Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
takhle to dopadá, když někdo nepoužívá motion capture.
-
s ohľadom na skúsenosti z posledných rokov, je podľa mňa trailer nastavený správne. Po uvedený môže byť grafika už len lepšia. čo bude príjemná zmena po vlne grafického downgrade za posledný rok. Kedy na prezentovaných traileroch vyzerá hra úžasne a po vydaní sa zistí, že to nebol tak úplne gameplay, aj keď to tvorcovia tvrdili.
-
-
No ja som od CD red nevidel ziadny trailer ktory by nezodpovedal hre. Ano videl som videa z alpha verzie ktore vyzerali inak ale to je normalne pocas vyvoja, to vsak niesu trailery.
-
-
Ano jsou. A jinak to snad ani nebudeme řešit ne?
-
-
Vidim ze o vyvoji hier toho teda moc nevies. To akoze mali ukazovat zabery az par mesiacov pred koncom ked uz si boli isty ako to bude vyzerat? Urcite by to vsetkych "potesilo" ach jaj ta naivita.
-
-
"vidím, že toho o vývoji her moc nevíš" No opravdu nevím. Proto jsem závislý na těch trailerech. Ne každý jako ty mohl dopředu v roce 2013 vědět, že udělají downgrade. No dokonce ani oni to nevěděli. :D Díky bohu za takové jako ty.
-
-
-
-
Třeba se rozhodnou to vydat i na Vitu a downgradnou grafiku na její úroveň. :D Když úž může CD red, tak může každý.
-
-
Bethesda by měla pochopit, že neumí tvořit hry, ale umí poskytnout peníze studiím a z toho občas vyjde i dobrá hra jako The Evil Within.
-
-
Dishonored. *14*
-
-
Nekupoval bych F4, počkejte rok nebo dva. Znovu najmou externí firmu, která předělá jejich výtvor na pořádnou hru (což si umím představit, že s těma jejich enginama musí vyžadovat génia) a užijeme si opět alespoň z části to, co mělo být Fallout pokračování.
-
-
FNV jsem ještě nehrál, ale F3 byla rozhodně parádní.spíš bych ale počkal na DLC a GOTY verzi. to je u bethesdy taková klasika :)
-
-
ty asi nebudeš moc chytrej
-
-
zrovna ty nemáš právo používat větu "ty asi nebudeš moc chytrej" ani při rozhovoru s rozbitou židlí.
-
-
a proto v reálu delám vedce
-
-
Já v reálu dělám s EEG a lidi jako ty ke mě radši vůbec nechodí.
-
Ja v realu delam psychologa a lidi jako GGG jsou konzolovi fagoti.
-
*1* *1* *1* dyť přesně to říkám.
BTW: školní projekt ve kterém z dřívek od nanuku vyrobíš větrný mlýn z tebe nedělá vědce.
-
-
-
-
Já jsem si jen kdysi tiše přál, aby najali (nebo alespoň přizvali) originální developery F1 a F2 k vývoji F3. Bohužel se tak nestalo a výsledek byl Foblivion. Ale neříkám, že by si tu hru nikdo nesměl užít, jen pro mě to bylo zklamání.
-
-
Tak Obsidiani, kteří min. z části dělali F1 a F2, udělali Fallout New Vegas ...který je vlastně právoplatným F3. ... F3 je pouze zkouška enginu :)) ...ikdyž to taky není špatná hra :)
Takže kdo nehrál FNV a českou modifikaci F2 ...Fallout 1.5 resurection ....šup šup instalovat a hrát.
-
-
-
-
Napřed XCOM 2 teď Fallout 4 a to jsem si myslel že po Zaklínači a GTA 5 na pár měsíců už nic moc zajimavého nepřijde *1*
-
Přestože mě nový Zaklínač neoslovil, říkám si díky bohu za to, že máme CD Red a Bethesda má nějakou konkurenci... Toto je totiž ve srovnání s novým Zaklínačem (trailery, hra) boj o udržení v druhé lize...
-
-
To by mě zajímalo co tě osloví? *7* Když né Witcher 3 *8*
-
-
Fakt máloco - u Witchera prostě nepřekousnu (nebaví mě) souboje...
-
-
Me treba dvojka taky vubec nechytla...
-
-
-
-
A co teprv až proběhne downgrade, prý je to dnes normální a OK někteří povídají:D
-
Me hlavne prijde na hlavu, ze si vsichni stezujou ze to neni tak graficky skvely jako zaklinac 3 nebo jiny hry....pokud chcete takhle super vizualne zpracovany hry, tak se modlete za zaklinace 4 nebo pokracovani tech vasich oblibenych her. Tohle je proste Fallout a skalni fanousci milujou jeho pribeh a zasazeni, popr. i humor atd. Fallout nikdy (a to doslova v zadnem dile) nebyl o vizualni strance...F1 a F2 na svou dobu klasicka grafika a je to pecka i dneska, Fallout 3 a FNV, dve hry se stejnou grafikou a presto se lidi dohadujou ktery dil je nejlepsi (takze to o grafice asi taky moc nebude). A odsuzovat bethesdu za to ze ma bohatou zakladnu modderu a dava jim prostor a prostredky na realizaci jejich vizi, to je taky podle me blbost.Bethesda proste vi, ze lidi si chtej tu hru doladit podle sebe
-
-
Bethesda proste vi, ze lidi si chtej tu hru doladit podle sebe.
Oprava: Bethesda proste vi, ze lidi si opraví hru jak mělo být a proto to vydá v takovém stavu.
Grafiku to nemělo lepší díky špatnému a starému enginu, také se na to vy*ali. To je celé. Proto to opravovali modifikace (oprava je na místě, když to bylo rychle, kvalitě a mohli to lehce udělat ve firmě a nemusel to děla amatér...). Starej Fallout vypadal v dané době dobře. Velice dobře. To se nedá říci o těch 3D Falloutech.
Atmosféra, humor atd....Jo. Ale kde máš příběh v RPG? Ten tam je hloupý stejně jako ten svět a chování lidí. To se nemůže měřit se Zaklínačem (škoda, že je zde pouze Zaklínač u velkých her). O to více to je horší. Když již tedy nedali prostředky aby to nějak vypadalo, tak by je mohli dát do smysluplného a uvěřitelného příběhu a světa.....Vždy jsi tam dělal zásadní rozhodnutí ale v navazujících dílech to nějak nebylo....Od F1-Fx
Na oko super. Post-apo svět. Jakmile tam ale chodíš, sleduješ a děláš úkoly, tak vidíš jak trapné to je. Bavím se o F3. Wastelenad 2 měl o mnoho lepší úkoly a možnosti jejich řešení. Šlo to pokazit, netuším co je dobré co zlé, šlo to řešit aniž by jsi tušil, že jsi něco vyřešil apod....
A fandy to bude bavit. Určitě. Od toho jsou fandové. Více snesou než začnou kritizovat. Aby začala odcházet základna fandů, to by to museli tedy hodně pokazit....
-
-
Mne sa tato grafika celkom pači, Bethesda nikdy neposuvala graficky vyvoj vyrazne dopredu, ale pokial takto naozaj bude vizerať hra, budem spokojny...
-
No, nevím. Zatím mi to hodně připomíná Fallout 3 s trochu lepší grafikou... Ale těžko soudit.