Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popis hry ve videu mi připadá jako vylepšená dvojka, pro mě se stala po chvíli stereotypní a přestal jsem ji hrát, takže jsem začal dost pochybovat o trojce
    • BoB.2
      Je to tak jak píše mam splněno 45% odehráno zhruba 13 hodin a už mě to začíná pomalu nudit ale snad to dotáhnu do konce.
      • Ještě že je to v CZ co ? :D :D
  • Musim napisať že Far cry 3 je fakt hra o SLOBODE , slobode v zmysle volnosti pohybu. Hrac ktorý má rád takúto volnosť musi považovať tuto hru za Výbornu. pretoze kazdi ide inym smerom ,inim štilom atd. Chyby v hrach boli aj budu - mne ide hlavne o hratelnost A TA JE " mňam mňam " . chyby ktore sa tam vyskytnu mam u " prde.. " je to len hra ................ktora sa vsak podarila :-)
  • mohol to recenzovat niekto iny, pretoze to co je okomentovane v tejto recenzii ma len znechutilo. Hra je vinikajuca, vsade dostava vysoke hodnotenie, je to omnoho lepsia a podarenejsia cast ako FC 2. Tato cas je urcite lepsie pokracovanie jednotky ako dvojka. Moj nazor na tiscali recenziu 4/10. *4*
  • Hra je to velmi zaživná,projel sem to na středni se všim všudy za 2 dny,jen mi chybel posledni relik , nikde sem ho na mapě nenašel . : / Jeden vedlejší ukol mi taky nešel dokončit, ale to je tak vše co se chyb tyče. Včera sem to zahral na rychlo EASY jen hlavni přiběh + tuning postavy za zhruba 8-9 hodin jen kvuli druhe možnosti konce hry . FAKT mě překvapil onen konec když date odejit s Citrou ... smutné . Ted to hraju na HARD a pěkně si to vychutnavam pomaloučku . 98\100%
    • Ahoj kámo.
      Můžeš mně prosím Tě poradit jak hrát hru, kdy musím ohnivými šípy zabít nějakého tvora, který na mně srší oheň a já když napnu šíp a vystřelím , jsem ihned tuhej. Zasekl jsem se a nevím jak dále.
      Díky moc Jirka
    • Silně pochybuju že si to dohrál se vším všudy za 2dny.
      • DusanMPupak
        Proč? Mně se po dohrání ukazovalo 11 hodin a 15 minut a hrál jsem to jeden den. A to jsem se věnoval i dalším věcem než příběhu (prakticky maximální vylepšení postavy, vyšplhání na většinu stožárů, zabrání pár táborů, většinu vzdálenosti jsem nachodil pěšky apod.). Asi by to za další den šlo dokončit.

Druhá věc je, co znamenají dva dny. Technicky vzato to je 48 hodin. Pokud bude člověk spát a jíst i mimo hraní, tak třeba 30 hodin. A navštíví-li ten den například zaměstnání, tak třeba 15 hodin.

Kromě posledního případu mi to nepřijde nepravděpodobné.
    • :D ja si teda ten druhej konec pustil na YT...hrat to znova jen abych videl na konci jiny dvouminutovy video... *7*
      stejne je lepsi moznost klinout "vlevo" a zachranit svy pratele
  • Hodně lidí si tady stěžuje na nesmrtelné tygry a jiné zvířata mě teda nedělali žádný problém a lehkým kulometem padl i takové tygr na pár ran spíše jsem zvěř využíval ve svůj prospěch v nepřátelském kempu zvěř dodává hře tu pravou atmosféru džungle tuhle jsem viděl jak krokodýl stáhl kozu ze břehu vypálil jsem po něm z MP5 zásobník ale zmizel pod hladinou a vzápětí mě stáhl pod vodu kde jsou ho stylovou animací zabil mačetou :)
    • Keyz
      Když jsem sehnal kulomet tak pak to problém nebyl.Bohužel často vyskočí ze křoví a pak uberou hodně a na blízko se zabíjí špatně když jsou tak odolný.
      Jsou prostě hodně odolný a zbytečně to stojí munici.
      • No zrovna tygr mě nikdy nepřekvapil jdou slyšet na sto metrů stejně jako ostatní zvířata možná bys měl přidat hlasitost lépe se to hraje
        • Mato1987
          mňa štve že sa nedá nastaviť hlasitosť jednotlivých položiek ako je konverzácia, zvuky džungle, hudba a podobne oddelene...
  • Proč se CRYTEK zbavil FAR CRY značky? Nebo jak to, že to má ubisoft ? Může mi pls někdo vysvětlit proč nastal ten to epický fail ? (i když tam je to zas EA takže by to dopadlo ještě hůře *1* *1*
    • Náhodou, ač jsou nové Far Cry jiné, jsem velmi vděčný za open world střílečky které zatím vyšly ač má dvojka své mouchy a trojka táhne víc k mainstreamu. Popravdě je FC2 jednou z mojich nejoblíbenějších fps. Prostě je to už jiné, než FC ale rozhodně ne fail, k tomu to má dost daleko.
    • "jak to, že to má ubisoft ?"
      no asi preto, že tú hru pred 9 rokmi financoval a vydal *7*
  • Koukal jsem, že už se chystá DLC, zatím exkluzivně pouze pro PS3.
  • Keyz
    Jaké používáte zbraně?
    Dle specifikací jsou všechny skoro stejné.Kulomet je skoro ve všem lepší jak puška.
    Co mně vadí u luku,že střílí hodně nepřesně.Často ten šíp letí mimo.
    Zatím je můj favorit kulomet.Silný,dobrý dostřel.Pak ta speciální brokovnice.
    Škoda,že pušky nejsou pro mně moc použitelné.Mají snad jednu výhodu.Lze tam namontovat 2 vylepšení.
    • kde se dá sehnat luk ?
    • Na začátku jsem používal MS16 Assault Rifle a M 700 Sniper Rifle. Později už jedině Bushman Assault Rifle, Shredder a Z93 Sniper Rifle.
    • Musíš se s tím naučit mířit, není to hned tak, ale už se trefuji dobře, také jsem to neuměl.
      • Keyz
        Je fakt,že když se trefí tak to je hodně silné.

Mně spíše vadí,že tam hodně hraji roli to jak se pohybuje ruka když mířím.
        Navíc s vylepšeným zaměřovačem kde se ukazují metry fakt nevím kam mířit.To je ale o cviku jak píšeš.Hlavně nepoznám jestli ten šíp trefil anebo ne.Často zvíře uteče a nevím jestli po zásahu anebo ne.
        • DusanMPupak
          Pokud zvíře trefíte dobře, tak neuteče. *2*

Kam mířit? Když to není někam opravdu daleko a pořádně šíp natáhnete, tak přímo na cíl.
  • Paulcz
    vypadá to zajímavě, akorát nechápu proč jsou nepřátelé vidět přes překážky..
    • montatatana
      Jde to i vypnout, jinak co uz rikali ostatni.
      • Mato1987
        kde sa to dá vypnúť prosím ťa, ja tam mám len nastavanie automatického označovania nepriatelov keď na nich zopár sekúnd mierim...
        • montatatana
          sry moje chyba. Da se vypnout jen oznacovani pres miridla zbrani. Fotakem to znaci furt.
          thx Ashnobe :)
    • USER47
      Pokud vím, podobnej mechanismus byl už v jedničce. Dalekohledem sis označil všechny nepřátele v okolí a pak už je jen odstřeloval jak kachničky. Akorát už si teda nepamatuju, zda byli vidět jen na minimapě nebo přímo na hudu, na výsledku to ovšem moc nemění.
      • NPC byla označena jen na minimapě
        • smejki
          a pokud se nepletu, byli tam vidět jen, pokud se hýbali.
    • Luke
      Ve videu je to několikrát ukázáno - pomocí foťáku je možné zmapovat pozice nepřátel a následně vědět o jejich pohybu. Pak jsou tam i obdobné "lektvary," které krátkodobě umožní totéž. Při dobré AI je to v akci předpoklad úspěchu, ale hra to nevyžaduje.
    • Mother_of_god
      Určite to pochytil od Hitmana
  • Hmm těším se, zatím mám za sebou jen úvod na zkoušku abych viděl jak hra šlape, dnes jsem dohrál Dishonored a asi se pustím hned do FC3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit