 kde nejake díte utíkalo za tatíkem pres pustinu jakoby nic a nikdo nerešil že by to asi neprežilo, karavany bez ochrany atd., logickych nesmyslu jsou tam tuny
Vetšina fanoušku vyčíta temto hram že u nich dizajneri moc nepremyšlí. -
-
Asi to bude tim, ze nemas smysl pro humor. *3*
-
-
Mno vidiš.. Moje nej je zase Fallout 2 a pak New Vegas *15* Fallout 3 u mě byla nejhorší *1*
Každej je na tom jinak...
-
-
Tehnle trailer ma jednu slabinu a tou je zvukova stranka.
Uz nevim jakou klavirni skladbu jsem to zrovna poslouchal, ale kdyz jsem si do ni pustil trailer beze zvuku, tak krome toho, ze do sebe zapadli lip nez kdejaka p*del a hrnec (strihy a prechody synchronne licovali s tony), navodili atmosferu a vyzneni celku o ligu lepsi nez original.
Vysledkem je, ze si novej Fallout ziskal moji pozornost.
PS—Diskuzi pochopitelne nectu, ale hadam, ze kritika psi srsti tam nekde padla—za me jsou technologie simulace vlasu (at uz nvidia nebo ati) naprostou kravinou. Vlasy maji tendenci zapletat se do pramenu a ty uz tak hyperaktivne ve vetru a nebo pohybu nepoletuji. A co teprve zvireci mastna srst. (At uz v Lare, nebo Zaklinaci, me daleko vic sedi jejich "nizsi" verze). -
Jo je fajn, ze oznamili Fallout 4, ale je mnohem dulezitejsi otazka: Kdy uz oznamej fallout 5??? uz na nej cekam 2 hodiny a porad nic...uz chci fallout 5 :( Jdu zalozit FB stranky Cekani na Fallout 5, Fallout 5, Kdyz dame 1000 lajku, bethesda oznami Fallout 5 a Fallout 5 official page. To cekani je hrozny, kdy uz ho oznamej, kdy, KDYYY??? Pojdme dat dohromady petici za oznameni Fallout 5....
-
Ale musim uznat, že hudba se mi fakt líbí. Můžeme si řikat co chceme o tom jak bethesda recykluje tu samou technologii a jak jsou grafici líný bachyně, ale hudbu měla Bethezda vžycky parádní (zejména main themes) o tom žádná.
-
První Fallouty mám moc rád, trojku a new vegas jsem ještě nehrál, ale z tohohle oznámení moc radost nemám. Hrál jsem Morrowind a Skyrim od Bethesdy, skvělé hry, ale generické s nudným příběhem a to je přesně to, co by mi u Falloutu vadilo. Kdyby to radši dali dělat někomu jinýmu. Ten trailer měl zvláštní postavy, vypadaly jako z plastelíny.
-
-
New vegas urcite zahrej. Parádní hra, super atmosfera.
-
opravdu si prave dal do stejne vety VYTECNY morrowind a skyrim? Opravdu?
Nicmene chapu te, bethesda hry nikdy nebyly o hlavnim pribehu, ale o vedlejsakach a celkove o herni svet a immersion v nem.(coz totalne zprznil skyrim fast travelem, ukazatelema ke questum a akcnim combat systemem ala konzole). -
-
tak podle mě Morrowind opravdu výtečnej byl, hra s hodně jedinečnou atmosférou, Skyrim jsem nehrál, byť na mě z videí působil už dost generičtějc.
-
-
-
Huraaa Fallout 4. U Fallout 3 jsem se skvele bavil. Samozrejme jsem mel k trojce mnoho vyhrad a predstavil bych si to uplne jinak. Ale zkratka delala to Bethesda a tak to dopadlo jak to dopadlo. Ale krasny postapokalypticky svet a RPG prvky. Takze na Fallout 4 se tesim. Na grafice mi nezalezi, zalezi jak se to bude hrat.
-
Bethesda je na trhu už dost dlouho, abychom dokázali odhadnout, co z toho nakonec vyleze. Já osobně bych to viděl na jako hra dobrý (dokud se nezačne člověk nimrat v detailech a nezjistí, že je v tom hromada absolutních hovadin postrádajících logickej smysl), jako Fallout na pytel. Snad se pletu.
-
Prosim vas viete niekto na akom je to Engine pripomina mi to ID Tech...
-
-
Gamebryo jako všechno z dílen Bethesdy
-
-
no ggg, s timhle enginem by to nevypadalo lip ani na stroji z NASA
-
škoda, na rok 2015-2016 velmi prumerna grafika....
-
-
A velmi shitove animace.
-
-
Animace a engine jistě nebudou patřit mezi silné stránky. Ale vizuální stránka hry mi - soudě podle několika krátkých záběrů traileru - přijde podařená, o mnoho podařenější než F3 a FNV.
Trochu jiný pohled, odlišný od zdejšího negativního přijetí, nabízí třeba jako vždy pozitivně naladěný Gopher, kterému se trailer evidentně líbí. *1*
https://www.youtube.com/watch?v=yNP6VpP7GJU -
-
Je ale jasné, že Trailer neznamená ingame grafiku, že? :)
Spíš se mi zdá, že jediné co z tohoto traileru můžeme soudit je to, že kvalita F4 traileru byla znatelně nízko v prioritním žebříčku vývoje. -
-
Neznamená? To nevím. Nemusí znamenat, ale snad ještě může. *5*
-
-
Může, to asi ano. Jen firmy mají tendenci dělat trailery s vložením náznaků ingame ukázek (třeba východ postavy z vaultu v tomto traileru), aby na hru vrhli lepší světlo. Realita je pak bohužel jiná, ale to není žádná novinka. Viz. Call of Duty trailery, to je solidní příklad.
-
-
-
-
-