Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: do třetice všeho dobrého hrajeme Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
29.9.2015 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Děkuji, byl to zdá se zásadní spojler, takže už nemusím hrát? ty joo *8*
člověk se zeptá a je akorát vymflamován a pak se neptá a je pomalu vyspoilerován. Je to tak trochu má vina, já sem hodnotil její odvážnější obleček nechápu že jsme se ocitly zde... hmm... -
Jazyk má akorát z určitých důvodu nemůže promluvit nebudu tu házet Spoilery a polonahá chodí kvůli tomu že má v sobě parazity díky kterým přímá vodu kůží a potřebuje sluneční světlo aby přežila, nahrazují jí poškozený orgány.
-
https://youtu.be/oxUkrycAauc?list=PLDmZhPdI8SkfHzpuv2L31t296uxEmftMK&t=2646
-
Já jsem na to právě taky nebyl háklivej, nějaký FPS jsem vůbec neřešil (a vlastně neřeším ani teď), ale to pár tejdnech hraní novýho MGS jsem včera zapnul po delší době Bloodborne a byl chvíli rozčarovanej z toho trhanýho obrazu *4* ale pak si zas oči přivykly a přišlo mi to normál.
-
Chlapci díky, přesvědčili jste mě, že jsem udělal dobře, když jsem hru, kterou jem dostal ke grafice, prodal. FAKT by mě to nebavilo. Super hra? Jako inteligence nepřátel je fakt boží :D, stačí naházet pár umělých panďuláku před jejich xicht a vůbec jim to nevadí :D. Nebo v minulém gamesplay ta armáda tupců ve sklepě, nebo kde to bylo :D. Upřímně chápu, že to dost lidí baví, ono kvalitní hra na vojáčky s rozumným světem a inteligencí je jak šafránu :/. Za 14. dní další gamesplay o multiplayeru, ať se znovu pobavíme ;).
-
Ok, já to jenom moc nechápu ale to je vlastně fuk. ( Nemůže mluvit = nemá snad jazyk?) ... just sayin.
-
Tak hluchoněmá není jen z určitých důvodu nemůže mluvit, a důvod proč je tak oblečená to má a do celýho story to zapadá.
-
Přesně, kéž by to bylo víc jako Ground Zeroes. ostatně Fox Engine září právě v interieréch.
-
To jsem na tom nějak podobně, já jsem si zase vzpomněl na Here's to You z Metal Gear Solid Ground Zero a musím si ji přestat pouštět, aby se mi častým posloucháním nezprotivila. *1*
-
Nedivím se že, někoho rozptyluje outfit Quiet přeci jenom hluchoněmá dívka ale opblečená jak ... *7* , ach ty japonci musí mít vždy všechno tak moc výstřední... kolikrát to není ku prospěchu věci. To už je stravitelnější ta střepina zaražená v Snakeově hlavě.
-
Nesouhlasím ani s jedním. K tomu "dokonalému" gameplay tam chybí daleko více interierů a infiltrací pevností/základen.
Příběh je diskuze na dlouho debatu, rozhodně to není nejlepší Metal Gear po příběhové stránce, ale nazývat to mizerným, to bych se neodvážil. -
Kecas nesmysly.
-
tak si pusť na youtube Hunting High and Low (taky od ahy) a přebiješ jednoho ušního červa druhým :-)
-
Z hernej stranky je hra absolutne paradna, z pribehovej mizerna.
Okrem zopar svetlych momentov mu chyba gradiacia a postrada akekolvek vyvrcholenie alebo aspon uspokojivy zaver. -
Která mrcha si nastavila, aby mu v tom vrtulníku hrálo Take On Me, teď se toho zase týden nebudu moct zbavit. Volejníku budiž proklat!
-
tak Zaklínač to je vskutku mistrovský kousek mizerné optimalizace, proto to neporovnávám s tím nejhorším, ale Metal Gear má problémy se vzdálenými texturami a občas je to jakási jen LOD 2D textura, což mě připomnělo Dark Souls a Heide's Tower of Flame a tamější skaliska, ale abych jen nekritizoval, tak změny počasí jsou skvělé, a když je mlha nebo prší, tak to vypadá fakt skvěle + jak píšeš je přijemných 60 FPS, ale na tohle nejsem nějak háklivý, jelikož střídám teď Metal Gear a Bloodborne, tak vážně nemám problémy ani s 30 FPS v Bloodborne.
Pff. Old Account... -
a ta Bowieho verze je mnohem lepší. Už je to dávno, kdy jsem Bowieho poslouchal - Space Oddity, Starman, China Girl ...
-
Pochybuji, že by je konami nechalo ještě rok pracovat, co jsem slyšel tak Kojima rozhazoval prachy jak školačka na nákupech(A nezapomínejme, že poslední dobou konami naprosto šílí.). A mi osobně přijde, že hra vypadá hodně pěkně, a navíc je i na konzolích v 60fps, což je super(Hlavně když to srovnáme s zaklínačem na konzolích, jeho texturami jak z roku 2010 a sub 30 fps, to i ten MGSV na last genu vypadá lépe.). Radši budu mít 60 fps než o trošičku lepší grafiku, což stejně nepoznáš, pokud hraješ normálním tempem a nečumíš se v jednom kuse na textury.
Jinak uvidíme jak to bude s módy na PC, myslím že do roka a do dne budou módy, které grafiku podstatně vylepší. -
Proc neni video v HD?
-
Už ti praská žilka? Kde nadávám na staré konzole? Pro tebe je ekonomika sprosté slovo co? Když se vývojáří rozhodnou udělat hru pro všechny platformy, tak musí něco obětovat a jsou to buď peníze, čili že budou dělat každou konverzi zvlášť a vývoj hry se tak logicky prodraží, což se v podstatě neděje a nebo obětují grafické pozlátko a na nových zařízení jen zlepší dohled, trochu textury a hotovo a to je případ i Metal Gearu.