Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Podle mínusek nebude sám, kdo tě "nechápe".
  • Fakt ti neni? Tak to je mi moc lito, ale to budes tedy retardak ty sam :-). Leda bys byl jeste mladsi, to by te omlouvalo, trosku.
  • Tak to je LoL. Steam jsem nainstaloval asi před 5 lety a od té doby jsem se o něj vůbec nestaral... systém jsem reinstaloval asi 1x ročně a steam jsem vždy jen kopíroval, instalovat ho pokaždé znova není třeba...
  • Veskoslav
    No třeba u her, co mají Windows Live či jak se tomu nadává, jsem se snažil jet ty achivmenty, body za ně získané jsem pak měnil za nové hry:)
  • Vsichni ne, ale ti kteri reaguji nadavkami a urazenim toho, jehoz nazory se jim nelibi, ti ano, ti hloupi jsou. Specialne to plati pro tebe, ty to delas casto a plosne, coz je pomerne silny dukaz toho, ze mas velmi nizkou socialni inteligenci.
  • Nepochybně podle kvality komentářů patříš k nim :)
    To ale bohužel na faktu, že achievementy nemají žádný smysl, nic nemění :)
  • Ježiš to sis někde přečetl, co to znamená IQ? Že to píšeš ke každýmu příspěvku? Máš asi nějakej solidní problém, psychiatrická péče je v ČR dobrá, stačí pár terapií a třeba se vyrovnáš sám se sebou a začneš se k lidem chovat slušně.
  • Ano, moje jsou a s kazdym rozumnym clovekem schopnym diskuse jsem ochoten a schopen inteligentne diskutovat o tom co rikam.
  • Veskoslav
    Škoda že mi není Těch 15:) Ale chápu, Vy 16 letí, co si hrajete na dospělé nám mladým závidíte *1*
  • Veskoslav
    A ty jsi ještě větší debill než jsme doufali, když nechápeš ani tak zjevnou ironii:)
  • Ma-li PC nahradit konzole, tak nejsou. Miliony hracu se za nimi na konzolich honi a uzivaji si to.
  • To je tvuj problem, ze nevis kde je :-). Jak jsem rekl, jsi nymand, ktery nevi kde ty chyby jsou, ale to neznamena, ze tam nejsou a ja na ne poukazuji.
  • Achievementy jsou zbytečnost :)
  • Veskoslav
    Já tam žádné NEXt nemám:( Nemám špatný Steam?:(
  • Rychle ti dosly argumenty. Vlastne jak se koukam, tys zadne nemel od zacatku, uplna nula jako vzdy. Chapu ze se snazis si zvednout sebevedomi vymezovanim se vuci me, to je v 15 letech normalni :-).
  • Ano vim, nejen ze jsem je pouzival, ale i programoval. Takze mi radsi nemluv o objevovani pocitacu.

Steam pamatovani stavu potrebuje, protoze ma tlacitko zpet. Maly priklad, spust steam, klikni na SPECIALS, klikni na NEXT 10, NEXT 10, NEXT 10 a klikni na prvni hru v seznamu. Klikni na tlacitko zpet a co se stane? Jsi na zacatku, takze kdyz se chces podivat na nejakou nasledujici hru, musis opet kliknout na SPECIALS, pak NEXT, NEXT, NEXT a teprve potom muzes jit na dlasi hru. To naklikani si SPECIALS, NEXT, NEXT, NEXT je stav okna, ktery se ztrati, kdyz prejdes do jineho okna a vratis se zpet. Moderni aplikace si stav okna bezne pamatuji u tech starych to bylo vyjimkou v dobe win 3.x to bylo vyjimkou. Napriklad souborovy dialog si drive nepamatoval, kam jsi ulozil nejaky soubor a vzdy sis musel tu cestu naklikat znova, dnes je standrad si takove veci pamatovat. Jeste explorer ve win95 (ktery jinak hnul s UI vcelku kupredu) se choval takto blbe a pri vraceni se z podadresare si nepamatoval, ktery adresar mel aktivni, coz znemoznovalo prakticky ovladani pomoci klavesnice a uz v te dobe to bylo povazovano za nemoderni opruz. Takze ja rikam, ze ty kecas jako stara blazkova a vyvrat to argumentem.

abcd: jiste, delam to naprosto bezne, zato od tebe si zadny nepamatuji :-)
  • Veskoslav
    Jistě pane retarďáku:) Proč tu vůbec s námi bezvěrcami a hlupákami ztrácíš čas. Piš si raději svůj legrační blog:)
  • Veskoslav
    Ano Jejdásku. Všichni jsme blbí jenom ty jsi letiště. Ne vlastně, to je Václav Havel *1*
  • Nepisu, ze tu aplikaci nezvladam, ale ze ma blbe ovladani. V tom je dost podstatny rozdil. Jsi schopen tuto nuanci pochopit, nebo je to na tebe moc slozity? To ze o tech chybach nevis je proto, ze jsi nymand, ktery tomu nerozumi, nikoli proto, ze tam nejsou :-).
  • No, holt nekdy napisu neco co pochopis a nekdy neco, co uz nepochopis. Ze to nechapes jeste neznamena, ze je to priblbly zvast. Ale v pripade ze nerozumis je dobre se zeptat a nechat si to vysvetlit, nez hned zacit urazet, ale to bych toho od tebe chtel asi moc, ze? Takovou uroven nemas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší