-
Po dlouhe dobe sem tady zacal cist recenzi a vydrzel az do konce.
Recenze je dobre napsana, chvalim. -
Je to porad stejny, ale Bethesda má silnej argument, Kdokoli může zkusit udělat lepší otevřenej 3D svět, s lepší atmosferou, lepším příběhem, lepší grafikou a hlavně lepším rpg systémem. Jenže on se k tomu nikdo tak nějak nemá. *16*
-
-
Presne tak! Jako witcher je super rpg, ale narovinu si rekneme, neni to tak uplne volny svet. Hlavne ve falloutu se vyjde z vaultu a muze jit clovek kdekoli se mu zachce. Jinak 7/10 je adekvatni, pro fanboye bethesdackych her (jako jsem ja) mozna 8/10 :D Ty dialogy jsou fakt sila.
-
-
Me se Fallout 4 libi stejne jako predchozi dily. Nevim na co tu vsichni nadavaji. O tom, jak silne me hra dokazala zaujmout hovori to, ze jak podobne psal i sam recenzent, jsem behal pul hodiny po baracich a shanel nejakou komponentu na novy upgrade pusky. Proste ty herni principy tahnou...
-
-
-
Autor je ještě hodný.....Bethesda tohle opakuje pořád dokola. Nedodělky, kašle na řadu věcí atd.
7 / 10 je takové neurazit. Klidně by to sneslo o něco méně. Tohle moc nepotěší menší studia kteří makají 24/7 aby vše sedělo jak má, aby se to ovládalo dobře atd. Zde AAA firma vydá zastaralou hru, vykašle se opět skoro na vše a prodává to vesele za slušné prachy....
Již jen pro ten příklad, by to sneslo větší kritiku a menší hodnocení. Proč mám jako čekat na mody? Proč? Však nejvíce stahované mody jsou poté mody co hru dodělají a opraví. UI mod zde určitě bude také rychle...To je neuvěřitelný přístup u AAA hry za pořádné prachy. Hnus.
Ještě k tomu příběhu. Ten začátek a nějakou dobu potom to je naprosto mentální. Nevím kdo to myslel ale asi u toho nemyslel. Samá kravina, reakce NPC zcela mimo. Zcela. Prostě tam proběhla válka a normálka, pak vylezeš a normálka. Dřevěný barák stojí, člověk má 4 možnost na odpověď a ni neví co postava vlastně řekne....Skyrim bez modů v jiném prostředí a v roce 2015...To není dobré za ty prachy. MGS, Witcher 3, Bloodborne a další. Vše ukázalo jak se to dělá a všude bylo něco extra. AI, Grafika, příběh, dopady příběhu, uvěřitelnost, akce atd...A vše vypadlo dobře. A tohle je co jako? Ale je tam pes. Tedy +1.... -
-
Jn je to odfláklé tohle bylo v roce kdy 2007 když byl Fallout3 ? nebo 08 a ted to samé + chyby lol jinak pes je užitečný a hodí se ale aby se tim zamázli chyby a hodil technickž stav přes palubu to asi ne. No.
-
jak napsal nekdo dole:
Hloupý scénář, šitovní grafika komplet vč. technických chyb, zabugované to je, zjednodušený nechci říkat tupě konzolovitý rpg systém, s předchozími Fallouty to nesdílí atmosféru, opakující se chyby z minulých dílů, plochý svět, hloupoučký systém otázek/odpovědí, docela akční přičemž akce respektive samotný shootplay není zrovna povedený, stupidní AI, stupidní NPC co dokáží zapříčinit game over atd...
Podle toho je pes aspon za 5 bodu *1* -
-
Hehe, pises: "...vc. technickych chyb, zabugovane to je...". Hele to hrajeme asi kazdy uplne jinou hru, ja uz mam nahrano pres 25 hodin cisteho casu a nenarazil jsem na jediny bug nebo technickou chybu. Hra nespadla ani jednou a i presto, ze jsem zurive prepinal do googlu a hledal tipy na netu - jine hry mi v takovem pripade padaji...
-
-
Witcher má nefunkční A.I, nefunkční combat, dost bugů a glitchů, dost omezující hratelnost. Metal Gear jsem nehrál, ale perfektní to taky určitě nebude, ale o Vánocích ho prověřím...
-
-
Perfektní není ani jedno. Ale na otevřené hry je to dobrý. Lepší jak tohle a to o řády. Zde jsem umlátil klackem borce co měl bouchačku, protože se jaksi pomalu otáčel a nějak zmateně běhal. Případně použiješ Vats který nikdo jiný nemá.
O grafice raději nemluvím a další věci to samé. Bugy? Skyrim měl problém aby šel dohrát a to neplatilo pro W3 ani MGS po vydání. Co si pamatuji, tak seznam změn pro Skyrim bylo něco jako: Oprava questu aby tedy šel jak má...a to tam bylo snad pořád. A to zcela pominu tupost postav + světa. To popsal Vávrům článek (http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711) A ejle najednou se ukázalo, že to lze udělat lépe. Witcher 3, MGS atd. A ne, že to nejde a proto to tedy je v Bethesda RPG hrách blbě.
Dokonce vydali neofic patch (mod), který teda řešil další tunu problémů.
Ale je tam ten pes. To je přeci hlavní :) Jo a lze tam nějak budovat něco. Smysl není důležitý ale je to možné.
Jako za delší dobu ve slevě, s DLC, s modama, s patchema to je bude slušné. -
-
Ale Witcher 3 pořád maskuje obrovskou mapou a velkými přesuny, že je to pořád "koridorovka" a o nějakém sandboxu nebo jak se tomu nadává, nemůže být řeč. Bohužel konkurence není...
-
-
-
-
Bethesda by měla dostat nějakou cenu za oblbovani videohernich kritiků. Takrka pokaždé vyda monumentalne vyhypovanou hru, která nasbíra skoro samá absolutní hodnocení, aby po pár tydnech až měsících vypluly na povrch nedodelky, bugy, konceptualni chyby a hráči zjistili, že je to vlastně prinejlepsim jen mírně nadprůměrná hra (viz TES série, Dishonored, TES online, Falloutv3)... Aspoň tady hodnocení odpovídá...
-
Tak jsem se před chvilkou přihlásil na gog a nainstaloval F1 a F2, když je zítra ten svátek a nebudu mít co dělat. x)
-
Pan Slavik ma ocividne koule jako boule! Jen tak dal, diky za recenzi, ktera se neboji nejit s davem.
-
Fantasticka recenzia, autor vyborne zhodnotil klady aj zapory a s 60 nahranymi hodinami sa rad podpisem pod kazd odsek. Za seba by som iba vypichol necakane kvalitne napisane niektore hlavne postavy, napr. Deacon je totalny simpatak a vodca BoS zase archetyp "chlapa na spravnom mieste". Od Skyrimu rozhodne krok vpred, snad na tom Bethesda bude v buducnosti stavat.
-
Pojdmě dát tisícovku: Fallout 4 > Witcher 3 s obrovskou rezervou...
-
-
Jop, to víš, no, dnes je prostě víc CoD a Shitworks usmrkanců, než hráčů normálních her. Z obtížnosti a propracovaného systému Zaklínače 3 by se asi zbláznili.
-
-
Stále hraju a osobne to zatim vidim tak na 5-6/10
-
bavi me, jak tady stejna banda "uvedomelejch" sracu, ktery hrajou jen kvalitni hry, kde jde v prvni rade o hratelnost a ne grafiku, nakonec pise plky o hruzny grafice f4...o to vic me to bavi, kdyz f4 kolikrat nevypada vubec spatne...
-
-
Hra vyzerá perfektne v pustine, so všetkou tou vegetáciou, hrdzavými vrakmi, super nasvietením...ostatné je už horšie a to tak, že fakt zlé. Hlavne interiéry, postavy...proste je to na AAA hru málo.
-
-
souhlas.
-
-
hratelnost je nezajímá, to by ve druhé větě, když pomlouvají Fallout, neglorifikovali Witchera 3.
-