-
Skoda, ze si vic nepohrali s hratelnosti, ale nevadi, FC4 jsem vynechal a az to bude ve sleve za par stovek, tak do toho pujdu.
-
Ja som predchádzajúce diely nehral takže recyklácia mi nevadí. Práve tento diel ma zaujal svojim zasadením a atmosférou. Dokonca sú tam aj jemné prvky starostlivosti o váš kmeň.
Pravda, aj mne by sa viac páčilo keby to bolo viac o snahe prežiť vrámci pravekého spoločenstva ale buďme reálni, to by sa to nemohlo volať Far Cry a bol by to veľký marketingový risk. Koľko ľudí by bavilo hrať praveký kmeňový survival?
Takže vďaka aspoň za toto a za mňa dávam hre palec hore. -
nj, je to horsie jak the Order :D olejnik plz
-
Nic proti ale ty vase recenze sou o pice, pomluvit hru je jednoduche + autor je uplne mimo ani poradne neví co je ve hre za itemi, nevim jestli autor hral minimalne ale hra neni vubec spatna a navic muze to bejt prvni, druhej nebo treti dil ale ten zaklad je furt stejnej
-
S tím "vtipem" s firemní poradou, to je jako se starým slepým ovčákem, který už dosloužil. Vezmeš ho do stodoly s nabitou kulovnicí a odpráskneš ho. A to říkám jenom proto, že ho mám tak rád.
Far Cry Primal dopadlo přesně tak, jak jsem čekal. Doufám, že se toho prodá tak málo, že nikoho nenapadne dělat dvojku. -
-
Klasický Far Cry akurát v reáliách praveku. Mňa to láka oveľa viac ako predošlé diely ktoré som vynechal. A predpokladá že vďaka zaujímavému zasadeniu nebudem sám.
Je to úspešná firma s úspešným marketingom. Keby im radili ludia z diskusie tak nezarobia ani na teplú vodu. -
-
Trafil si klinček po hlavičke, je to tak. Dnes je v móde haniť a kritizovať prácu ľudí, než ich obdivovať a chváliť. Žial je to jeden z neduhov tejto skazenej "modernej" spoločnosti.
Urobil si ináč chybu keď si predošlé diely vynechal, ale dá sa to napraviť samozrejme. Neviem síce, ktoré FC hry si vynechal, ale odporúčam si ich zahrať všetky, fakt neoľutuješ. Teraz sa dajú zohnať za pár euro a ponúkajú obrovskú porciu zábavy :)
-
-
V akom zmysle? Hra dostáva nadpriemerne dobré hodnotenia a to ešte nevyšla PC verzia.
Ja pevne verím, že bude čoraz viacej far cry hier, nakoľko v porovnaní s baastom , šmejdami a šeďou čo ubisoft už niekoľko rokov produkuje, je to ich asi jediná značka, ktorá nestratila svoju identitu a je stále zábavnejšia každým novým dielom.
Ubisoft balastom som mal na mysli dojné kravičky ako AC, alebo šmejdy ako watch dogs, nadchádzajúci division, či nedávno rainbow six alebo splinter cell. Samozrejme sem tam sa objaví nejaká kvalitná záležitosť ako trebárs South Park alebo COJ Gunslinger ale to sú skôr výnimky. -
-
"šmejdami a šeďou čo ubisoft už niekoľko rokov produkuje, je to ich asi jediná značka, ktorá nestratila svoju identitu a je stále zábavnejšia každým novým dielom."
přemýšlím jestli se tu vůbec bavíš o téhle herní sérii, co je na tomhle dílu tak zábavnější to by mě teda skutečně zajímalo.
Tvoje zastávání bylo podloženo agrumenty tak možná u 3. dílu -
dyt tohle je typickej produkt ubi, kdysi vyrazna a zajimava znacka, v soucanosti jen dojnice s kazdorocnim (nebo obrocnim) datadiskem
-
-
Ako to myslíš? Prvý far cry robil crytek a okrem toho, že to bolo vlastne tech demo s príbehom to nič iné okrem prenádhernej grafiky ani neprinieslo. Far Cry hry začal robiť priamo ubisoft až od FC2, kde vývoj prebrala kanadská pobočka ubisoftu, mimochodom asi najlepšieho FC dielu. Séria si udržuje vysoko kvalitný štandard od doby čo sa tak stalo.Len si to porovnaj so AC alebo GR sériou kde kvalita hier išla nižšie a nižšie. dokonca aj SC séria po chaos theory za veľa nestála...
-
-
-
-
Byť to 3rd person game, kupujem hneď...vyzera fantasticky, len ma, kruci, nebavia tie hry, kde vidno len ruky a občas papuče
-
Paskvil a hovadina roku, tomu uz tenhle titul letos nic vzit nemuze.
Po sledovani gameplaye su zdesen, tohle je tak na 4/10. -
-
No, aby ses nedivil
-
-
:-D :-D dneska to začíná vycházet na PC.....takových komentářů??? Hrozný PC hra a hodnotí to tady Konzolisti :-D :-D Kde to jsme??? Ještě že to znám ale co ty lidi co to neznají?? Rozhodnou se díky hodnocení od Konzolistů :-D Hlavně jestli tam máte automatické zaměření na nepřátelské vojáky....jak je u stříleček na PS3,4 zvykem......všichni víme proč :-D :-D :-D
-
-
Kdyby si nebyl tatar, tak by jsi věděl, že na konzole to vyšlo v únoru ...
-
-
Ja osobne sa teším, až doteraz som ignoroval všetky videá okrem toho prvého oznamovacieho kde lovia mamutov. Dúfam teda, že budem príjemne prekvapený a som teda vážne zvedavý či to prekoná dvojku či aspoň velmi solídnu 3ku a 4ku...