Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chceme Karla Vojtíška
  • GlaDOS
    Nechcete pozvat třeba Marka Krále, co píše o nezávislých hrách? Myslím, že by to mohl být zajímavý host.
  • Acindards
    Šmrncem jsem opravdu nemyslel obsahovou stránku věci, ale prostě ti něco do té hlavy sypají bez přestání, ať už jsou to bludy o Dádě Patrasové, nebo o tom jak dopadli Bin Ladina. Já nejsem žádnej fanoušek podobných pořadů, ale to co jsem viděl tak tempo mají solidní. A kdyby podobným stylem shrnovali novinky já nevim 15-30 minut, tak by to bylo každopádně lepší než jenom nekonečny debaty o tom jestli dřív bylo vajco nebo slipka.
  • TV s Ambilight vyrába Philips/TPVision
  • Jinak doufam ze Bludra zase pozvete :) ted si zaznamy poustim pri hrani Football Managera a je to slovy Lukase fakt dost super kombinace :D
  • muha
    Tak to pozor! Nie som si presne istý, myslím že to bol asi predminulý hpod (s melónovou príchuťou, zasvetený určite vedia!) a tak dobre som sa už dávno pri počúvaní podcastu nezasmial...
  • To je sice hezké, že má hlavně podávat informace, ale popularitu si tímhle účastníci neziskali a to je ten rozdíl.Lidi je poslouchali/jí a vědeli se, že se u toho zasmějí atd., že nebudou dostávat strohé info.
    KDyby tomu tak bylo tak věř, že takovou základnu posluchačů mít nebudou.Mě osobně si stačilo po odchodu kluků z Levelu poslechnout pár hpodů a opravdu jsem si řekl, že už nikdy více.No poslechnout...Vlastně jsem je ani nevnímal nebo jsem u nich usínal.A řekl bych,m že ne malá skupina posluchačů to vidí stejně.
  • zdeeneek
    K tomuhle nazoru se pridavam taky, neda se nic nez souhlasit. Jeste bych k tomu dodal, ze ucelem podcastu je hlavne podavat informace z herniho sveta a komentovat je. Cilem neni vytvaret megashow, u ktere se budete smichem popadat za bricha - jak se docela pocetna skupina posluchacu domniva.
  • Chceme drakena do podcastu:).
  • Preed
    Chystal som sa sem nieco napisat,ale pod toto sa mozem podpisat,asi tak nejak to je.
  • Možná tě to šokuje, ale to hraní her je živí.Podcast dělají sice zadarmo, ale i díky němu mají navštěvnost atd. atd.
    Vše souvisí se vším.
  • Ty jo metanol již účinkuje.
    Ještě, že na slovensku nic takového nemáte.
  • Trol.
    Tak se někdy jen informačně podívej. Šmrnc v jakýmkoliv smyslu tam určitě není (někomu se to každopádně líbí...)
    To jsou ranní, polední, odpolední, hlavní a večerní noviny a melou a melou, jestli to nedělají pod nátlakem z vyšších míst tak ty lidi v TV nejsou ani z daleka normální...
    Někdy je omylem zapnu a nestačím se divit co lidem pod záštitou exkluzivity nabízejí..
    AHA, Blesk jsou proti tomuto raubíři..
  • jasnacka, Toluen party *5*
  • lol to nejaka FETACKA relacia ? *11*
  • Trol.diskuzni
    To labrador: Šmrnc asi nebylo myšleno v tom smyslu, že jsou skvělé po obsahové stránce... Je fakt, že jsem televizi už nějaký ten rok neviděl, ale co si pamatuju (cca rok 2007?), tak vizuálně a tempem to bylo v pohodě - až na ten tragický sport a ještě tragičtější předpověď počasí (ale to je klasika všude).
  • Trol.diskuzni
    Spíš by mne zajímala reakce pana Poláčka nebo Grygara - ti dva by měli dle mého názoru zabrat nejvíc, případně vám dát větší prostor k vlastnímu názoru a ne si jen mlít tu svou (pan Poláček), případně zabíhat do iracionálních debat (pan Grygar).
  • Tak jestli Televizní noviny na TV Nova mají šmrnc, tak to klidně můžeme Flight Club nominovat na Nobelovu cenu.
  • Luke
    Přátelé - díky za reakce. Zkusíme nedávat nohy na pohovky. A ty ostatní věci taky. :)
  • Orthank
    Dle mého názoru podcast upadá od časů příchodu Pavla Dobrovského jako moderátora. Od té doby má FC jakýsi "řád", který tomu moc nesvědčí. Ještě když se k tomu přidá "rádio internet", "vesmírná", "letadlová" nebo nevím jaká loď, tak to na mě působí vysloveně dětinským dojmem.

Z celého týmu je znát jistá únava, jak je již psáno výše. U dřívějších dílu to na mě působilo svěže ještě z jednoho důvodu, a to z důvodu že podcast nebyl středeční nutností ale spíš příjemně stráveným odpolednem, bez scénářů a pravidel, jen s pár tématy z minulého týdne, které by stálo za to probrat.

K otázce Dana Vávry, sice dodává "šťávu" ale za jakou cenu ? Za cenu toho že jeho názor je ten správný a nejlepší, a kdo tvrdí opak tak je zkrachovalec atd. (viz věc Kickstarter a recenze na Skyrim a nejen to) podáno s patřičným decibelovým bonusem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit