Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Watch Out We have a Badass Over Here
  • Kronoss1
    Pokud na zákony sere pes, tak se divím, že už dávno nejsi ve vězení.

Nechci tě urazit, ale tvá vize je naprosto nesmyslná a nerealizovatelná. Byli tu mnohem chytřejší lidé, kteří se fenoménem svoboda zabývali a došli k názoru, že společnost bez pravidel přežít nemůže, protože by se lidé navzájem pozabíjeli. To je realita.
  • Kronoss1
    Ty si tedy představuješ anarchii nebo jsi nepochopil, co je to urážka na cti. Představ si, že bych zítra dal do všech novin inzerát s tvým jménem a fotkou a řekl bych, že jsi pedofil a podvodník, i když to není pravda. Podle tvé teorie by se mi nic stát nemohlo, protože by byla absolutní svoboda slova.

Slyšel jsi někdy, kde končí svoboda jednotlivce?

Absolutní svoboda = anarchie.
  • smejki
    ano, ale tady se řeší úplně jiná geneze.
    Crytek + Cry Engine = Far Cry, Crysis
    Crisis x Crysis = Rise x Ryse
  • Muzes byt prosim konkretnejsi v tom co si predstavujes pod svobodnou zemi? popr. co je na nasi zemi nesvobodneho?
  • Menttor
    Na zákony ti sere pes, jediný o čem tady hovořím je moje vize svobodného státu.

Možná ti to nebylo jasný, protože jsem nepoužil slova "moje", "vize", "svobodného", "státu" nebo "je"...
  • Menttor
    O čem to mluvíš? Já říkám, že v zemi, která se považuje za svobodnou, má být absolutní svoboda slova, tak prčo sem cpeš nějaký Švýcarsko?
    Zatím neexistuje žádná země, která by byla podle mých standartů svobodná, takhle to ukončím.
    Nevím, proč na mě vytahuješ ústavu...
  • Kronoss1
    Názor je názor a zákon je zákon. Uvědom si, že naše země je o mnoho svobodnější než například USA.
    Vzhledem k tomu, že naše Ústava vychází z Ústavy První republiky, která vycházela z francouzské ústavy, tak by to samé muselo platit i o Francii a přesto, že nemám o Francii valné mínění, tak se na Francii odvolávám.
  • Kronoss1
    Bohužel tě musím znovu opravit. Základem svobodné (přidal bych i demokratické) zemi či společnosti je Ústava a právní řád - zákony. Urážky na cti patří do občanského práva, kde se z velké části jedná o vlastnictví (dluhy, dědictví, spoluvlastnictví atd.). Pokud tě tedy člověk zažaluje za urážku na cti, tak by jsi se ocitl u občanského soudu a věř mi, že je jedno, jestli někoho urazíš v České republice nebo v Německu či Švýcarsku. Schválně neuvádím Velkou Británii či USA, protože jejich právo a právní řád se v mnoha ohledech liší.
  • Menttor
    Tak to máme asi odlišnej pohled na to, co "svoboda" znamená.
  • MikeiXX
    :D Pánové a dámy, debata ohledně tělesné hmotnosti, ochrany dívek a fitness zde pod FC nemá chybu. Doufám, že to Bětka čte a hledá si potencionální kance. ;)
  • Pokud tou urazkou zpusobis urazenemu nejakou skodu tak muzes jit pred soud ve vetsine zapadnich zemi ale otazka je co si pod takovou svobodnou zemi predstavujes... BTW. nase zeme je jeste porad svobodna.
  • Né všichni jsou takový nezbední puberťáci )))
  • Kolikrát sis usral ve vaně? Teď vážně. Neblbněte s těma skinny boys nebo Grygar vyhlásí další válku za 40% kvótu skinny boys do každé firmy!
  • Menttor
    Kronoss1:
    Proto píšu "ve svobodné zemi", snad si nikdo nemyslel, že mluvím o NAŠÍ zemi? *8*
  • Ok, teraz sa budem sťažovať ja. V utorok mám lekciu basgitary presne v čase podcastu. Mohli by ste to presunúť na pondelok? *1*
    (Nie, ja si to fakt presunúť nemôžem, učitel je moc vyťažený a ledva stíha toto)
  • A nejmenuje se to Crysis jen kvůli tomu, že to stvořil jistý Crytek v jistém Cryenginu? *15* *2*
  • Kronoss1
    Tak to, že někdo tráví v posilovně nějaký ten čas neznamená, že má nějaké komplexy. Pořád lepší být párkrát v posilovně než sedět jen na zadku - myšleno obecně.
  • Kronoss1
    Aby to bylo uvedeno na pravou míru, tak i za urážku můžeš jít před soud a to občanský. Člověk tě může zažalovat za újmu na cti.
  • Menttor
    Žádnej, protože když někoho urazíš, tak ve svobodné zemi nijak neporušuješ eho práva, narozdíl od případu, kdy ho zbiješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit