Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty si fakt omezenec, jo máš pravdu, nadávej na staré konzole, tvůj mozek na víc evidentně nestačí, čau.
  • Chim
    V každém gamesplayi se dovím něco nového. Třeba jsem netušil, že "Man who sold the world" není původně od Nirvány ale od Davida Bowieho.
  • Rhulad
    Ne, spíše potřebuje dohled, aby ho někdo usměrňoval a krotil. U posledního dilu není na škodu, že není úplně narativní, čili aspoň nechává prostor hráči.

Samozřejmě že na tom pracovali dlouho, možna i proto hra zastarala, graficky je to hodně nekonzistentní viz Africa.
  • V kvalitnich mediich oddeluji PR cast nebo komerni sdeleni upozornenim, tak se jen divim, ze tady to neni, ale pokud sem se vas nejak dotkl, omlouvam se
  • Recenzie tiez nikto nepise zadara a co?
  • Tak jsem si říkal,že vás trochu potrolím a nepovedlo se :( *1* Tak aspoň sdělím své dojmy z bety: Nehrál jsem předchozí Rainbow Six,pouze viděl(Vegas 2) a taky SWAT 4 a v porovnání s tímto,mi to příjde o dost méně taktičtější,ale že by z toho bylo COD,to zase ne. Je to více akční a ta destrukce je pěkná,bohužel oproti E3 2014 je to teda pěknej šit,pač to tak vůbec nevypadá a destrukce jde jen pouze u některých materiálů a probourat se podlahou jde jen u takových poklopů a ještě někde náhodně.*7* A optimalizačně to jede celkem dobře,hraju na notebooku na medium s high texturama a mám okolo 35-50 fps,což je na betu a Ubisoft *1* *1* slušné. *3*
  • Kozy
    Myslim že na tom pracovali hodně dlouho. Řeknu dto znova, Kojima je mizernej scénárista. Bez Fukushimy stojí MGS za prd. Úpadek byl znát už ve 4 a V v tom krásně pokračuje, možná odchod Kojimy Metal Gearu prospěje.
  • Proc to neni pod inzertni casti??? Ze by to kluci delali zadarmo, z presvedceni??
  • Rhulad
    ach inteligente, to si opravdu myslíš, že hra která spolykala 80 mega, bude dělána pro každou platformu zvlášt *15* *15* *15*

Prudce ale sakra prudce inteligentní *3*
  • Jsi tak hloupej nebo to ze sebe děláš? Že vývojáři neudělají pořádnou verzi zvlášť pro nový hardware není chyba toho starého ale lenost vývojářů. Ale vysvětlit to blbovi jako si ty to očividně nelze...
  • Rhulad
    Vlastně máš pravdu. Inteligentní člověk jako ty mně otevřel oči a grafické jádro z roku 2005 a půl giga paměti rozhodně nebrání udělat lepší grafiku.
  • Nebuď směšnej. Za ten můžou nový konzole. Ty totiž v Africe a na Blízkym východě nemaj, takže všichni táhnou do Evropy, aby si je tu mohli sehnat. To dá přece rozum.
  • Bože ty si tak hloupej a omezenej, staré konzole můžou i za přiliv uprchlíků viď?
  • Rhulad
    Ta hra kdyby byla tak ještě rok a půl ve vývoji, vykašlali se na old-gen, který dosti sráží grafiku, tak jsme mohli dostat nejlepší hru vůbec no. Bohužel se nestalo.
  • A co třeba nám páni redaktoři předvést Rainbow Six co je v betě? *5* *14* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit