Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehledě na hatery a pesimisty, JÁ se těším, ať už hra bude jakákoliv.
  • Doufam, ze to budou zase delat spolecne s Obsidianama jako F:NV, protoze co si budem povidat. F:NV >>>> F3. Pribehove uplne jina kava, i co se tyce moznosti. Nechtel bych at to dopadne jako F3, promarneny potencial, jednoduchost, tupe questy a hodne chaby storyline. Ale i tak se kure*sky tesim :D
    • jindra.veliky
      "promarneny potencial, jednoduchost, tupe questy a hodne chaby storyline" to sedi i na Skyrim *4*
      • Samozřejmě. Ale ze všech Bethesdích her to nejvíc sedí na tu nejhorší, Oblivion.
      • copa ti dnes ošklivého ve školce udělali Jindřišku, že jsi takový naježený?
    • tak ctu prej, ze ne... tak aspon at do toho vlozi vice citu a mene copypaste :D
  • no teda nevim ale mam pocit ze uplne stejnej obrazek i s tim psem byl jako upoutávka na F3
  • Naprosto podprůměrná grafika. Kdo tvrdí opak, má značné problémy se zrakem a měl by urychleně navštívit lékaře. Jaká to bude hra, samozřejmě nikdo neví a momentálně lze hodnotit jen tu grafiku, která je prostě špatná. Absolutně nechápu, jak tohle mohli vypustit do světa, protože to vypadá fakt neuvěřitelně špatně.
  • Ten čokl vypadá hůř než v Ghosts. Tohle by dali i starý konzole?! *7*
  • yuri337
    13let starý Gamebryo engine, no fuj..
    • drasta
      Bohuzel mam pocit ze problem neni jen v enginu... Krajina v jejich hrach skoro vzdycky pusobi velmi neprirozene a ani zminene mody tomu casto moc nepomahaji.
      • v jakých open worldech ti krajina připadá přirozenější než ve Skyrimu?
        • Kozy
          GTA 5, Wicher 3?
        • drasta
          Spis se ptej v jakych open worldech se mi krajina zda min prirozena. Byl by to mnohem kratsi seznam. Tady je:
        • Mluvis o ty prirozeny krajine, kde velehory v dalce prebehnes za 3 minuty pesky na druhou stranu? Nebo o ty prirozeny krajine, kde behem minuty prebehnes dzungly, poust a snih?
          • Ne, ptám se, v jakých open worldech je krajina přirozenější. Není to těžká věta na pochopení, věř mi.
            Btw, jaké džungle a pouště máš na mysli?
            • To je jednoduché. Witcher 3. A nebo třeba taky aplha Kingdom Come. *3*
          • A co přesně má společného grafika s designem lokace? No ty kráso to je moc.
    • V základu hnus, ale jinak, nejlépe modifikovatelný a s mody vypadá lépe než, kde jaké hry..
      • H o v n o taky vylézá v různých modifikacích ale smrdí pořád jako h o v n o.
  • Tak nevím, když vyšel Skyrim tak jsem zíral na tu nádheru... ale tady jsem měl dlouho pocit, že je to fake video, který někdo udělal ve Falloutu 3. Grafika je pro mě u her od Bethesdy důležitá - vtahuje mě do herního světa. Tohle mě moc nevtáhlo.

Samozřejmě se na Fallout 4 těším, ale v době Dragon Age Inquisition a Zaklínače 3 už bych čekal od hry, která vyjde někdy za rok přeci jen něco víc. Vždyť i béčka typu Dying Light vypadají dneska perfektně...
    • grafiku bych moc neresil, stejne nakonec vzdy byla dostacujici a kdyz uz byla zastarala, tak to vyresil nejaky mod. porad lepsi nez vypustit upravene video s grafikou, kterou mozna rozjedeme dva, tri roky po vydani i kdyz i to je pekne od vyvojaru, ze mysli, tak dlouho dopredu *2*
  • Klasika, engine uz 10 let stejnej,ale ja je chapu. prachy co by musely jit na vyvoj novyjo engonu se vrazej do reklam, celej team se nic novyho ucit nemusi pracovat s tim uz roky umej a muzou to spatlat za par susnu . vsak vona to komunita pak dodela zatimco budem na bahamach vymejset revolucni tes 8 nebo f5 na stejny enginu :) komedie, ale jak kazda hra od bethesdy za 2 roky od vydani s tunou modu super zazitek na dlouhy zimni vecery.
    • Tak bud rad ne? Zadna jina firma tak dobry hry pro mody nedela *1*
  • popravdě mě to moc nezaujalo. možná jsem teď přemlsaný witcherem, ale totok bylo naprosto chladné a nijak mě to nevzalo. a prvoplánové citové vydírání psem a malými dětmi mě spíše otravuje než cokoliv jiného
    • "prvoplánové citové vydírání psem a malými dětmi" - jo, souhlas! a i ta retro hudba mi už osobně připadá tak nějak jasně cílená a předvídatelná (jo a ta totálně generická do falloutího světa nehodící se orchestrální hudba ve zbytku videa, ach jo..)
  • MrKirby
    Chapu, ze hry nejsou jen o grafice. Ale od takove velke firmy bych cekal neco vic. Zvlast kdyz mame dukaz, ze lze udelat obrovskou propracovanou hru, ktera zaroven vypada skvele. Ano, treba Zaklinac. Ale je brzo. Uvidime.
    • spoock
      No, vzhledem k tomu jaké chcou udělat na E3 haló, tak je to fakt studená sprcha. Alespoň nikdo nebude čekat nereálné věci. Hlavně ať to není tak zabugované jako předchozí hry, dají tam nějaké nové mechanismy a třeba jim odpustíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit