-
Z recenze na tiscali je mi na bliti... Zaklinac který mel sice peknou grafiku ale po 2h byl nudny a stereotypni, s craftem který ani craft nebyl, s postavou co se zasekávala o kazdej kamen atd.... hodnoceni 10/10.
Fallout 4 - se super atmosférou, skvelym craftem a moznosti staveni vesnicek 7/10 ....
Realita je takova ze 7/10 mel dostat Zaklinac 3. -
-
Dobrej pokus *3*
-
nesmysly. Fo4 je objektivne na 4/10. jsi mimo misu.
-
-
kokos ty normalne neprezijes ze se to nekomu libi a nedostatky nevadi se zblaznete.. inteligentni clovek by to oduvodnil normalne sam za sebe tyhle vase hned nepratelske reci o vas vypovidaji jen jedine .. ze vas nazor nema vahu.. ale jen ktomu zaklinaci ze by si zaslouzil min.. taky bych rekl ale sou lidi ktere to neskutecne bavi viz treba recenzator zaklinace takze proc ne je to o tom jak to komu padne
-
-
Co meles. Ve F4 se zasekavas o kazdej sutr na ceste....
-
-
Dle steamu 41 hodin a příběh dohrán. Tedy již můžu finálně hodnotit. Pecka. Jedním slovem. 9/10. Ano an bugy jsem ke konci hry nakonec narážel často, ale nic zásadního. Pád hry 1X. Takže, příběh je podle mě super, navil mě takže nechápu, proč to hodnotíte tak špatně? Dokonce mi bylo líto syna, dojalo mě to. Takže 9/10 příběh zvuky a hudba - nemám jediné připomínky(Bravo Inon Zur) 10/10 grafika - super nejsem náročný, scéna pěkně nasvícená, textury ok 9/10 optimalizace a bugy - 7/10 herní doba - 10/10 no žena mě málem zabila a to mi ještě spousta prozkoumávání a side questů zbyla... Za mě tedy finálně 10/10 bavil jsem se a o tom to je. Nelituji že jsem koupil, Zahraji znovu 100% Mějte fajn večer!
-
-
Textury OK??
Příšerný lowres textury *7* Chtělo by to rozhodně HD textury... -
-
tak to nehraj na lowzoli a nebo na kalkulačce.... né sry tak jsem to nemyslel textury jsou sice místy slabý ,ale neplatí to v každém případě. Na druhou stranu někteří rádi uvítají menší velikost na disku
-
-
30GB je pomerně dostačujících na normální nerozplizlý textury... *7*
-
-
-
jo, chtěl jsem ještě říct, že mě akorát vadilo to množství zbraní. Spousta dostupných normálních pušek a pistolí plus super energo zbraní versus trubkové zbraně na ten samý způsob. Dal bych přednost spíˇˇs těm trubkovým home-made s možností upgrade plus rare zbraně z doby před válkou. Takhle trubkovky ztrácí smysl...
-
-
Vcera sem poprve testoval artilerii a vykouzlilo mi to usmev na tvari. Jen skoda toho mizerenho dostrelu. Kazdopadne me osobne fallout bavi mnohem vic nez witcher.
-
-
A o zábavu jde především, bohužel je možné že se tady na tebe teď snesou pohrdavé poznámky, těch si nevšímej a hru si užívej *3*
-
-
ani nevím co mám zmáčknout když budu chtít stavět *8*
-
10/10 dostava jen koridor hra jako Bloodborne, takze tech 7/10 je uspech, sem necekal, ze je to jen o 1 bod lepsi nez nejhorsi hra vse dob a to Alien:Colonial Marienes.
-
-
než něco vytrollíš, tak přemýšlej. Není moc her s vertikálním level-desingem a ano, Bloodborne mezi ně patří. Ono, udělat placku ala Wicher 3, není moc kreativní.
-
-
Proč si asi Fallout4 nezaslouží vyšší známku a jiné hry ano s příslibem toho že až bude patch bude to lépe... špatná hra to totiž rozhodně není jen zastaralá a zabugovaná.
Nechápu ty nesmyslnosti jako že můžete jít do questu s nižším levelem no dá se ale to je tak všechno takže si ten quest člověk odloží a pojede jinej nižší... *7* -
-
Jacku... nalej si panáka Jacka a nech to být, ono se to nějak vyřeší ;)
-
-
V open world single rpg nema serie TES i Fallout konkurenci, ale hrat to hned po vydani je cire blaznovstvi a masochismus *15*
-
-
Ani jednu z ich hier som nedohral a myslím si, že sú také nemastné, neslané....šeď a nuda....a ten ich príšerný engine a grafika, ktorá mala byť už dávno v koši.
-
To ze nemaji konkurenci neznamena, ze jsou jejich hry super.
-
-
Podle vkusu kazdeho soudruha. Mne super prijdou. Hlavne Morrowind byl zjeveni a naplneni mych snu *8*
-
-
no jo morr byl super ale taky jejich posledni podarene dilo ..taky jim tenkrat teklo do bot ..ted uz to jde do kopru ale co hl ze ucet pekne boptna i za sebe vetsi koko..
-
-
-
-
Je možné bez problému porozumět světu a příběhu téhle hry bez znalosti předchozích dílů? Nechce se mi a ani nemám čas hrát 3 nebo new vegas. Díky *3*
-
-
klidně vynechej i čtyřku a začni s jedničkou, pak přejdi na dvojku... no a pak zapomeň že nějaký další fallout vyšel.
-
-
V čem je dvojka lepší než New Vegas nebo 4? Osobně považuju dvojku za první špatný Fallout. Klišé záporák, klišé příběh, klišé svět (NCR, Vault City...)... absentující atmosféra postapokalyptického světa první hry, absentující atmosféry boje o přežití, základní příběhová premisa (vodní čip už jsme zkusili, co takhle GECK?)...
-
at zacne 1ckou ,,,2jkou a pokracovat muze fallout 1.5 resurrection... pripadne zkusit fallout taktik nebo fallout online 2238..a mozna jako ochutnavka van buren
-
-
To neni problem. A trojku ani nehraj. Ja ji hral nedavno a uz nemam na New Vegas vubec chut. Ctvrty dil vynecham, protoze to je opet Bethesda ktera si zase udelala 'to svoje'.
-
-
Z mojeho pohledu to je dobra hra, zabavna. Nektere věci stoji za starou backoru, jako třeba pipboy, nektery textury jsou vazne hnus, a propady fps v nekterych interiérech jsou dost velke (bezi to hur nekde uvnitř nez venku). Ale jinak tomu zatím nemam moc co vytknout, bezhesda proste hry dela takhle, nekomu to nevoni někdo se bavi. Za me zatím slabších 9/10, uvidim az to dohraju.
-
Nejlepší jsou ty dřevěné stavby které přežili atomovou válku. A to prosím když jede výtahem dolů, tak zrovna přichází tlaková vlna. Nehledě na to, že kdyby člověk koukat do toho výbuchu tak by poté prd viděl. A to ty baráky nikdo nepostavil, jsou jak byly jen částečně poničené...
Btw zkoušel někdo čekat když říkají aby jste běžel do krytu? Počítá s tím hra a tedy bouchne bomba a konec hry? Nebo tam mohu čekat hodinu a pořád bude NPC řvát, že budou padat bomby.
Dal jsem si to znova a stejně nechápu to zmražení. Jak mohou zmrazit člověka který drží u sebe dítě? Co to je za kravinu. Každý by musel být extra aby každý mohl být připojen na přístroje atd. To je prostě...Jako tak nedomyšlené. Klidně by šlo udělat jiný příběh anebo začátek a ne tohle. To je opravdu divný.
Nevím co tam maká za lidi ale když jinde to udělají nějak lépe a hledí i na drobnosti, tak to asi lépe udělat jde. Ne dokonale ale lépe. -
-
Keyz - expert na cryostazi..seznamte se:)
-
Nedokážu si představit, jak ty sis mohl vůbec v životě jakoukoliv hru užít.
-
-
Lehce. Nebyly tak hloupé, že jsi to viděl ihned a často.
Kdyby do té rakve kde stojíš dali něco anebo postavy extra.... Stejně by to bylo blbě ale již by to nebylo jako pěst na oko. Takových kravin tam je více a určitě více bude. Pak tomu světu obtížně věříš. To samé atomové válce. Stačí ale aby někdo udělat něco lépe a hotovo. Již to často přehlédneš a spíše tomu uvěříš. Bethesda se zatím stále nenamáhá.
To pak ocením snahu a ne odfláknutou práci. -
Ty vole, prej rozhlidnout po mestecku..padaj atomovky a on by sel na prochazku a koukal jak se hybe listovi v korunách stromu:)
-
-
Chápu že se snažíš tvářit pozitivně a že F4 si prostě koupi zasloužilo ale už to začináš trochu hodně přehánět. Jak žikám je to nedostatkem her vše je odložené nebo stálo za houby ale ne ted sem přifrčí jiný aby mi tvrdily že jsem bud hodně dobrý hráč nebo deb1l. *7* Pravda je taková že mám pravdu. Bud jsou to rozbité hry nebo mp only...
-
-
Ty seš jak největší troll games.cz každopádně tobě vadí lidi co píšou, že je to baviloa je to dobrý a ty si furt jedeš zas ty svoje názory pořád dokola...stačilo jednou děkujem.
-
Jsi hodne hloupy hlupak.
-
-
Díky a dáš mi pokoj? nebo tam kde budu psát já budeš i ty abys mi řekl jak velký hlupák jsem. Ještě že máme ten internet vid aby trosky v inkognitu ostatním říkali jak hloubý jsou... *7* takže poslední reakce pro tebe můj milý trollíku.
-
-
-
-
Užil by si hru která není tak deilní a zjednodušená?
-
-
Hele, já jsem taky takový detailista a u F4 jsem se fakt zasmál, očividně v Bethesdě nepočítají s lidmi, kteří si jdou vlastní cestou nebo nad něčím přemýšlí... Hned na začátku je to fakt úlet, už jak výjdeš z baráku, tak se ani nemůžeš rozhlídnout po městečku, všechno je okatě uzavřené a obklopené stromama... Nahoře jak přistává vertibird, tak ty pohyby stromů jsou jak z nějaké grotesky, navíc když vypne rotor, tak se ty stromy hýbou pořád *1*
Takových věcí je tam padesát na každém kroku. -
Myslim, ze tohle je ve vsech scifi. Daleko vic to srazi zjednoduseny herni mechaniky. Ale spatna hra to nakonec neni, pribeh je docela solidni, obsahu je taky dost. Svet je sice maly ale hodne narvany ruznyma lokacema. Dohrat mi to trvalo 36 hodin a to jsem umyslne hodne side questu skipoval.
-
Jo, zkoušel jsem běžet někam do řiti, místo do krytu, a sejmul mě výbuch =). Ale na čas to imho není, jenom má ta startovní lokace zřejmě neviditelný hranice, při jejichž překročení tě to zabije.
-
-
Presne, stat tam muzes klidne celej den, ale nesmis opustit vytycenou oblast, taky sem to zkousel. A peknej trapas je i rozsah vaultu ... coze, ubytovna pro tak 20 lidi? lol lol lol.
-
-