Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: do třetice všeho dobrého hrajeme Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
29.9.2015 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
To myslíte vážně?
Čtyři mise, z toho jste byl schopen dokončit pouze jedinou... a děláte tu závěry? Moc nechápu o co vám jde. -
pprečo 3x?..rád si pozriem gamesplay...ale tretí krát hra mimo "moju"misu..:/..prečooo...možno som už starý..na takéto...nenapíšem čo..bo by ma ukamenovali..:)
-
Začátek tam nechybí. Pirátská verze má jenom v sobě uloženou pozici z Afghánistánu a ti joudové všichni klikají na continue, namísto new game. Ono je to proto, že po prologu ta hra spadne.
-
achievmenty ti nenabidnu, bud se spokojis s timhle
http://postimg.org/image/vm4nw42fn/
nebo mas smulu *5* -
Prej neomezej víc, nestačí že ten Crack co je nejede zatím na starčích Phenomech II, to je myslím celkem velké omezení plus nějaká ta I5 taky hapruje... ono narvali spoustu nesmyslnejch prachů do Denuva a beztak im to je a vždy bylo k hofnu. http://cdr.cz/clanek/mela-vydrzet-roky-3dm-se-povedlo-cracknout-neprolomitelnou-ochranu-denuvo
-
Nechápu, proč piráty neomezej nějak víc, jako třeba ten škorpion v Serious Sam, ale ustřihnou jim jen kousek hry.
-
Přesně, proto ty japonce nechápu žena jakákoli je pro ně vyobrazená tak aby napadla ty nejprimitivnější pudy chlapa... *7* Je to sexy možná je i hezká, ale je to na hlavu - jestli to mělo být hlavně na efekt, aby se proháněla po čirých stráních v bikininách a roztrhaných riflých prosím a děkuji za mínusy... vždy potěší. *14* *5*
Neřikám že se přes to nedovedu přenést ale svým způsobem mi to i vadí... nejen u téhle hry... tot vše. -
samozřejmě ti to věřím, rád určitě nabídneš achievmenty jako argument debilee z RetardRace. A určitě jsi je všechny zabíjel i s Paz na zádech, že ano? *15*
-
samozřejmě ti to věřím, rád určitě nabídneš achievmenty jako argument debilee z RetardRace. A určitě jsi je všechny zabíjel i s Paz na zádech, že ano? *15*
-
ze tys to hral packou? ano, kdyz se jich objevilo vic najednou, schoval jsem se na par okamziku za neco, v tom vezeni me dokonce dokazala pred kulkama ochranit plachta hozena pres dratenej plot (sofistikovana ai stala na druhy strane 2 metry ode me, a s cervenou znackou nad hlavou se ji snazila marne prostrelit)
-
no bez tlumiče tam šancí nemáš, jedině že bys stál na věží a střílel a střílel jako deebil, kterým beze sporu jsi. *15*
-
ano, zacal jsem s pistolkou, ale, a to bude pro tebe evidentne prekvapeni, hned z panaka na vezi jsem dostal samopal/utocnou pusku a z kazdyho dalsiho vypadnul taky samopal / 30 naboju, a protoze neni problem zabit na 3-6 kulek kazdou slepici, tak jsem mel k zabijeni vic nez dostatek prostredku
-
"nejdriv jsem je vystrilel jak slepice a podruhy jsem to chtel zkusit stealth na hard, ale vystrilel jsem je znova jak slepice"
To je lež *15* Hezky jsi se prokecl. Na hard v Ground Zeroes nedostaneš ani zbraň ale jen uspávačku, čili jsi se určitě nemohl prostřílet. Navíc na hard asi dva zásahy a jsi dead, v podstatě je to jako TPS na hard nehratelné.
Díky za potvrzení faktu, že jsi deebil... -
Nechápu pane n proč máte pořád potřebu znehodnocovat inteligenci PC Master Race. Na to tady stačí LV a další.
-
Warez verzi prý chybí ten boží začátek (probuzení po letech z kómatu, velryba...) a hra začíná až s Ocelotem v Afganistánu. To jen informativně pro ty co hrajou warez, aby věděli, že jim tam jaksi chybí začátek hry a bůh ví co dalšího.
-
nejdriv musim zjistit, ze me hra nebavi a k tomu jsou tyhle gp docela dostatecny voditko
nerikam jim, proc se jim nema libit, rikam, co se nelibi mne a komu se to nelibi taky, at to ani nezkousi (usetri si ztratu casu s demem a gamesplayem)
jo a nekdy me bavi olejnika i jenom poslouchat, i kdyz nesdilim jeho vkus v ramci her, tak se mi libi jeho zapal, a ze pridava i informace okolo -
kdyby netvrdili, ze se to da hrat ruznymi zpusoby, a ze tam je vynikajici ai, ani bych to nezkousel, tomu ver
aby se nenachytal nekdo dalsi na tu propagandu, tak radsi uvadim veci na pravou miru
gamesplaye jsem videl tak hodinu, zbytek jsem mel jen na pozadi k poslechu, ground zeroes jsem hral tak dve hodiny, nejdriv jsem je vystrilel jak slepice a podruhy jsem to chtel zkusit stealth na hard, ale vystrilel jsem je znova jak slepice (nemam na to proste trpelivost, plizit se a tvarit se, ze je to napinavy, kdyz vim, ze odpor se nekona)
z toho posledniho gp jsem videl asi 15 minut, "plizeni" po betonu na letisti uz jsem se smal (o tom je vetsina hry, jako chytra horakyne schovana-neschovana), a pak jsem jeste koukal na usek okolo naky strazni veze... asi 4 vojaci, nas hrdina je 30? asi metru od nich, asi neviditelnej, jednomu da headshot, ostatni stoji jak prkna... zastreli jeste dalsi 2 a posledniho postreli, a co udela vynikajici AI? zacne splhat po zebriku
kdyby tam nejaka ai byla, cekal bych reakce asi nasledovne, slysim kulku a pada prede mnou mrtvola? smrdi to smrti, tak se schovam a zavolam posily -
No jen si to namlouvejte *1* a omlouvejte to žánrem "sci-fi", když právě v tomto žánru jde vymyslet cokoliv, takže mohla mít klidně třeba oblečení z nějakých speciálních nanovláken, které propouštejí sluneční světlo, ale zároveň mohou být z jedné strany neprůhledné apod.
Prostě polonahá tam je z 99% proto, aby fungovala jako eye-candy a honící materiál (ať už si to přiznáte a nebo ne) - to, že je to jinak třeba propracovaná postava je věc druhá a v tomto směru ji nekritizuju. Jinak ale přesně kopíruje představy čerstvě pubertálních kluků *2*
Přitažlivé hrdinky mi nevadí (spíš naopak), ale tady už je to fakt trochu "přes čáru" a obhajoby jejího vzhledu mi přijdou velmi úsměvné a naivní :) -
Hra me nebavi -> neklikam na gameplay -> nepisu do diskuze.
To by ovsem bylo racionalni uvazovani, zde mame neckbearda, kteremu tuk vlezl na mozek, takze sekvence akci se meni na: Hra me nebavi -> klikam na gameplay -> pisu do diskuze, abych lidem vysvetlil, proc se jim hra nema libit. -
co si vylizány nebo co? Co jsou to za proti-argumenty? Takže jsi očekávál akční nářez od stealth série, věnoval jsi tomu asi 5 hodin gameplay s Games. cz? Takže tobě už nedošlo po prvním shládnutí, že akční nářez se nekoná, jelikož tě většinou ustřílí? Ok, takže jsi dal druhý gameplay s Games.cz a zase to bylo moc stealthové a dokonce jsi koukl na třetí? Ok, nevíš co s časem. Dobrá, rozhodl ses na základě gameplay hru řešit a řešíš přesně co? Že Honza a Pavel to hráli moc stealthově s různýma vychytávkama? Honza předvedl různé řešení situací, neviděl jsi snad jak se kompletně proplížil na letiště a pak vzal zajatce? Neviděl jsi splnit misi jen pomocí helikoptéry a hrubé síly? Neviděl jsi vychytávky s umělýma vojákama? Neviděl jsi, jak Pavel zvládl svoji misi, aniž by byl spatřen. Co se ti na té hře sakra nezdá?