Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně tam teda dost chybí draci *16*
    • Nemyslíš párače *3*
      • Ne já myslím klasického draha. Přijdeš k němu prokecneš ho, on ti dá poklad popřípadě ho zabiješ a vezmeš si princeznu. Prostě jak to bývá v jiných RPG. Jinak tahle hra nemá právo říkat si RPG!!!
        • RPG- role playing game.... Fallout zrovna patří mezi hry které rozhodně mají právo se nazývat RPG.. Pokud mě paměť nešálí tak mraky rozhodování a upravování svého hlavního hrdiny tato hra nabízí :D Nesmíš za RPG hry brát pouze Diablo ;)
          • Že na to co napsal vůbec reaguješ.. *7*
            • Pravda :D
  • Těšim se konečně něco jiného než je zaklínač 3 ,nevim co na něm všichni vidí ,ovládání na pc je peklo a automatické útoky tomu moc na atmosféře taky nepřidávají. Připadá mi ta hra laděná celkově ovládáním jen na konzole.
    • Zagro
      Lidi jako ty se asi nikdy nenaučí ovládat kombo myš + klávesnice. Ovládání u Z3 je naprosto bez problémů. Nechtěl bych vidět, kdybys měl ovládat na nějaké větší úrovni quaka, by ses asi zbláznil...
    • *1*

Popelka je šaman.
    • Asi beres drogy nebo jsi Z3 vubec nehral. Jake automaticke utoky? A ovladani? Proti DS je luxusni. Me tam chybi moznost zafixovat si kameru na zadech, tak aby pri otaceni automaticky rotovala i kamera. Jinak je celkem v klidu.
  • Osobně si počkám na Fallout od Obsidianu...z příběhu ve Falloutu 3 se mi chtělo zvracet.
  • vyzera to ako fallout v style sims. tesim sa ze novy fallout trailer sa pacil ale zaroven som akoby sklamany. ale tak ktovie mozno hra bude fajn. aj f3 bol vpohode na jedno prejdenie
  • těšíme se! *14* *14* *14*
    https://www.youtube.com/watch?v=pQkd7afLBNk
  • RazorProduction
    Jak napsal uzivatel (Pan hráč) Grafiku vem čert...co nevidět po vydání tu budeme mít módy a každý si bude moct vybrat, jak si vizuál upraví.....,ano,zase bude muset komunita dodelavat neco,naco vyvojari su skratka lini. *7*
    • módy na konzolích? pouč mě.
      • Konzole pro hraní bethesdích open world her?

Nepředstavitelné. (Ty hry vážně modding potřebují. Jako sůl. Bez soli jsou tak prostinké, tak plytké, tak... nechutné. A může vařit třeba král Já První.)
        • najednu stranu souhlasím, že konzole na shity od Bethesdy nejsou dobrý napád, ale na druhou stranu mi vysvětli, co grafické mody, úpravy interface apod. změní na prostinké a plytké hře o které píšeš. Ta hra pořád bude mít stupidní příběh a generické questy i přes tuny modů. Nejlepší lék je hrám od Bethesdy se vyhnout, ušetříš čas, nervy i peníze.
          • No já s tebou v podstatě souhlasím *1* ale naštěstí existují taky modifikace gameplay mechanik a s Project Nevada se FNV už dal trochu rozumně hrát. A úpravy interface mohou být kupodivu docela zásadní věc, nápad hrát bez viditelného interface dokud ho nepotřebuješ a jeho provedení (především Gopherem) je výborné. Myslím že třeba CD Projekt a nejen on se výtvory modderů inspiruje, což je samozřejmě moc dobře.

(Problém je v tom, že moddingem Skyrimu jsem strávil snad víc času než jeho hraním a hře to stejně zas tak moc nepomohlo.)
  • A ve Falloutu 2 ti nevadilo treba Vault City, ktery bylo hezky cistoucky se super vyspelejma futuristickejma budovama?
    • ja som tam teda futuristicke budovy nevidel, boli tam jednoposchodove baraky s elektronikou z vaultu
      ale cistucko tam bolo, mali tam otrokov :)
    • Ale to bylo město postaveno dlouho po válce *7*
  • by the way, ja jsem skalni fanda F1 a F2, jsou to moje top hry, ale F3 neodsuzuju, dokonce ho ted hraju po druhy v ultimatni edici a je to super hra, F:NV uz vubec ne, na tohle se tesim a zahraju to

taky ty hry maj na ruznejch ranking serverech kolem 9/10 uplne vsechny a vlastne to tak maj vsechny hry od bethesdy, Skyrim byl ok, Oblivion me tolik teda nebavil, ale taky se to dalo, tak nevim, o jakejch nekvalitach her od Bethesdy se tady mluvi
    • bethesta od rpg hier v 90tich a 00tych rokov sa posuva ku arkade, tam je ta nekvalita
      rpg - vyvija sa postava (vsetky tie baldursy, old republicy a pod)
      arkada - vyvija sa hracov skill(bethesda od morrowindu vyssie, dark souls, apod)
  • Fallout je moje nejoblibenejsi hra. Co je tohle za srajdu?!
  • Jsem jedinej, komu vadí, že to nebude isometrické?
    • drasta
      Neni nad to kdyz musis cestovat po rozhlehlem svete tak ze drzis W...
    • A počítal jsi s nad s tím, že to bude v izometrickém zobrazení?
    • Určitě ne..
    • Chim
      Ne.

EDIT: I když v případě Bethesdy je možná dobře, že to isometrické nebude. Alespoň nebudu mít nutkání si to byť jen zkusit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší