Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: do třetice všeho dobrého hrajeme Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
29.9.2015 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Nevím jestli si to hrál ale ono to tam zapadá, protože ty parazity tam hrajou podstatnou roli v příběhu a není to něco co vymyslel Kojima jen kvůli ní aby tam mohla pobíhat polonahá. Její story linka patří k jedný z nej ve hře a i její cutscény a není to tím že pobíhá polonahá :D :D
-
protoze to tady chvali horem dolem, usporadali 3 gamesplaye, a tvrdili, ze to je must try hra, ktera se da hrat ruznymi zpusoby (ja bych byl rad za akcni narez, kterej se jednoduse nekona), zkusil jsem ground zeroes, coz je demo tuctovy tps
asi nejdulezitejsi v tom tvym zbleptu je "za posledni dobu", protoze dneska je modni delat stupidni hry, tak naznak ai je u mlicnaku hned "nejlepsi" -
co to je za debilní kecy? Stealth je tam naprosto parádní a můžeš to hrát jak chceš, absolutně jak chceš, nikdo tě nenutí sledovat červné stopy na mapě do jeskyně a pokud jednu stopu neuvidíš, tak se musíš vrátit zpátky. Co jebeš do A.I. Jedna z nejlepší A.I za poslední dobu, chyby se najdou vždy, je to hra a kdybys tam měl super-realistickou A.I, tak to prostě nedohraješ, je to pořád hra ty mudrlante...
Stealth tě nebaví, hra tě nezajimá, hru jsi nehrál, tak proč plácáš takové dementní sraačky o ničem?
Evidentně jsi hardcore pařan, který je skill až z toho přechazí zrak, takže co ti brání zapnout Metal Gear a projít to v základním oblečku s uspávací pistolkou nebo ještě lépe, je tam vodní pistolka, to je přesně pro takového hardcore pařana idealní. Já jsem rád za krabice, za tagovaní nepřátel psem, za asistenty, jelikož takhle to já průmerný hráč má šanci dohrát. -
mne stealth nebavi, ja se jen snazim pochopit koncept tyhle hry a kde nabrala absolutni hodnoceni
a protoze vidim jak to hraje autor recenze, tak mi to smysl nedava
stealth to neni, akce slaboucka (ai na urovni strasaka do zeli), pribeh komentujou taky jako pochybnej
jo, je to krasne udelany a plny roztomilych blbustek, ale vic tam nevidim -
tak jede konvoj a před tebou jsou panáci(navíc hodně podobní lidem) Co jako řidič uděláš? Projedeš a budeš riskovat třeba miny nebo zastavíš a zkontruluješ situaci, když máš plný konvoj vojáku + těžkou techniku. Dle mého je lepší neriskovat miny na silnici a kouknout na panáky :)
Já tuhle misi dělal asi 20 krát, ti panáci mě nenapadli, osobně jsem to řešil kompletním stealthem na letiště, pak stealth a fulton nakládák a pokaždé mě načapali, takže jsem musel odlákat ty lebkouny a až teprve fulton. Pak útěk. Teď jsem viděl jak ladně to hrál Honza a bylo to úplně o něčem jiném.
Jinak A.I je na medium výborná, pořád kotrolují, řeší přes vysílačky, maji hodně slušná dohled, kontrolují i náznaky. Osobně si myslím, že to na hard nedohraji. -
Něco jiného je zaklínač a něco jiného je vojenská hra. Ano je divný a docela trapný, že potvory v W3 neumí plavat, ale ve stealth akci stačí hodit umělý panáky a pak je postřílet? :D Nebo dělat, jak se plížím :D, nebo ta krabice? :D Chápu není to realistická hra, ale všechno kolem jo, tak proč i ta grafika není taková stylicky upravená? Proč to lidem nevadí? Protože buď by to lidi nehráli, neboť by to bylo pro ně moc těžké, nebo a to je horší, vývojáři neumí ve většině her rozumnou A.I. Bohužel většině stačí dostat nějaký zmetek, suprové promo nejlepší recenze a pak spokojenost hráčů se nese na vlně pozitiva. Na takové vlvně jsem byl například u hry Assassin Black Flag. Hra mě v době vydaní děsně bavila a hodně jsem přehlížel chyby, taky drahá hra tak to člověk chce vytežit do maxima. Hra mě po X hodinách přestala bavit, vrátil jsem se k ní po cca půl roce a rval jsem si vlasy, jak jsem takovou pípovinu mohl hrát. AI pro retardovaný, chování postavy neintuitivní, neustále chození někam jinam, než jsem požadoval, až jsem hru odložil úplně. Těch příkaldů by bylo víc a pevně věřím, že to má víc lidí. Pak je extrém, kdy hráči musejí dohrát hru na 100% vysbírat všechny trofeje a všechny Gčka...
-
Spatneho nic, jen ten duvod je jako kdyby ho vymyslelo decko ze zvlastni skolky. Chapu, ze je ta hra i zcasti sci-fi, ale tohke proste ne :-D a kdyz vidim, ze jsou i taci, kteri tohle Kojimovi zerou tak se proste nejde nesmat :-D
-
pure steath si z toho klidně udělat můžeš, ta hra nabízí cokoliv. Nebudeš chodit s parťákem, povypínaš si asistenty a věř mi, že to bude na tebe hardcore, takže lepší je brečet na foru.
-
pustit si gamesplay neznamena nutne se na nej koukat (ja je casto jen posloucham a sem tam nakouknu)
koukat na na to komplet je ztrata casu, mne se vic libilo, kdyz tu p.d. zkousel vlastni format (napriklad darkmod, trvalo to 15 minut, to bylo stravitelnejsi)
ale to prej bylo moc prace (takhle u toho nejspis stravi stejne nebo min casu, protoze to nemusi editovat, ale vysledek je rozplizlost) -
Už jen čekám, až nějakej magor vyzkouší vojenský fígle v nějakém otevřeném boji :D. Když mohou hráči závodních her jezdit v autě bez řidičáku a pak se diví, že ježdění je úplně jiný :D, to samé platí s těmito pseudo válečnými hrami. GTA taky inspirovalo několik šílenců, tak kolik jich půjde válčit proti Islamskému státu s talismanem MGS ;).
-
ale uz chapu, proc se to tak libi dobrovskymu, simulator pobihani krajinou
-
A co je na tom špatného? *4*
-
dle příspěvku koukal i na minulý gameplay a ten trval dvě hoďky....
-
To je husty. Vazeni navstevnici, podivejte se prosim na tento vzacny ukaz - zivy "neckbeard" v divocine. Mame zde muze, pravdepodobne ve veku 20-30 let, morbidne obezniho (v prispevku se vyskytuje typicky logikus tlustochus), ktery nejenze dobrovolne kouka na hodinu a pul dlouhy gamesplaye, ktery ho nebavi, ale dokonce si ukousne nekolik minut sveho volneho casu, aby napsal odstavec o hre, ktera ho absolutne nezajima, jak je spatna.
-
pustil jsem si to na pozadi, po chvili nakouknu, a co nevidim
plizi se tam po runwayi se psem po boku a nikdo ji (ho) nevidi, pure stealth *1* -
*15* fakt? Jak chceš opravit absenci A.I. Jinak patche CDP hru neopravují, ale rozbíjí
-
No nic proti, ale debilnejsi duvod si Kojima nemohl vymyslet. Ne, ze by mi to vadilo, prave naopak Quiet je kus poradne baby, ale je to proste smesne duvod a je to jenom o tom aby vypadala tak neskutecne sexy.
-
To už je dávno opravené ty troubo.
-
"...ušního červa " To je sedne *4*
-
R-tard ? Tak trochu jo viď.