Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
na cem to bude bezet ?
dalsi gamebryo bych asi neprezil XD -
A Bethesda bude iba publisher alebo aj developer? Prvé dva Fallouty aj New Vegas mali úžasný živý svet plný vzťahov, čo je podľa mňa presne to, čo Bethesda nedokáže vytvoriť. Aj v Oblivione, Skyrime aj Falloute 3 som mal pocit, že v hre sú len panáci bez rozmeru a motivácií hovoriaci nastavené vety. Ilúzia sveta so zákonitosťami na mňa v tých hrách vždy fungovala len pár hodín, preto sa bojím, že ďaľší Fallout vyvíjaný v Bethesde bude taký istý. Grafiku neriešim.
-
-
Sak tu licenci koupili jen proto, aby si z toho udelali dalsi zdimacku na $$$, a zjevne to funguje, takze proc na tom neco menit? Ted akorat potrebujou poleci megapruset s teso. Takze frekvence vydavani srackometu se nejspis znasobi.
-
dvě slova: Todd Howard
-
-
Video je pro mě zklamáním ani ne kvůli grafice jako takové, ale pro nedostatek atmosféry. Už od dob Heretica jsem si oblíbil temnější barvy... asi i proto se mi tak líbí Stalker, Fallout 3 nebo i Far Cry 2. Jenže tady ve videu na F4 je to najednou moc barevné, podobně jako třeba nové Far Cry nebo Dragon Age. Neříkám, že to jsou špatné hry, jen už to pro nemá tu atmosféru.
-
-
Mě ve Falloutu 3 otravoval ten hnusný zelený filtr, takže trocha barev mi vůbec nevadí.
-
-
Zajímá mě, jak vypadal falloutí svět před válkou, takže i za tyhle krátké prostřihy jsem rád. Jen houšť a větší kapky. *4*
-
No radši bych byl za New Vegas 2, ale klidně by to mohlo být New New Orleans nebo New New York *1*
-
-
Bude se to odehrávat v Bostonu.
-
-
To je mi jedno když to bude dělat bethesda a ne obsidian, když to bude dělat bethesda tak ať je to třeba na marsu
-
-
-
Jsem zvědav na to až jednou bude grafika fotorealistická na co si dětičky budou stěžovat potom :D
-
-
Ze howno v zachodu realne smrdi *15*
-
Že se to seká *1*
-
-
To je hnus velebnosti jdu blejt. A BUDE HŮŘ!!!!
-
Docela ostuda, že ty renderované filmečky v F1 a F2 vypadaly tak tisíckrát líp než tento humus. Nejsem nijak vysazený na grafiku, ale tady jde prostě vidět, že Bethesda má naprosto neschopné grafiky... I Mafia 1 se svými photo-sourced texturami vypadá víc next gen než tento bethesdí trus.
-
jůůů, pes *14*
-
FANTASTICKÉ OBRÁZKY Z FALLOUT 4!! ČEKUJTE TO!!! SWAG!! ILLUMINATI! 2015!! NEW
http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-04-obrazky-z-fallout-4-jsou-fantasticke