Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Divný ta grafika vypadá tak hrozně, protože je tam taková kreslená stylizace. Moc nechápu tenhle krok vývojářů...doufám, že do vydání to bude lepší třeba ten Skyrim má takovou víc fotorealistickou a to bych bral i pro novej Fallout, tohle nevim nevim. Každopádně doufám že ve hře budou konečně nějaký vozidla.
-
-
Já nevim. Mě osobně fotorealistická grafika k Falloutu moc nepasuje.
-
Třeba FNV vypadal taky naprosto ohavně a spousta lidí si z toho evidentně ustříkla. Takže já bych grafiku zase tak moc neřešil.
-
-
Už tomu fakt nerozumím. Já viděl moc pěknou grafiku, respektive výtvarnou stránku.
Možná by neškodilo na všechno koukat z dvaceti centimetrů s lupou. -
-
Nerozumíš....
Chválíš výtvarnou stránku a pak osočuješ lidi že nadávaj na technickou stránku věci (ta lupa).
Kdyby si řekl že nadávaj na výtvarnou stránku (jako třeba já) tak by to tvoje nařčení ve spojení s tvojí první větou dávalo větší smysl :)
-
-
Vidím to tak, že při vydání to bude bug fest, graficky nic moc a budou spoléhat na komunitu, že to opraví jako u Skyrimu...
-
-
To snad ne.
I když bohužel tomu tak často je. Co je ale horší je to, že ty mody které poté rychle někde udělá, mohli dát do hry rovnou. To jsou často tak základní věci, že kdyby to neměla jiná hra tak to strhají, ale zde se řekne "komunita to udělá"
Divný přístup. -
a ještě se vsadím, že do té doby prosadí placené módy, aby na tom mohli ještě víc rejžovat...
-
-
Pecka! Grafiku vem čert...co nevidět po vydání tu budeme mít módy a každý si bude moct vybrat, jak si vizuál upraví...
-
-
asi tak, ty 4K textury ve FNV dělaly hodně
já bych byl hrozně rád, kdyby ten nový engine uměl plynulé přechody mezi interiéry a exteriéry bez loadingu, GTA V to umí, ale tam je těch baráků kam se dá vlízt o hodně míň -
-
je mozne ze to tak bude: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=832555
-
-
Zase se budeme zbytečně omezovat pamětí a místo třeba 32GB využijeme 8GB. :(
-
-
-
-
Málem jsem brečel když jsem uslyšel to známé - War, war never changes. Těším se jak malý kluk.
-
-
ja taky... to prostě rezonuje, já to slyšel (jakožto určitě hodně dalších tady) už jako malej kluk na svy 386 či co to bylo, resp jsem si to spis cetl jelikož "PC speaker"... ale jako bych to slysel *14*
každopádně tahle věta má - kor teď - něco do sebe... *13*
-
-
Auta auta , bože ať už tam konečně jsou funkční vehikly ..... *11*
-
-
s tim by bylo moc práce. práci v bethesde nemaji radi
-
-
No právě ... a dokud se budeme pustinou jen běhat , plížit , poskakovat či jen létat v cutscénách , tak to bude stále jen další Bethesdí pokus o Fallout ....
(Zatraceně je to stejné , jako když vám Laser Squad či UFO přineslo možnost ničit stěny , jako s Frontierem , který vám umožnil přistávat na planetách ... a pak si dekády někdo další honil triko s hrami které byly "jen vizuálně" podobné svým starším dílům , ale dříve realizovanými možnostmi neoplývaly .... Opravdu nechci revoluci , stačil by mi pokrok na místech ,kde už léta přešlapujeme ) -
-
A kdyz behani, skakani a plizeni po pustine je jenom pokusem o fallout tak co je potom skutecny fallout? F1 a F2? tam se jenom behalo....obcas teda i plizilo, ale to bych ani moc nerek, nejaky poskakovani a cutsceny tam nebyly zadny (krom intra a outra) Myslim, ze F3 a NV byly krok dopredu, mozna ne tou cestou, kterou si nekteri prali, ale byl....a tohle bych rek ze bude taky krok dopredu (jasne, taky jde o to, do kolika hov*n po ceste slapnou), ale porad to podle me bude super hra.
-
Coze? Ty bys chtel funcionalitu misto maluvek? No to by neslo ... to je rouhani ...
-
-
Bethesda si totiž už vycvičila armádu moderů, která hru po vydání dodělá za ně... *7*
-
-
Vysel teprve trailer, ale v hlave uz mi beha myslenka, ze pockam az hru omodujou a pak teprve koupim :D
-
-
-
-
ale jo tesim se hodne,,,pro me je fallout něco jako dudlik pro miminko:c))mimochodem VAULT 111 to je docela prekvapujici,kdopak si pamatuje neco o 111??
-
-
Tenhle hype train si nechám ujet, první dva Fallouty jsem miloval,trojku jsem tak nějak projel,ale nic moc to ve mně nezanechalo a New Vegas jsem se vážně snažil mít rád, protože byla od mýho oblíbenýho studia, ale nakonec můj zájem po pár hodinách vyhořel.
P.S. Tím netvrdím že to jsou špatné hry, prostě nemají "sexappeal", který v RPG hledám -
-
Fallout 3 pre mňa osobne bolo veľké sklamanie.. ale to isté môžem v podstate povedať o každej hry od Bethesdy - neviem v čom je problém, ale vždy na ich hry teším a nakoniec nič - pritom New Vegas bola parádna hra.. bola od Obsidianu a od nich zase nemávam nejaké prehnané očakávania a ich hry ma vedia zabaviť od začiatku do konca :)
A teraz po Zaklínačovi 3 musí Bethesda ale poriadne zamakať na tom, aby vytvorila niečo tak dobré ako sa to teraz podarilo Poliakom -
-
Proc? Jim staci, kdyz to koupis. A ty koupis, protoze si naivne myslis, ze to bude lepsi nez minule, dyk to slibovali. A nebo uz si nepamatujes jak to bylo minule. Hromada lidi to koupi proste proto, ze se to jmenuje fallout. A pak na to budou cumet jak puci.
Kdy ze vyslo teso? loni? Kdy ze ma vyjit tohle? Pristi rok? Takze vemou mapu ze skyrimu, jehce s ni zahejbou, tuhle neco uberou, tamhle pridaj, rozkopirujou misto baraku stany ... misto paky bude ve stene lcd ... a vydaj to. Co by asi tak jinyho mohli za rok udelat?
-
-
Ty hry by nebyly spatny, kdyby se o sobe nesnazily tvrdit, ze je to fallout. Protoze fallout je predevsim system abilit, kterej zcela zasadne ovlivnuje to, jak budes hrat (proste kdyz nemas silu, tak hvy zbran mit nebudes, ale treba to ukecas). V tehle parodiich nemaj ability vliv prakticky zadnej, muzes postupovat kdykoli a jakkoli, pricemz zdaleka nejefektivnejsi je system fps ... kde tvoje schopnosti (mineno postavy) nemaj vliv vubec zadnej, protoze daleko podstatnejsi je, do jaky diry zalezes aby za tebou mob nemoh.
Ostatne skyrim funguje presne stejne. I diky levelovani sveta. Od RPG proste cekam, ze toho vlka co sem ho po narozeni zabijel 1/2 hodiny rezatym rejcem v rozdrbanych hadrech sejmu v daedricky zbroji pohledem. A ne ze ho budu vrazdit stejnou 1/2 hodinu. -
-
to s tím vlkem, to byl ale hlavně problém děsně vyhajpovanýho a dost nezvládnutýho Oblivionu, ne? jsem myslel, že ve Skyrimu už byl level-scaling na přijatelný úrovni (nehrál jsem)
-
-
Spis vic zakamuflovanej, ale kouka z kazdyho rohu.
Je to easy ... v oblivionu si prosel dung, (teda spis 10x stejnej, jen na jinym miste) ve finale si dostal treba krouzkovou zbroj. Sel ses vyspat, to ti dalo level (cela hra sla vpohode dohrat na lv1) a vsichni bezdomaci kolem meli stejnou krouzkovku.
Ve skyrimu vlezes do dungu na lv 1 = budou tam potkani. Vlezes do stejnyho na lv 10 = budou tam medvedi ... ale rozhodne se ti nestane, ze bys prisel trebas do nejakych ruin a tam te neco sfouklo na prvni dobrou, a pak jeste 100x, dokud nebudes mit lv 50+ trebas. To co by se dalo nazvat bosem, zabijes stejne dobre jako noob v rozdrbany kosili se stipaci sekerou v ruce jako v daedricky zbroji. Jediny co te pripadne omezuje v rozletu je qstova linie. A pak samo to, ze to tentokrat leveluje samo, takze at chces nebo ne, driv nebo pozdejs zacnes potkavat "silnejsi" potvory. Samo i obycejny potvory sou silnejsi a vydrzej odpovidajicne vic.
Takze vysledek je presne ten, co sem popsal, potkas vlka, a zabijes ho treba tretim uderem. Potkas ho po 100 hodinach hrani, a zabijes ho tretim uderem.
Navic po nejaky +- hodce mas na sobe zbroj a v ruce zbran, kterou pak uz budes nejspis pouzivat do konce hry, protoze nez se dostanes k necemu lepsimu, tak uz to nebudes potrebovat.
-
-
-
-
No těším se, ne že ne. Ale grafiku jsem tedy čekal lepší. Kde jsou ty časy, kdy byla bethesda technologicky 5 let napřed. Tohle je snad ten samej engine z předchozích dílů :D.
-
-
minuly byl z oblivionu a tenhle je ze skyrimu
-
-
aha aha, to je tím, že mají už asi 20 let ten stejný engine... http://en.wikipedia.org/wiki/Gamebryo
-
Jo, jenže to je verze 1.5 toho enginu co byl v oblivionu
-
-
-
lol i cokl v CoD Ghosts vypadal lip nez tenhle zaprasenej cokl...